07 / 05 / 2024

De İnşaat Sanayi Limited Şirketi

De İnşaat Sanayi Limited Şirketi

De İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Ozan Ekinci, Sinan Dinç tarafından 700 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ocak'ta Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Elalmış Caddesi'nde kuruldu.

De İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

De İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Ozan Ekinci, Sinan Dinç tarafından 700 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ocak'ta Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Elalmış Caddesi'nde kuruldu.

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Caner Görgün tarafından kuruldu.

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Arslan tarafından kuruldu.

Değiş Tokuş İnternet Satış İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değiş Tokuş İnternet Satış İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Kılınç tarafından kuruldu.

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Erdoğan tarafından kuruldu.

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ceylan Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Oymacı tarafından kuruldu.

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Ünüvar tarafından kuruldu.

Bostancı Cio Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Cio Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bostancı ve Ekrem Bostancı ortaklığında kuruldu.

Tümben Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümben Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de Ramazan Tümben tarafından kuruldu.

Kiriş Elektrik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de kuruldu!

Kiriş Elektrik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Berkay Şahin tarafından kuruldu.

Somtek İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de kuruldu!

Somtek İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de Önder Özkan ve Soner Eroğlu ortaklığında kuruldu.

De İnşaat Sanayi Limited Şirketi Haberi

De İnşaat Sanayi Limited Şirketi

De İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Ozan Ekinci, Sinan Dinç tarafından 700 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


De İnşaat Sanayi Limited Şirketi iş konusu; a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Bu türden binaları almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. inşaatla ilgili her türlü dekorasyon, boya, badana, tamir, tadilat işleri yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Türkiye...