27 / 04 / 2024

Decathlon iskenderun mağaza

Decathlon iskenderun mağaza

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 16’ıncı mağazası 6 Nisan’da İskenderun Prime Mall Alışveriş Merkezi’nde açılıyor!

Decathlon Optimum Mağazası 19 Eylül’de açılıyor!

İstanbul’daki 12. mağazasını 19 Eylül’de Optimum’da açacak olan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı yükseliyor...

Decathlon Torium ve Viaport'ta mağaza açıyor!

Mayıs 2010’dan beri Türkiye’de faaliyet gösteren Decathlon İstanbul'da 2 yeni mağaza açıyor. Decathlon, 14 Mart'ta Torium'da  Mart sonunda ise Viaport'ta açılacak..

Decathlon Türkiye'de 3 yeni mağaza açacak!

Decathlon 2017yılı sonuna kadar İstanbul’da 2, Ankara’da 1 yeni mağaza daha açacak. Böylece Decathlon Türkiye genelinde 25 mağaza sayısına ulaşacak..

Altınbaş, Antalya ve İskenderun’da iki mağaza açtı!

Mücevherat sektöründe adından sıkça bahsettiren Altınbaş, Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Novada AVM’de ve İskenderun Park Forbes AVM’de iki yeni mağaza açtı. Altınbaş, Antalya’daki mağaza sayısını 7’ye, İskenderun’da ise 2’ye çıkardı.

Decathlon 2015'te 6 yeni mağaza açacak!

Anadolu yakasının ilk, İstanbul’un dördüncü Decathlon mağazası olan Brandium mağazası sporseverlere 2100 metrekare alanda 65 farklı spor dalından yaklaşık 75 bin ürün sunacak.Decathlon 2015'te 6 yeni mağaza açacak.

Decathlon 2 mağaza daha açıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zincirlerinden biri olan Decathlon, Türkiye’deki sekizinci mağazasını 17 Mayıs'ta Bodrum’da, dokuzuncu mağazasını ise 23 Mayıs'ta Mall of Istanbul AVM’e açıyor.

Decathlon Adana mağazası 23 Ekim 'de açılıyor!

6. Decathlon mağazası, 23 Ekim 2013’te Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde kapılarını açıyor. Yeni mağaza ile 50 kişiye daha istihdam sağlayacak olan Decathlon’un Türkiye’deki ekibi 550 kişiye ulaşacak.

Decathlon, Forum İstanbul'dan sonra 4 mağaza daha açacak!

Türkiye'ye Forum İstanbul'da açtığı mağazayla giren, ardından Ankara'ya da mağaza açan Avrupa'nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon'un Türkiye Ülke Müdürü Boumedienne Boualaoui, "Yer bulursak 4 büyük şehirde daha mağaza açacağız" dedi

Tiffany, tfny adıyla Balkanlar’da mağaza açacak!

Mücevher markası Tiffany’ye karşı marka mücadelesi veren Tiffany, ‘tfny’ adıyla Balkanlar’da mağaza açma hazırlığında

NT, bir günde 12 ilde 13 mağaza açtı!

Kırtasiye devi NT, bir günde 12 ilde 13 mağaza açtı

Bil's Beyoğlu Tünel'de mağaza açacak!

Selman Bilal, gömlek markaları Bil's'in şirket merkezinin altına eylül ayının ortasında müze gibi bir mağaza açıyor

Sumak XL Fashion Adapazarı'nda mağaza açıyor!

Büyük beden kadın giyim makası Sumak XL Fashion 15 Eylül'de Adapazarı'nda yeni mağaza açacak

KİM, 5 yılda 200 mağaza açacak!

KİM Genel Müdürü Hamit Akçay, ağırlıklı olarak İstanbul´da bulunan 52 mağaza ile 2010 yılında 300 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtti

Decathlon iskenderun mağaza Haberi

Decathlon iskenderun mağaza

21 ülkede 900’den fazla mağazasıyla Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri olan Decathlon’un Türkiye yatırımları hız kesmiyor. Ankara Kent Park, Ankara Mamak Anatolium AVM, Forum İstanbul, Marmara Forum Istanbul, Mall of İstanbul, Ataşehir Brandium, İzmir Optimum, Samsun Piazza, Adana Optimum, Mersin Palm City Carrefour, Bodrum Midtown Ortakent, Antalya Muratpaşa, Kocaeli Symbol AVM, İzmir Balçova Ege Park ve Ankara Ankamall’da olmak üzere Türkiye'de toplam 15 megaspor mağazası ve e-ticaret sitesi bulunan Decathlon, Türkiye’de spor tutkusunu yaymaya hızla devam ediyor. Decathlon, Türkiye’deki on altıncı mağazası olan İskenderun mağazasını Prime Mall Alışveriş Merkezi’nde 6 Nisan’da açıyor. Mağaza, 1000 metrekare alanda 50’yi aşkın spor dalından yaklaşık 75.000 ürün sunacak.


65.000 çalışanı, 8,2 milyar euro cirosu (2014) ve 21 ülkede yaklaşık 900 mağazasıyla Avrupa’nın en...