25 / 05 / 2024

dedeman rezervasyon

dedeman rezervasyon

Dedeman Zonguldak oteli şehrin ortalama 50 bin olan yıllık ziyaretçi sayısını 2015 yılına kadar 90 bin kişiye çıkartmayı hedefliyor

Park Dedeman Levent'e Leed Gold Sertifikası!

Park Dedeman Levent, çevre dostu bina tasarımıyla dünyanın en önemli çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği belgesi LEED’in en üst seviyelerinden olan “Gold Sertifikası”nı almaya hak kazandı.

Wome Deluxe yüzde 30 erken rezervasyon imkanı açıldı!

Türkiye’nin en yeni ve en lüks aile oteli Wome Deluxe, 31 Ocak 2016’ya kadar rezervasyon yaptıranlara %30 indirim ve kredi kartı ile ödemede peşin fiyatına 6 taksit imkânı ile yaz sezonunda eşsiz bir tatil sunuyor.

Park Dedeman Elazığ hizmete açıldı!

Dedeman Grubu’nun 2016’daki ilk oteli Park Dedeman Elazığ, konuklarını ağırlamaya başladı. Dedeman Grubu, Ballıca Otelcilik ile Anadolu’nun en eski yerleşim merkezlerinden Elazığ’da, Park Dedeman Elazığ otel ile kapılarını açtı.

MRB Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi Murat Dedeman tarafından kuruldu!

MRB Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi, Murat Dedeman Yönetim Kurulu Başkanlığı, Rıfat Şükrü Dedeman Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Banu Dedeman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde, 53 milyon 850 bin TL sermaye ile kuruldu.

DEDEMAN, 2016'da 5 otel açacak!

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri DEDEMAN Hotels & Resorts International, yurt içi ve yurt dışındaki otel projelerine önümüzdeki dönemde hız kesmeden devam edecek.

Park Dedeman Levent Otel değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde bulunan İstanbul merkezli "Park Dedeman Levent Otel" binasının 2015 yıl sonu değerleme raporunu KAP'a bildirdi. İşte rapor...

Dedeman Kapadokya Oteli satıldı!

Dedeman Grubu, yeni iş hedefleri doğrultusunda; Dedeman Kapadokya otelinin satışını gerçekleştirdi. Otel, yıl sonu itibariyle faaliyetlerini sonlandıracak.

Park Dedeman Elazığ 1 Ocak'ta açılacak!

Dedeman Grubu; Ballıca Otelcilik ile Park Dedeman Elazığ otel için işletme anlaşması imzaladı. Park Dedeman konseptiyle hizmet verecek Park Dedeman Elazığ oteli, 1 Ocak 2016’dan itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Park Dedeman Levent Otel'e LEED GOLD sertifikası!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Dedeman Levent Otel binasına USGBC (Amerikan Yeşil Binalar Konseyi ) tarafından LEED GOLD sertifikası verildi.

Park Dedeman, Leed Silver unvanına aday!

Dedeman Grubu, Dedeman İstanbul’dan sonra bu kez de Park Dedeman konsepti ve Dedeman konukseverliği ile İstanbul’un merkezinde, Levent’te hizmet vermeye başladı.

Körfezli yatırımcılar 250 milyon dolarlık rezervasyon yaptı!

Cityscape Fuarı’nda Körfez yatırımcısının gözü Türk firmaların projelerindeydi. Körfez yatırımcısının bir günde yaptığı 200 milyon dolarlık rezervasyon, İstanbul’da satışa dönecek. Ağaoğlu ise 67 milyon dolara Maslak 1453’ün bir kulesini sattı.

Dedeman'ın hedefi 10 yılda 43 otel!

Dedeman, önümüzdeki dönemde işletmeci firma olarak büyümeyi planlıyor. Önümüzdeki yıl sonunda 23 otele ulaşılacak. 10 yılda ise hedef 43 otel. Öncelikli vizyon, daha hızlı yol alınabilecek pazarlara odaklanmak.

Dedeman Afrika Gana'da otel açacak!

Türkiye'nin en köklü turizmcilerinden biri olan Dedeman Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Banu Dedeman, Afrika'ya açılacaklarını söyleyerek, "3 yıldızlı yeni bir marka yaratacağız" diyor.

dedeman rezervasyon Haberi

dedeman rezervasyon

Zonguldak'ın ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olan Dedeman, Kasım 2011’deki açılışında yüzde 21 olan doluluk oranını yüzde 40’a çıkardı. 


Otelin 2013 yıldan itibaren yılı içerisinde en az 10 toplantı - kongre gerçekleştirmesi hedefleniyor. Biri kral dairesi olmak üzere toplam 204 odası bulunan Dedeman Zonguldak’ta 660 metrekarelik Karaelmas Balo Solunu da yer alıyor. Dedeman Grubu’nun halen yurt içi ve yurt dışında toplam 15 oteli, 4000’e yakın oda ve 7000’in üzerinde yatak kapasitesi...