08 / 05 / 2024

DEİK Avrupa Bölge Komitesi

DEİK Avrupa Bölge Komitesi

Avrupa'da iş yapan 130 bin Türk girişimci, toplam 68 milyar dolarlık ciroya imza atıyor. DEİK Avrupa Bölge Komitesi Başkanı Turgut Torunoğulları, "Gücümüz her geçen yıl artıyor. En çok yatırım gayrimenkule yapılıyor" dedi...

Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatı! Teslimler Haziran 2025'te!

Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükselen Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Önay Büyük Konaklar'ın fiyatı ne kadar? İşte Büyük Konaklar ile ilgili ayrıntılar...

Düzce'de kentsel dönüşüm için 8 bölge belirlendi!

Son 25 senede 3 büyük deprem yaşayan ve konut stokunun yüzde 80'i yenilenen Düzce'de, kentsel dönüşüm için 8 bölge tespit edilerek, strateji belgeleri düzenlendi.

Deprem, üretimi de vurdu! İşte bölge OSB’lerde yıkılan fabrika sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük asrın depremi bölgede üretime de darbe vurdu. Deprem nedeniyle bölge genelinde 2 OSB’de 11 fabrikanın yıkıldığı bildirildi.

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor! Vergi ve harçtan muaf yatırım imkanı

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor. Gayrimenkullerin aylık kira bedelleri 20 lira ile 60 bin lira arasında değişiklik gösteriyor....

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi açıldı!

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi Kağıthane’de  1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Akan Yucesu tarafından açıldı.

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi açıldı!

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykuş tarafından açıldı.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Sincan Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 1. Kısım 752 Adet Konut 29 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 1. Kısım 752 Adet Konut 29 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Kayseri'de yıkım kararı verilen bölge TBMM gündeminde!

Kayseri ili Develi ilçesinde bulunan ve hakkında yıkım kararı verilen bir bölge meclis gündemine taşındı. CHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

DEİK Avrupa Bölge Komitesi Haberi

DEİK Avrupa Bölge Komitesi

Türk işadamlarının Avrupa'daki etkinliği artıyor. Türkler, perakendeden gayrimenkule birçok alanda Avrupa'nın en canlı bölgelerine yatırım yapıyor. DEİK Avrupa Bölge Komitesi Başkanı Turgut Torunoğulları, Avrupa'daki Türk işadamı sayısının 130 bine, elde edilen toplam cironun ise 68 milyar dolara ulaştığını söyledi. Avrupa'daki Türk nüfusunun da 5 milyon 200 bine çıktığını belirten Torunoğulları, "Yatırımda ilk sırayı emlak alıyor. Çünkü emlakta büyük fırsat var. Özellikle Hollanda'da fiyatlar yüzde 25 düştü" dedi. 


YABANCILAR SIRAYA GİRİYOR 

Torunoğulları, son yıllarda Avrupalı şirketlerin de Türkiye'de yatırım yapma iştahının arttığını açıkladı. "Eskiden 3'üncü sınıf bir şirketi Türkiye'de yatırım yapması için 2-3 kere güneyde tatile götürürdük. Ancak ikna olurlardı" diyen Torunoğulları, şimdi 1'inci sınıf şirketlerin yatırım için sıraya girdiğini söyledi. Yabancıların Türkiye'de en çok gayrimenkul, enerji ve turizm işine girmek istediğinin...