14 / 05 / 2024

Deloitte ofisi mimarı

Deloitte ofisi mimarı

Maslak’ta yer alan, 12 bin 500 metrekare toplam ofis alanına konumlanacak bina ofis tasarımı alanında uzman mimar Gürhan Bakırküre tarafından proje ve uygulama olarak toplam 6 ayda tamamlandı.

Petrol Ofisi Yönetim Ofisi projesine Lagranja Design imzası!

Multidisipliner tasarım ofisi olan Lagranja Design, firma ortağı Tunga Baysal ile Mimar Ece Satıbol liderliğinde, Petrol Ofisi Yönetim Ofisi’nin iç mekanlarını tasarladı…

Mimar Berke Gündoğdu Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde!

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2018 mezunu genç mimar Berke Gündoğdu, Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde uluslararası kariyer hayatının ilk adımını attı.

Türk mimar Ufuk Bahar'dan Londra'da sanal gerçeklik devrimi!

Mimarlık ofisi Urbanist Architecture projelerinde uyguladığı 'Urbanist 4D Gerçeklik' teknolojisiyle mimari tasarımlara fark katıyor.Türk mimar Ufuk Bahar'dan Londra'da sanal gerçeklik devrimi...

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi!

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen proje mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

İç Mimar Lale Çehreli Alsancak'ta ofis açtı!

İzmirli İç Mimar Lale Çehreli Alsancak'ta Lase İç Mimarlık Ofisi'ni hizmete açtı. Çehreli, ofisinde açılış daveti vereceğini söyledi.

Trabzon Büyükşehir’den genç mimar ve mühendislere katkı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı AB Proje Ofisi’nin AB Hibe Fonlarından yararlanarak hazırladığı ‘Okuldan Hayata’ adlı proje ile 50 genç mimar ve mühendis geleceğe hazırlanıyor.

MDArch Gübretaş Merkez Ofisi’ni tasarladı!

Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch tasarımı Gübretaş Merkez Ofisi’nin doğal malzemelerle biçimlenen ve gün ışığından maksimum fayda sağlayan iç mekanları, markanın şeffaf, dinamik ve kolektif ruhunu ortaya çıkaran bir dille kurgulanmış.

MDArch, Gübretaş Merkez Ofisi’ni tasarladı!

Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch tasarımı Gübretaş Merkez Ofisi’nin doğal malzemelerle biçimlenen iç mekanları, markanın şeffaf, dinamik ve kolektif ruhunu ortaya çıkaran bir dille kurgulanmış.

Mimar Ahmet Vefik Alp'in ofisi soyuldu!

Kadıköy’de mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp’in, Fenerbahçe Mahallesi Kalamış Caddesi’ndeki mimarlık ofisi soyuldu. Hırsızlar çelik kasadaki 15 bin TL'yi alarak kaçtı.

Ulugöl Otomotiv Ofisi mekanlara yeni yorum getiriyor!

Mimar Gökhan Aktan Altuğ liderliğindeki Tago Architects tarafından tasarlanan Ulugöl Otomotiv Ofisi, Ataşehir’de bulunduğu çevreye değer katan dinamik formuyla öne çıkıyor.

Ulugöl Otomotiv Ofisi, Tago Architects imzası taşıyor!

Mimar Gökhan Aktan Altuğ liderliğindeki Tago Architects tarafından tasarlanan Ulugöl Otomotiv Ofisi, Ataşehir’de bulunduğu çevreye değer katan dinamik formuyla öne çıkıyor.

MuuM SAP Türkiye Ofisi açık ofis kurgusuyla öne çıkıyor!

MuuM tarafından yenilenen SAP Türkiye Ofisi, doğru bir işveren-mimar iletişimiyle geliştirilerek, değişen çalışma alışkanlıklarına ve teknolojik yeniliklere başarılı bir biçimde ayak uyduruyor.

i-Dönüşüm Mimarı Uyumsoft, 2016’da projelerine devam edecek!

Ülkemizin i-Dönüşüm Mimarı Uyumsoft AŞ 2016 yılına; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Tokat ve Azerbaycan-Bakü’deki 6 ofisi, 262 çözüm ortağı ve 4500’in üzerinde müşterisiyle girdi.

Deloitte ofisi mimarı Haberi

Deloitte ofisi mimarı

Dünyanın en büyük denetim ve değerlendirme şirketi Deloitte Eylül ayında İstanbul Maslak’taki yeni merkez binasına taşınacak. 1.400 çalışanı ile bir dev olan Deloitte Maslak ofisinin tasarımı özellikle ofis alanında uzman tasarımlarıyla öne çıkan Bigg Mimarlık yöneticisi mimar Gürhan Bakırküre tarafından gerçekleştirildi. 


12.500 metrekarelik toplam ofis alanının 2.500 metrekaresi eğitim, 800 metrekaresi sosyal, 350 metrekaresi ise serbest çalışma alanı olarak değerlendirilecek. Deloitte global ofis konseptinin yansıması olan Project Horizon yaklaşımı yeni Türkiye ofisinde de uygulandı. Bu konsept kapsamında klasik ofis yaklaşımının aksine sabit ve kişiye özel masa bulunmuyor. Bunun yerine seçme özgürlügünü (workstation yüksek bankoda çalışma, koltukta çalışma, proje masaları, bir araya gelme köşeleri, formal ve informal toplantı alanları vs. gibi çalısma biçimini seçme özgürlükleri) en üst seviyede sunan bir ofis...