05 / 05 / 2024

Delta Akaryakıt çayırova kiralık depo

Delta Akaryakıt çayırova kiralık depo

Reysaş GYO, Kocaeli Çayırova Akse Mahallesi'nde yer alan deposunu geçtiğimiz yıl Delta Akaryakıt'a kiralamıştı. Kira sözleşmesi 1 yıl uzatıldı.

Akaryakıtta yeni ay müjdesi! Yarın indirim geliyor: 1 litre benzin kaç TL? Güncel akaryakıt fiyatları 1 Mayıs!

Akaryakıtta yeni ayın ilk indirim müjdesi geldi. Peki 1 litre benzin kaç TL? Güncel akaryakıt fiyatları 1 Mayıs!

Rusya benzin ve motorin ihracatını askıya alıyor! Akaryakıt fiyatları yeniden tırmanacak mı?

Rusya, 1 Mart’tan itibaren 6 ay süreyle petrol ürünlerinin (benzin ve motorin) ihracatını askıya alıyor. Peki akaryakıt fiyatları nasıl etkilenecek? Beklentiler neler? Prof. Dr. Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından açıkladı. İşte vatandaşların yorumları...

Akaryakıt fiyatları yeni ayı indirimle açtı: Benzine tam bu kadar indirim geldi! Sürücüler indirimli fiyatlara göz atın!

Son dakika il il akaryakıt fiyatları merak ediliyor. Dün motorine bugün de benzine indirim geldi. İşte yeni fiyatlar ve BP, Opet, Total, Shell, PO 1 Kasım 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt dev kasım ayı müjdesi! Peş peşe zam gelmişti! Araçlarınıza akaryakıt almadan mutlaka bakın!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Halkbank, akaryakıt sektörüne yönelik yeni bir kampanya düzenledi. Halkbank, kampanya kapsamında müşterilerine 100 TL ParafPara hediye edeceğini duyurdu.

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? JP Morgan'dan korkutan son dakika tahmini!

Petrol piyasaları ardı ardına karşılaştığı darbelerin ardından bir ay içinde ilk haftalık kazancına imza attı. Peki yeni akaryakıt zamları gelecek mi? 

Maximum Kart Sahipleri için Mayıs Ayında Akaryakıt Alışverişi Kazandırıyor!

Maximum Kart sahipleri, 2-31 Mayıs tarihleri arasında anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapacakları 750 TL ve üzeri ilk akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde 75 TL MaxiPuan kazanıyorlar.

Benzine zam geldi! İşte 3 Kasım akaryakıt fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatları ile güncel motorin, LPG ve benzin fiyatları, brent petrol fiyatlarına bağlı olarak değişim gösteriyor. Araç sahiplerini üzecek haber geldi ve benzin fiyatları Kasım ayına artışla başladı. İşte, 1 Kasım 2022 Akaryakıt zammının ardından motorin fiyatı ve benzin fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzin ve motorine dev zam

Benzin ve motorin fiyatlarında indirim beklenirken araç sahipleri kötü haberi aldı. Brent petrolün 9 ayın dibini görmesinin ardından akaryakıt fiyatlarında büyük indirim beklentisi oldu. Ancak indirim beklenirken benzin ve motorine büyük zam geleceği öne sürüldü.

Motorin ve benzin fiyatlarına indirim mi geldi? İşte 2 Ekim akaryakıt fiyat listesi

Petrol fiyatlarının son 9 ayın en dip seviyesini görmesi, akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşturdu.

Emda Akaryakıt Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Emda Akaryakıt Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Tuncay Alçay tarafından kuruldu!

Benzin ve mazot fiyatlarını düşürecek yeni formül! Tabelalarda artık ucuz akaryakıt fiyatları olacak!

Son dakika haberine göre Rusya, ham petrolü iskontolu olarak satış yapmaya başladı. EPDK’nın nisan ayı raporuna göre de Rusya’dan hem ham petrolde hem de motorinde ithalatın arttığı gözlemleniyor. Bu durum akaryakıt fiyatlarını düşürecek yeni bir formül bulunduğunu akıllara getirdi...

Çiftçiye akaryakıt ve gübre desteği başladı! 6 ay boyunca yapılacak

Çiftçilere tarlaların boş kalmaması ve üretimde devamlılık için akaryakıt, gübre, yem ve tohum desteği başladı. 6 ay boyunca sürecek kampanya kapsamında verilecek destek için faiz istenmiyor.

Akaryakıt ayçiçek yağı otobüs bileti alkollü içecek ve tütüne gelen şok zamların gizli nedenleri

Türkiye'de akaryakıt başta olmak üzere gıda, otobüs bileti, alkollü içecek, tütün, tüp gaz ve diğer temel tüketim maddelerine gelen zamlar Merkez Bankası'nın raporuna girdi Banka 14 Nisan'da yapılan PPK toplantısının özet metnini yayınladı. İlginç tespitlere yer verdi.

Delta Akaryakıt çayırova kiralık depo Haberi

Delta Akaryakıt çayırova kiralık depo

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) depo kiralama bildiriminde bulundu.


Reysaş GYO portföyünde bulunan Kocaeli Çayırova'nın Akse Mahallesi'nde yer alan 15 bin 170 metrekarelik arsa üzerinde bulunan 18 bin 200 metrekarelik deponun 748 metrekare depolama alanını Delta Akaryakıt'a kiralamıştı. Firma kira sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Kiraya verilen depodan 1 senede yaklaşık KDV dahil 250 bin TL gelir elde edilecek.


Reysaş GYO'nun KAP açıklaması

Şirketimiz portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2079 Ada 1 Parsel; 15.170 m2 arsa üzerinde bulunan 18.200 m2'lik deponun 748 m2 depolama alanı ve konteyner için "Delta Akaryakıt Tic.A.Ş." ile şirketimiz arasında yapılan kira sözleşmesi 1 sene uzatılmıştır.

Kiraya verilen depodan 1 senede yaklaşık KDV dahil 250.000 TL gelir elde edilecektir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine...