02 / 05 / 2024

Demetevler 40 bin konut dönüşümü

Demetevler 40 bin konut dönüşümü

Melih Gökçek, Demetevler deniyor ama içinde Demetgül, Demetlale gibi kaç tane mahalle var. Konut sayısı 40 bin. 4 ile çarp 160 bin nüfus. Çok büyük bir bölge ifadelerini kullandı...

Hyundai i20'ye 40 bin TL'lik Mart 2024 indirimi geldi! i20'nin Mart 2024 fiyatlarını görenler inanamadı!

Otomotiv devi Hyundai en sevilen modelleri arasında yer alan Hyundai i20'ye 40 bin TL'lik Mart 2024 indirimi yaptı. i20'nin son dakika Mart 2024 fiyatlarını görenler inanamadı...

Bankalarda faiz yarışı kızıştı! Bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı!

Bankalarda faiz yarışı giderek kızışırken, bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı. Peki mevduat faizlerinde yeni ay itibarıyla son durum ne? İşte banka banka mevduat faizleri Mart 2024...

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

The Superior Living'te 40 bin TL'ye varan kira garantisi fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde hayata geçirilen The Superior Living projesinde 40 bin TL'ye varan kira getirisi fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede ayrıca vade farksız taksit imkanı da sağlanıyor.

1933 yılında İstanbul'da 40 bin arsa, 140 bin bina varmış!

1933 yılında İstanbul Belediyesi tarafından İstanbul'daki bina ve arsaların sayısı tespit edilmiş. Verilere göre İstanbulda 40 bin arsa 140 bin bina varmış.

Ankara'da 40 bin 500 TL'ye satılık arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara Polatlı ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış bedeli 40 bin 500 TL olarak açıklandı.

Trabzon Of'ta 40 bin 467 metrekarelik arazi satışa çıkıyor!

Trabzon Of Belediye Başkanlığı, Trabzon Of'ta yer alan 40 bin 467 metrekarelik ham toprak cinsindeki araziyi satıyor. Peki Trabzon Of'ta yer alan arazinin fiyatı ne kadar? 

Bakan Özhaseki’den o ile 40 bin konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman ziyaretleri doğrultusunda açıklamalarda bulundu. Özhaseki, Adıyaman’a 40 bin deprem konutunun inşa edildiğini açıkladı.

Maaşı duyan her şeyi bırakıyor, başvuru yapmaya gidiyor! 40 bin TL maaşla KPSS şartsız personel alınacak!

Maaşı duyan hemen her şeyi bırakıyor, bu iş ilanı için başvuru yapmaya gidiyor. Tam 40 bin TL maaşla KPSS şartsız personel alınacak. Hemen detaylara bakın...

40 bin TL maaş alanlar da 5 bin TL'lik ikramiyeyi alacak! Kimlere 5 bin TL'lik emekli ödemesi yapılmayacak?

Emeklilere verilecek 5 bin TL'Lik ek ödeme ile ilgili detaylar merak ediliyor. 40 bin TL emekli maaşı alanlar 5 bin TL ikramiyeden faydalanabilecekken, 7 bin 500 TL alanlar ödeme alamayacak. İşte 5 bin TL'lik emekli ikramiyesi ile ilgili detaylar...

Karadeniz'de 37 gayrimenkul 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! İhalesi 10 Ekim'de!

Maçka Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Maçka ilçesinde yer alan 37 adet arsa ve araziyi 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Peki Trabzon Maçka'da yer alan gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Demetevler 40 bin konut dönüşümü Haberi

Demetevler 40 bin konut dönüşümü

Başbakan Erdoğan depreme dayanıksız yapılarıyla tehlike arz eden Demetevler'e kentsel dönüşüm sözü verdi. Dönüşümün ayrıntılarını anlatan Gökçek, "Bu büyük bir şans. TOKİ seçimlerden sonra kolları sıvayacak" dedi. 


BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan Demetevler'deki mitingde kentsel dönüşümün müjdesini verdi. Depreme dayanıksız çok sayıda eski apartmanın yanı sıra gecekonduların da bulunduğu Demetevler bölgesi sakinlerini umutlandıran Başbakan, şunları kaydetti: "Merkezi yönetim, Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyesi omuz omuza vereceğiz. Benim size en önemli müjdem şu; eğer Demetevler sakini olarak bize yardımcı olursanız, kentsel dönüşümü yapmak suretiyle burada bir depremde meydana gelecek felaketi ortadan kaldıralım." 



ÇAKMA MÜTEAHHİTLER YAPMIŞ 


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, bir TV kanalında yaptığı açıklamalarda, Demetevler'de yapılması düşünülen dönüşüm projesinin ayrıntılarını anlattı. Gökçek, "Başbakanımız bize çok büyük bir sürpriz yaptı. 


Bu bölge yüksek binalardan oluşuyor. Plansız...