25 / 07 / 2024

demir çelik fabrikası

demir çelik fabrikası

Erbil'e 200 milyon dolarlık demir çelik yatırımını tamamladı, iki 'ağır sanayi' yatırımı daha geliyor. Antalya' da mermer tesisi aldı. Burdur'da bir ocak daha almak üzere...

Tosyalı Holding, 1 milyar dolarlık yassı çelik yatırımını tamamladı

Tosyalı Holding, Osmaniye'de gerçekleştirdiği 1 milyar dolarlık yassı çelik yatırımını tamamlayarak ilk rulo sacını üretti

Sehil İnşaat Türkmenistan'da demir-çelik fabrikası inşa etti

Türkmenistan'da, Sehil İnşaat şirketi ve Erenco konsorsiyumu tarafından inşa edilen demir-çelik fabrikası Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov tarafından açıldı.

Güneş Sigorta atıl gayrimenkullerini satıyor!

Gayrimenkullerden en dikkat çekici olanı Boğaz'ın en güzel semtlerinden Çengelköy sahilde bulunan toplam 20 dönümlük arazi

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temeli 1937 yılında atılmış!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temel atma töreni 3 Nisan 1937 yılında atılmış.

DÇT Demir Çelik Fabrikası yok olmanın eşiğinde!

İki kardeş arasındaki kavga, İstanbul Arnavutköy’deki 200 milyon lira cirolu DÇT Demir Çelik Fabrikası’nı yok olmanın eşiğine getirdi.

Dikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dılafruz Ortıkova ve Mehmet  Kaya ortaklığında kuruldu.

Avam Demir Çelik Gıda İnşaat Petrol Temizlik Yemek Taş.İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avam Demir Çelik Gıda İnşaat Petrol Temizlik Yemek Taş.İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Özer tarafından kuruldu. 

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Ateş tarafından kuruldu. 

Ebatlı İnşaat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebatlı İnşaat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Uyanık tarafından kuruldu.

Demir-çelik ithalatına ek mali yükümlülük getirilmesine ilişkin karar!

Cumhurbaşkanlığı'nın Demir-Çelik Ürünleri İthalatında Geçici Korunma Önlemi Uygulanmasına İlişkin Kararın Yürürlüğe Konulması Hakkında Karar ile demir-çelik ithalatına ek mali yükümlülük getirildi..

Demir-çelik ithalatına yüzde 25 ek mali yükümlülük getirildi!

Demir - çelik ithalatına geçici korunma önlemi alındı. Resmi Gazete'de yayınlanan kararla 200 gün süreyle yüzde 25 ek mali yükümlülük getirildi...

Artaş Demir Çelik Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artaş Demir Çelik Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Arat tarafından kuruldu. 

Promete Demir Çelik Hurda Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promete Demir Çelik Hurda Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nalan Zengin tarafından kuruldu. 

Erilhan Demir Çelik Kömür İnşaat Nakliyat Tahmil Tahliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erilhan Demir Çelik Kömür İnşaat Nakliyat Tahmil Tahliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin İlhan tarafından kuruldu. 

Kuthan İnşaat Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuthan İnşaat Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özer tarafından kuruldu. 

Fermah İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Döküm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fermah İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Döküm Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Celalet Elifi tarafından kuruldu. 

demir çelik fabrikası Haberi

demir çelik fabrikası

Erbil'e 200 milyon dolarlık demir çelik yatırımını tamamladı, iki 'ağır sanayi' yatırımı daha geliyor. Antalya'da mermer tesisi aldı. Burdur'da bir ocak daha almak üzere. Altın, krom ve demir cevheri madenciliği yapacak. Yunanistan'da et tesisi aldı, bir yenisini Kırklareli'nde kuruyor, Çatalca çiftliğinde peynir üretimine başlıyor... 


Bir hastane aldı, zincire dönüştürmek için yeni satın almalara bakıyor. Yurtdışında hastaneler açacak. Kuzey Irak üzerinde duruyor, BES hariç sigortada bütün branşlarda hizmet veren bir şirket kurdu, Urfa'da Hotel El Ruha'ya ortak oldu, Yine Urfa'da bir çırçır fabrikası satın aldı, Telekom işine giriyor... 


İstanbul'da bitmiş iki GM projesinin satışı işini aldı. İzmir Mavişehir'de 100 milyon dolarlık yatırımla açık AVM yapacak. İstanbul'da konut projeleri geliştirecek, Doğa Kolejlerini yurtdışına açıyor, Nişantaşı Üniversitesi'ne ortak oldu. Biruni Üniversitesi'ni kuruyor. Doğa Üniversitesi...