29 / 04 / 2024

Demir Country  satılık daire

Demir Country  satılık daire

Toplam 1.160 daireden meydana gelen Demir Country projesinde daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Peki Demir İnşaat Demir Country ne zaman teslim?

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Demir Country Yakuplu satılık ev!

Demir Country Yakuplu satılık ev fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Projede konutların 2020 yılında yapılması planlanıyor...

Demir Country Yakuplu satılık ev fiyatları!

Demir Country Yakuplu satılık ev fiyatları dairelerin metrekaresinde 4 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 normal dairelerle 3+1 ve 5+1 villalar yer alıyor...

Sancaktepe Aydos Country satılık ev fiyatları!

Sinpasş GYO tarafından hayata geçirilen Sancaktepe Aydos Country satılık ev fiyatları 403 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları!

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Demir Romance Beylikdüzü'nde yüzde 1,09 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Yakuplu Demir İnşaat Evleri satılık!

Yakuplu Demir İnşaat Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Çeşitli sosyal yaşam alanlarının yer aldığı proje 800 adet konuttan meydana geliyor.

Sinpaş Aydos Country Evleri satılık daire!

Sinpaş Aydos Country Evleri satılık daire alanları 68 ile 206 metrekare arasında değişiyor. İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen projede 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Aydos Country Sinpaş GYO satılık!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde yükselen projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Aydos Country Sinpaş GYO satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Aydos Country Sinpaş satılık!

İstanbul İl'i Sancaktepe'de inşa edilen projede daire teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. Aydos Country Sinpaş satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Demir Romance satılık daire fiyatları!

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Demir Romance satılık daire fiyatları ise haberimizin içinde yer alıyor.

Sancaktepe Aydos Country satılık ev!

Toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. Sancaktepe Aydos Country satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sancaktepe Aydos Country Konutları satılık!

Toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede teslimler 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Sancaktepe Aydos Country Konutları satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Aydos Country Sancaktepe Evleri satılık!

Ramazan ayına özel kampanyası bulunan projede 30 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Aydos Country Sancaktepe Evleri satılık daire tipleri 1+1' den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Demir Country  satılık daire Haberi

Demir Country  satılık daire

İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen Demir Country projesi 1.160 daireden meydana geliyor. 

Beylikdüzü Demir Country Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 normal daireler ile 3+1 ve 4+1 villa daire seçenekleri sunuluyor.  Projede fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 500 bin TL'ye kadar çıkıyor. Demir Country Konutları'nda 60 ay 0 faizle, 120 ay 0,70 faizle ödeme kampanyası sunuluyor. 


 
Demir İnşaat Demir Country ne zaman teslim?

 

Demir İnşaat Demir Country projesinde konut teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.  Demir Country projesinde daire sahiplerine doğal yeşil alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, süs havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, zengin peyzaj, çocuk oyun alanları, dinlenme ve güneşlenme terasları, alışveriş, bankalar, kafe ve restoranlar, spor, kartlı giriş sistemi, kapalı otopark, vale, 24 saat kameralı güvenlik, yangın...