14 / 05 / 2024

Demir Yapı Organizasyon

Demir Yapı Organizasyon

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Park34 projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 408 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 30 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Müteahhitlerden rant eleştirilerine tepki: Kentsel dönüşüm yapacak kimse bulunamayacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD)  Başkanı Şeref Demir, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. Demir, yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.

Saraylar Yapı Malzemeleri Demir Limited Şirketi kuruldu!

Saraylar Yapı Malzemeleri Demir Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Beyazkuş tarafından kuruldu.

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi İçerenköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yesevi Delikaya ve Ebru Darman ortaklığında kuruldu. 

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Keser tarafından kuruldu.

Uht Metal Demir İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Uht Metal Demir İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile İrem Tiren tarafından kuruldu.

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Samet Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Demir tarafından kuruldu.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sevi tarafından kuruldu.

Demir Yapı Organizasyon Haberi

Demir Yapı Organizasyon

Park 34, Demir Yapı Organizasyon tarafından Kartal sahil, Yunus Mahallesi'nde 5421 m2 arsa üzerine yapılmakta olup toplamda 194 bağımsız bolüm ve tek blok halinde, denize 700 m mesafede inşa edilmektedir. Park34'ün her daireye numara esasıyla ayrılmış 3 kat kapalı otopark,  ticaret alanlarının bulunduğu 1  kat,  zemin kat ve 34 kattan oluşmaktadır. 


Park 34’ün 33. Katında; cep sineması, sauna, buhar odası, fitness, plates, cocuk oyun alanı ve 34. katında açık-kapalı oturma alanları ve cafeterya , binanın bahçe katında çocuk oyun parkı, basketbol sahası, kapanabilir fonksiyonlu yüzme havuzu, çardak ve dinlenme alanları planlanmıştır. Park34 özel güvenlik denetiminde ve kapalı devre kamera sistemi mevcuttur. Park34 daire içlerinde vestiyer, klima ve ankastre seti bulunmaktadır.


Projemizde daire alternatifleri olarak; üç farklı 2+1, üç farklı 3+1 ve...