19 / 05 / 2024

demirkapı mahallesi katlı otoparkı

demirkapı mahallesi katlı otoparkı

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin de katkısıyla önemli ulaşım projelerinin halkın hikmetine sunulduğu Avrupa otobanı ve havaalanı aksı üzerinde bulunan Bağcılar ilçesine 343 araçlık üç katlı otopark inşa edilecek.

Arsa alacaklar dikkat! O ildeki 7 arsa satılıyor!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne ili, Merkez ilçesi, Demirkapı Mahallesi'nde yer alan 7 arsayı satıyor. İşte Edirne'deki arsaların fiyatları...

Bağcılar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Bursa Osmangazi'de kaçak işletme yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi’nde kamuya ait arazi üzerine kaçak olarak inşa edilen işletmenin yıkımını gerçekleştirdi.

TOKİ Bağcılar 822 konut ihalesi yarın!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Osmangazi'deki metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi'nde tehlike taşıyan metruk binaları tek tek yıkıyor.

Şanlıurfa'da tek katlı ev çöktü!

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Yukarı Almaşar Mahallesi'nde bulunan Hışman Korkmaz'a ait tek katlı ev, yağışlara dayanamayıp büyük bir gürültüyle çöktü. 

Mersin'de 5 katlı bina çöktü!

Mersin Mevlana Mahallesi 101067 sokakta yer alan 5 katlı bir bina çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Rize'de tahliye edilen 8 katlı binada inceleme yapıldı!

Rize'nin Yeniköy Mahallesi'nde, duvarlarında oluşan çatlaklar nedeniyle boşaltılan 8 katlı apartmanda ekipler inceleme yaptı...

Rize'deki 8 katlı riskli bina tahliye edildi!

Rize'nin Yeniköy Mahallesi'nde bulunan 8 katlı 31 daireli Kent Apartmanı çökme riskli bulunduğu gerekçesiyle tahliye edildi. Binanın taşıyıcı kolonlarında çatlaklar oluştuğu öğrenildi.

Malatya Gündüzbey'e katlı otopark projesi!

Malatya Yeşilyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan toplantısında Gündüzbey Mahallesi’ne yapılacak katlı otopark için İmar Komisyonu tarafından hazırlanan imar plan tadilatı raporu kabul edildi.

Gümüşhane’de dev kayalar 10 katlı binanın üzerine düştü!

Gümüşhane'nin Merkez ilçesi Oltanbey Mahallesi'nde yamaçtan kopan kayalar 10 katlı apartmanın üzerine düştü. Binada ise büyük hasarlar meydana geldi.

Zekeriyaköy'de 5 katlı binanın istinat duvarı çöktü!

Sarıyer'in Zekeriyaköy Mahallesi'nde 5 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü. Olay soncunda bir ev hasar gördü.

demirkapı mahallesi katlı otoparkı Haberi

demirkapı mahallesi katlı otoparkı

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin de katkısıyla önemli ulaşım projelerinin halkın hikmetine sunulduğu. Avrupa otobanı ve havaalanı aksı üzerinde bulunan Bağcılar ilçesine 343 araçlık üç katlı otopark inşa edilecek. Toplam 13 bin 336 metrekarelik bir alana inşa edilmesi düşünülen tesiste 3 bin 334 metrekarelik bir alan ise Pazaryeri olarak kullanılacak. Pazarın kurulmadığı günlerde bu alan otopark alanı olarak halkın hizmetine tahsis edilecek.

İstanbul'un nüfus yoğunluğu olarak en büyük ilçesi olan Bağcılar'da trafik sorununu çözmek amacıyla hazırlanan ulaşım projeleri bir bir hayata geçiriliyor. Bu kapsamda yeni bağlantı yolları, alt geçitler, katlı kavşak ve otoparklar inşa edilen ilçede şu ana kadar 1267 araçlık kapalı otopark hizmete sunuldu. Güneşli, İnönü ve Evren mahallelerinde. Engelliler Sarayı ve Fevzi Çakmak Caddesindeki otoparklar da Bağcılarlılara hizmet veriyor. 

İlçedeki araç...