17 / 05 / 2024

Demiroğlu Proje

Demiroğlu Proje

Demiroğlu Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Demiroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu

Kavan Flats Kabaoğlu kişiye özel ödeme planıyla satışta! Yeni proje! 

Kavan Flats Kabaoğlu projesinde konut satışları başladı. Peki Kavan Flats Kabaoğlu projesi nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler ve fiyat listesi...

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 1.500 konutluk dev proje! 63 bin pounddan satışa çıktı!

Fenercioğlu, Kuzey Kıbrıs’ta projelere başladı. Yeşilyurt’un Gaziveren bölgesinde ‘yeni Miami’yi inşa etmeye başlayan şirket, 1500 konutluk dev proje için kolları sıvadı. 

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor. İşte Costal Heaven projesi ile ilgili ayrıntılar...

Coastal Heaven geliyor! Fenercioğlu’ndan Kıbrıs’a 3 bin konutluk yeni proje!

Kentsel dönüşüm, inşaat, tarım gibi sektörlerde faaliyet gösteren Fenercioğlu, Gaziveren bölgesinde toplamda 3 bin konutluk yeni proje hayata geçiriyor.

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Demiroğlu tarafından kuruldu.

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu ön talep topluyor! Yeni proje! 

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu projesinde ön talep süreci başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Kavan Ormanyaka'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar...

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Cumhuriyetin 100. yılında 3'ü İstanbul'da olmak üzere 5 farklı projeyi hayata geçireceklerini ilan etti. "Yeni Yüzyıla Beş Yıldız" sloganıyla hayata geçirecek olan proje 12,5 milyar TL'ye mal olacak. 

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Ceceloğlu tarafından kuruldu.

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Demiroğlu Proje Haberi

Demiroğlu Proje

Demiroğlu Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Demiroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. Demiroğlu Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Demiroğlu Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi, Gürkan Sokak, Zin D İş Merkezi II BI:2...