27 / 07 / 2024

Demirören AVMye nasıl gidilir

Demirören AVMye nasıl gidilir

Demirören AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Demirören AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Demirören AVM bayramda kaça kadar açık? Demirören AVM kaçta açılacak?

Ziraat Bankası duyurmuştu! Ortak konut kredisi nedir, nasıl çekilir? 

Kredi ile konut almak günümüzde neredeyse imkansız hale gelirken pek çok kişinin yüzünü güldüren hamle Ziraat Bankası'ndan geldi. Ziraat Bankası ortak konut kredisini duyurdu. Peki ortak konut kredisi nedir, nasıl çekilir? 

Hiç evi olmayana 500 bin TL konut desteği! 2024 yılı konut desteği nasıl, nereden alınır?

Dar gelirli aileler için çalışmalarını sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hiç evi olmayan vatandaşlara 500 bin TL'ye kadar konut desteği sağlıyor. Peki 2024 yılı konut desteği nasıl, nereden alınır?

Borsada yeni yatırım yapacaklar dikkat! Sektörel olarak nasıl dağılım yapılmalı?

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsada yeni yatırım yapacaklara kendi portföyü üzerinden sektörel olarak nasıl dağılım yapılması gerektiğini portföy yönetmenin nasıl yapılacağını anlattı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

Metaverse'den arsa nasıl alınır?

Metaverse, son yıllarda yatırım yapmak amacıyla sanal dünyada gerçekliği sürdüren bir platformdur. NFT’ler ile alım satım yapılan bu platformda arsa satışı da mümkündür. Bu noktada Metaverse’den arsa nasıl alınır, metaverse arsa nedir ve ne işe yarar soruları önem kazanıyor.

Bekçi maaşı ne kadar? hangi bekçi ne kadar kazanıyor, nasıl bekçi olunur?

Son yıllarda özelikle kamuda çalışmak isteyen gençlerler arasında çok rağbet gören bekçilik mesleğinde maaşlar ne kadar? Hangi bekçi ne kadar kazanıyor, bekçilerin sorumlulukları neler ve nasıl bekçi olunabiliyor? İşte tüm detaylar.

AB Rus petrolüne tavan fiyatta anlaştı. Petrol fiyatları nasıl etkilenecek?

AB içinde süren tartışmalar sona erdi ve AB Rus petrolüne tavan fiyat uygulamasında uzlaştı. Peki uygulama ne zaman başlayacak ve piyasalar nasıl etkilenecek?

Ziraat Bankası, Göktürk'teki araziyi Demirören Holding'e kiraladı iddiası!

Demirören Holding’in, Ziraat Bankası’ndan çektiği milyonlarca dolarlık kredi karşılığı ipotek ettirdiği İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazilerinde yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Konut fiyatlarındaki artış nasıl yavaşlar?

BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, konut fiyatlarının nasıl normale döneceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Akkuş, "Beylikdüzü'nde 700 bin TL'ye sattığımız konut 2 milyon TL'ye çıktı. Bu durum demir ve çimento fiyatlarının yükselmesinden kaynaklandı" diye konuştu.

Demirören'in Göktürk'teki arazileri için yeni iddia!

Demirören Holding'e bağlı Kemer Country'deki arazileri alan Ziraat Bankası'nın 2020 senesinde İBB ile anlaşma yapmak istediği ortaya çıktı. 

Demirören Holding'in Göktürk'teki ipotekli arazilerinin imar planı iptal edildi!

Demirören Holding’e ait Kemer Country’deki golf sahasının yer aldığı araziyle ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Buna göre; Demirören'in borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na ipotek ettirdiği arazilerin imar planı iptal edildiği belirtildi.

Sitelerde yönetim planı nasıl değiştirilir?

Posta yazarı Tamer Heper '20 blok 200 haneli bir sitede oturuyorum. Genel girişine uzaktan kumandalı bir demir kapı takıldı. Kapıyı gören birkaç blok yararlanıyor, uzak bloktakiler çok zorlanıyor. Bu hususun düzeltilmesi için yönetim planı değişikliği talebi nasıl yapılır?' sorusunu yanıtladı.

Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Çamlıca Alman Hastanesi binası Ağustos'ta tamamen yıkıldı. Hastane Azmi Ofluoğlu'na aitti ama arazi başkasınındı. Hakkı Demir Vakfı'na ait olan arazi boş kaldı. İstanbul'un yüzün taşı arazilerinden olan yer nasıl değerlendirilecek?

Demirören AVMye nasıl gidilir Haberi

Demirören AVMye nasıl gidilir


Demirören AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Demirören AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Demirören AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Demirören AVM bayramda kaça kadar açık? Demirören AVM kaçta açılacak?


Demirören Kurban Bayramı mesaisi:

Demirören AVM Kurban Bayramı'nın ilk günü saat 13:00'te açılıyor. Akşam 22:00'de kapanıyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.


Demirören AVM iletişim bilgileri:

+90 (212) 249 99 99

+90 (212) 249 99 98

[email protected]

Demirören İstiklal

İstiklal cad. Beyoğlu, İstanbul



Demirören AVM'ye nasıl gidilir?