02 / 05 / 2024

Demiryolları rekabete mi açılıyor

Demiryolları rekabete mi açılıyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, demiryollarını serbestleşmeyle rekabete açmak istediklerini ifade etti. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, demiryollarını serbestleşmeyle rekabete açmak istediklerini belirtti.

Demiryolları özelleştiriliyor mu?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, demiryollarını serbestleşmeyle rekabete açmak istediklerini ifade etti. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, demiryollarını serbestleşmeyle rekabete açmak istediklerini belirtti.

Demiryolları rekabete açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, demiryollarını serbestleşmeyle rekabete açmak istediklerini belirterek, "Bununla ilgili tüm hazırlıklarımız bitti. 1- 2 ay içerisinde bunu açıklayacağız" dedi.

Mortgage kredisiyle alınan ev mortgage bitmeden satılabilir mi?

Mortgage kredisiyle alınan ev mortgage bitmeden satılabilir mi? Mortgage kredinizi bir başkasına devredebilir misiniz? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız öğrenmek için haberimizi inceleyebilir ve bu konuyla alakalı bilgi edinebilirsiniz..

Mortgage ile alınan ev kiraya verilebilir mi?

Kira öder gibi konut sahibi olmak isteyenlerin başvurduğu Mortgage ile alınan ev kiraya verilebilir mi? Mortgage kredisi hakkında merak ettiklerinizin cevapları haberimizin devamında yer alıyor..

Emlak beyannamesi her yıl verilir mi?

Emlak vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerin söz konusu taşınmazın bulunduğu belediyenin ilgili birimine emlak beyannamesi vermesi gerekiyor. Peki emlak beyannamesi her yıl verilir mi? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor..

Üst hakkı devredilebilir mi?

Üst hakkı devredilebilir mi?: Aksi taraflarca kararlaştırılmadıkça, irtifak hakkı olarak kurulan üst hakkının başkasına devir ve temliki ile mirasçılara intikali söz konusu olabiliyor. Üst hakkı sona erdiğinde yapılar taşınmazın malikine kalıyor...

En gelişmiş il İstanbul olarak belirlendi!

Kalkınma Bakanlığı, İllerin ve Bölgelerin Sosyoekonomik Gelişmişlik Sıralaması Araştırması (SEGE) sonuçlarını yayımladı. 1. kademede İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Antalya, Bursa, Eskişehir ve Muğla olmak üzere 8 gelişmiş il yer aldı

Kat maliki olmayan yönetici olabilir mi?

Yönetim planına, yöneticilerin bağımsız bölüm malikleri arasından seçileceği hükmü konmuşsa kat maliki olmayan yönetici olamıyor. Eğer böyle bir hüküm konmamışsa kiracı da yönetici olabiliyor. Kat maliki olmayan yönetici olabilir mi?...

Mal sahibi stopaj öder mi?

Mal sahibi stopaj öder mi?: Kira stopaj vergisi, işyeri olarak kiraya verilen gayrimenkuller için kiracı tarafından brüt kira bedeli üzerinden kesintiye tabi tutularak vergi dairesine ödenen vergiye deniyor....

Bilgen Özdemir: Yabancılara satışta kendimizi mi dolduruyoruz?

Emlakchi İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Şirketi'nden Bilgen Özdemir özellikle de Arap ülkelerinden yoğun bir talebin olduğu yabancılara satışta kendi kendimizi mi dolduruyoruz isimli bir başlık attı...

Ecrimisil taksitle ödenebilir mi?

Ecrimisil taksitle ödenebilir mi? Ecrimisil bedeli ödeme koşulları hakkında detaylı bilgiye sahip olmak istiyorsanız haberimizin devamını inceleyebilir ve ecrimisil konusu hakkında kapsamlı olarak fikir edinebilirsiniz..

Kuru mülkiyet sahibi taşınmazı kullanabilir mi?

Kuru mülkiyet sahibi taşınmaz üzerinde hangi tasarruflara sahiptir? Kuru mülkiyet sahibi taşınmazı kullanabilir mi? Taşınmazı kiraya verebilir mi? sorularının cevapları detaylı olarak haberimizin içinde yer alıyor..

Kuru mülkiyet kiraya verilebilir mi?

Herhangi bir malın intifa hakkı ayrı kuru mülkiyet hakkı ayrı olabiliyor. Gayrimenkullerde olan bu durum tapu kütüğüne tescil edilir. Peki kuru mülkiyet kiraya verilebilir mi?

Demiryolları rekabete mi açılıyor Haberi

Demiryolları rekabete mi açılıyor

Lütfi Elvan,  “Bununla ilgili tüm hazırlıklarımız bitti. 1-2 ay içerisinde bunu açıklayacağız, demiryollarının serbestleşmesine yönelik uygulamaları başlatacağız” dedi. Bu açıklama Türkiye’nin demiryollarının da tıpkı otoyol ve köprüler gibi AKP hükümeti tarafından yakında özelleştirmeyle satılacağını gösteriyor. 


Yeni...