06 / 05 / 2024

Demiryollarına 9 milyar lira yatırım

Demiryollarına 9 milyar lira yatırım

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, bu yıl demiryollarına 9 milyar lira yatırım yapılacağını ve yatırımların gelecek dönemde süreceğini söyledi.

Bakanlık açıkladı! Çiftçilere toplam 3,9 milyar liralık destek hesaplara yatırılacak

Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı açıklama kapsamında, 3 milyar 870 milyon 153 bin liralık hayvancılık destekleme ödemesinin üreticilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

81 ilde yaşayan herkesi yakından ilgilendiriyor! 18-29 yaş arasına 9 ay boyunca ödeme yapılacak! 

İş arayan vatandaşların yakından takip ettiği İŞKUR, 18-29 yaş arasına 9 ay boyunca ödeme yapıyor. İşte 81 ilde yaşayan herkesi ilgilendiren o detaylar...

Bakan Özhaseki açıkladı! KÖYDES için bu yıl 6,9 milyar lira ödenek ayrıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi için bu sene 6,9 milyar lira ödenek ayırdıklarını kaydetti.

Tüketici kredilerinde 9 milyar 111 milyon liralık artış!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre tüketici kredilerinin tutarı 9 milyar 111 milyon lira arttı. İşte BDDK tarafından açıklanan o rakamlar...

Türk müteahhitler yurt dışında 1972’den beri 501,9 milyar dolarlık iş üstlendi!

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından, 3 Ocak tarihinde yurt dışı iş üstlenimi verileri açıklandı. Türk müteahhitler yurt dışında 1972’den beri 501,9 milyar dolarlık iş üstlendi. İşte detaylar...

TCDD olası afetler için düğmeye bastı! Demiryollarına deprem sensörü sistemi!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ray hatlarına sel ve deprem riskine karşı uyarı sistemleri yerleştirmeye başlandığını duyurdu.  

Tüketici kredilerinin tutarı 1 trilyon 457,9 milyar TL'ye yükseldi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre tüketici kredilerinin tutarı 1 trilyon 457,9 milyar TL'ye yükseldi

BİM'de peşin fiyatına 9 taksitle Kumtel Beyaz Cam Ankastre Set 5.999 TL'ye, Premium Ütü Masası 899 TL'ye satılacak!

BİM'in 6 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM kataloğunda peşin fiyatına 9 taksitle satılacak ürünler dikkat çekti. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Vestel ST4601 A 46500 BTU salon tipi klima peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıktı!

Vestel’den eylül ayının ilk günlerinde klima almak isteyenler için güzel bir haber geldi. ST4601 A 46500 BTU salon tipi klimayı görücüye çıkaran Vestel, bu ürünü peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa sunduğunu duyurdu.

Vestel taze mini filtre kahve makinesi peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla görücüye çıktı!

Vestel’den kahve tiryakilerine peşin fiyatına taksit müjdesi geldi. Vestel, taze mini filtre kahve makinesini peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışa çıkardı.

Vestel MD 20 YD retro düş mavisi mikrodalga fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla alıcısını bekliyor!

Vestel, geçmişe özlem duyanlara özel mikrodalga fırın tasarladı. Son teknolojik özellikleri barındıran ve retro modasına uygun tasarlanan bu mikrodalga fırın, Vestel’de peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıktı.

Wi-Fi destekli Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’da peşin fiyatına 9 taksit imkânı başladı!

Vestel’den Wi-Fi destekli klimalarda cazip fiyat ve peşin fiyatına 9 taksit imkânı geldi. Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’yı peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıkan Vestel, aynı zamanda, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim sağlayacağını da duyurdu.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Demiryollarına 9 milyar lira yatırım Haberi

Demiryollarına 9 milyar lira yatırım

Bakan Bilgin, bu yıl demiryollarına 9 milyar lira yatırım yapılacağını ve yatırımların gelecek dönemde süreceğini söyledi.


Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) ile Demiryol-İş Sendikası arasındaki 26. Dönem Toplu İş Sözleşmesi imza programı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in katılımıyla gerçekleştirildi. Törende konuşan Bakan Bilgin, demiryolu ulaşımının devlet politikası olarak ele alınmasıyla başlayan süreçte kritik eşiğin aşıldığı, demiryolarının hızlı ve yüksek hızlı tren çağına girdiği bir noktaya gelindiğini söyledi. 


Masada 3 lira vermediler!


Bütün bu gelişmelerin işçi, memur, sendika ve özel sektörle birlikte gerçekleştiğini anlatan Bilgi, bu yıl demiryollarına 9 milyar liralık yatırım yapmayı planladıklarını, bu yatırımların düzenli ve planlı bir şekilde gelecek dönemde artarak devam edeceğini bildirdi.Bilgin, bu büyük hamlede, demiryollarını ayağa kaldırma seferberliğinin en önemli...