14 / 05 / 2024

Deniz Bank Köysel Dönüşüm

Deniz Bank Köysel Dönüşüm

DenizBank, kentsel alanlar dışında yaşayan ve tarımsal faaliyetleri ile gelir elde eden üreticilere ödemeli ilk köysel dönüşüm finansmanı da sağlayarak, Edirne’den Ardahan’a ülkenin her noktasında ‘Köysel Dönüşüm’e başladı.

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

DenizBank telefondan başvuru yapana faizsiz 10 bin TL! Şubeye gitmeye gerek yok!

Yüksek faizli kredi seçenekleri ile Deniz Bank şubesine gitmenize gerek kalmadan finansal sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.  DenizBank, yeni müşteriler için faizsiz kredi kampanyası ile finansal ihtiyaçlara çözüm sunuyor.

Ahmet Ercan o faya dikkat çekti: Türkiye'nin güneyini etkiler!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, stres artışı uyarısı yapılan Ölü Deniz Fay kırığı ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıklamasında yaşanacak depremin Türkiye'nin güneyini de etkileyeceğini söyledi.

ING Bank bombayı patlattı! Harcarken kazanacaksınız.. Üstelik geri ödeme olmadan

2023 yılında banka kampanyaları bomba etkisi yapıyor. Neredeyse her gün kampanyalarını duyuran bankalar müşterilerine ve müşterisi olacaklar büyük imkanlar avantajlı tercihler sunuyor. Bu bankalardan biri de ING Bank. kısa süreyle giyim sektöründe yapacağınız alışverişlerinizde kampanya yapıyor.

Kredi düşünenler dikkat! Deniz bank yüzünüzü güldürebilir

Deniz bank 'MobilDeniz' cep telefonu uygulaması üzerinden müşterisi olana TL Mevduatınıza %26,00  ''hoş geldin'' faizi veriyor Kampanya ile ilgili detaylar haberimizin içeriğindedir.

Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan deprem açıklaması!

Bingöl depremi ile ilgili önemli açıklamalar yapan Prof. Dr. Naci Görür, "Hep söylüyorum, bu iyi değil. Hem Yedisu hem de Göynük fayında büyük deprem bekliyoruz. Buralardaki yerleşim alanlarında kentsel/köysel dönüşümlere başlanmalı" dedi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Çin, Huangmao Denizi’ni aşan üçüncü köprünün inşaatına başladı!

Çin, Huangmao Denizi üzerindeki üçüncü deniz otoyolu köprüsünün yapımına başlandı. Planlanan deniz üzerinde bulunan proje üçüncü deniz otoyolu unvanına sahip.

Dilan Çİçek Deniz Bebek’e taşındı!

Sevgilisi Birkan Sokullu’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz, en yakın arkadaşı Bensu Soral'a komşu oldu. Bebek'te boğaz manzaralı bir eve taşınan Deniz, aylık 5 bin TL kira ödeyecek.

Deniz Aksu Emlak Bank'ın yeni genel müdürü oldu!

Türkiye Emlak Bankası, "Türkiye Emlak Katılım Bankası Anonim Şirketi", kısa adıyla "Emlak Bank" olarak yeniden faaliyete başlıyor. Yönetim Kurulu'nda alınan bir kararla Emlak Bank Genel Müdürlüğüne, Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Deniz Aksu atandı.

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

Kütahya Kureyşler köysel dönüşümün örnek köyü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, "Köysel (Kırsal) Dönüşüm" Projesi dahilinde çalışmaların tamamlandığı ilk köy olan Kütahya'nın Aslanapa ilçesine bağlı Kureyşler, örnek gösteriliyor.

Deniz Bank Köysel Dönüşüm Haberi

Deniz Bank Köysel Dönüşüm

Kentsel dönüşümün öncü bankası DenizBank, yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşmaya devam ediyor. DenizBank, kentsel alanlar dışında yaşayan ve tarımsal faaliyetleri ile gelir elde eden üreticilere hasat döneminden diğer hasat dönemine ödemeli ilk köysel dönüşüm finansmanı da sağlayarak, Edirne’den Ardahan’a ülkenin her noktasında ‘Köysel Dönüşüm’e başladı.


Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik hayata geçirdiği öncü çalışmalarıyla sektöründe farklılaşan DenizBank, ticari sorumluluklarının yanı sıra, taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde  Köysel Dönüşümde de lider banka olmayı hedefliyor.


DenizBank Konut ve Taşıt Finansmanı Grubu Grup Müdürü Hakan Varol, geride kalan 1,5 yılda 1000’in üzerinde kentsel dönüşüm projesine aracılık ederek, kentsel dönüşüm konusunda lider ve öncü banka olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Varol, 1,5 yıllık süre içerisinde Türkiye’nin ilk banka finansmanlı kentsel dönüşüm projesini finanse ettiklerini ve bu projelerin teslimlerini...