06 / 05 / 2024

Deniz İstanbul yatırım değeri

Deniz İstanbul yatırım değeri

Keleşoğlu Holding’in, 1,5 milyar dolar yatırım değerine sahip Deniz İstanbul projesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. İstanbul’un en önemli iki hudut kapısından biri Deniz İstanbul'da yer alacak. Proje böylece daha hızlı prim yapacak.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Tepe Emlak Yatırım, İDO’nun ticari alanlarını kiralayacak!

25 senelik tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşları arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) terminal ve gemilerindeki ticari alanların kiralama hizmetlerini üstlendi.

Deniz GYO, Deniz Yatırım'dan sermaye avansı alacak!

Deniz GYO'nun ana sermayedarı Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'den sermaye avansı niteliğinde, nakit sermaye avansları alınmasına, söz konusu tutarların şirket sermaye avansı hesabına aktarılmasına karar verildi.

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mari Kler Dochoda tarafından kuruldu.

Deniz GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR)  A-2, görünümlerini ise "Negatif" olarak belirlendi. 

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Erkoç tarafından kuruldu. 

İstanbul Yatırım Ajansı kuruluyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatleri arasında olan 'İstanbul Yatırım Ajansı' hayata geçiriliyor. İstanbul ve Türkiye'nin ekonomik, insani kalkınmasını mümkün kılacak çalışmalar yapılmasının amaçlandığı projenin lansmanı 17 Şubat'ta yapılacak...

Deniz Işığı Denizde Emlak Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Işığı Denizde Emlak Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ronny Heinz Buschbeck  tarafından kuruldu.

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Cansın Albayrak ve Lyudmyla Tufan ortaklığında kuruldu. 

Deniz Yatırım 17 bin 283 lot satışı yaptı!

Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş., DZGYO pay senedinde , likidite sağlayıcılık kapsamında 4.47-4.53 fiyat aralığında 17 bin 283 lot satış gerçekleştirdi.

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Abdulsamet Temel ve Bayram Aydın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çuhadaroğlu halka arz için Deniz Yatırım ile anlaştı!

60 yılı aşan bilgi, kalite ve güvenirliliği ile sektörünün yenilikçi markası Çuhadaroğlu Borsa yolunda Binaların Terzisi Çuhadaroğlu halka arz için Deniz Yatırım ile anlaştı.

Ritim İstanbul: Yatırımınızı 5'e katlamanın yolu!

"Ritim İstanbul: Yatırımınızı 5'e katlamanın yolu" sloganıyla tanıtılan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede nakitte yüzde 12 indirim uygulanıyor.

Deniz İstanbul yatırım değeri Haberi

Deniz İstanbul yatırım değeri

İstanbul’un en önemli iki hudut kapısından biri Deniz İstanbul'da yer alacak. Proje böylece daha hızlı prim sağlayacak.

Hudut kapısı ile projemiz daha hızlı prim yapacak 

Konuyla ilgili bilgi veren Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, “Projemizin önünde yer alan marinanın hudut kapısı olmasıyla birlikte, ülkeye tekneyle girişler bu noktadan sağlanacak. Nitelikli turistin İstanbul’da ayak bastığı ilk nokta burası olacak. Dolayısıyla İstanbul için ilk intibayı oluşturacağız” dedi. Keleş, sözlerine “Böylesi önemli bir gelişmenin projemize büyük oranda katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Denizİstanbul’da yer alan ticari alanların değerleneceğini, otel birimimizin doluluk oranında artış sağlanacağını ve konutlarımızın daha hızlı prim yapacağını öngörüyoruz. Projemiz İstanbul’da marinası olan tek kasaba konseptine sahip. Bunun yanı sıra önümüzdeki marinanın hudut kapısı olması ve yatlarla yurtdışından gelecek yabancı turistlerin...