07 / 05 / 2024

deniz kenarı konut projeleri

deniz kenarı konut projeleri

Konut projeleriyle sektörde markalaşan şirketler, İstanbul’da denizi yeniden keşfetti. Sirkeci–Beylikdüzü sahilinde yer alan semtlerde yükselen yeni projelerde deniz gören daireler artık milyon dolarlarla satılıyor.

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

Bodrum'da hazine arazisine yapılan kaçak yapılar yıkıldı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bir inşaat firması deniz kenarındaki hazine arazisine duvar örerek burada inşaat çalışmalarına başlaması üzerine firmaya idari para cezası kesildi. 

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Devre mülk alacaklar mağdur olmamak için hemen bakın! Bu detaylara aman dikkat! 

Devre mülk, devre tatil mağduru olmamak için nelere dikkat edilmesi gerektiği merak ediliyor. Peki tüketicilerin, kaplıca ya da deniz kenarında devre mülk, devre tatil alırken mağdur olmamak için nelere dikkat etmesi gerekiyor? İşte o detaylar...

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park geliyor! Tuzla'ya 420 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Fua Deniz Park projesinde hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakkı Akgün ve Yusuf Aras ortaklığında kuruldu. 

Uluslararası emlak yatırımcılarının yeni gözdesi Kıbrıs!

Dünyanın en iyi fiyatlı deniz kenarı mülkleri sıralamasında birinci olan Kıbrıs’a emlak alımı için 72 ülkeden talep geliyor. KKTC’de emlak alım talebi ilk 6 ayda yüzde 40-50 oranında artmış durumda.

Rus ve Ukraynalılar akın etti! Antalya'da kiralar 130 bine çıktı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkenin vatandaşları yaşamak için Antalya'ya gelmeye başladı. Bu göçle birlikte Antalya'da, deniz kenarındaki lüks dairelerin aylık kirası, 100 bin liranın üzerine çıktı. 

Pazar keyfini deniz kenarında yapmak istemez misiniz? Beltur Sosyal Tesisleri 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Denize karşı bir kahvaltı ardından güzel bir Türk kahvesi sizin bütün stresinizi alıp götürecek. Yeşil alanları, yürüyüş ve gezi parkurları, spor alanları, çocuk parkları ve sahip olduğu eşsiz güzellikteki manzaraları ile İstanbulluların tercihlerinde ilk sıradadır. İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi.

Denize sıfır inşa edilen konutlar kıyılara zarar veriyor!

İçişleri Bakanlığı’nın sahil raporuna göre, deniz kenarına inşa edilen konutların kıyılara büyük zarar verdiği ortaya çıktı. 

Deniz kenarındaki konutların fiyat artışı sürecek! 

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hepsiemlak, Haziran 2021 Emlak Endeksi'ni açıkladı. 

deniz kenarı konut projeleri Haberi

deniz kenarı konut projeleri

Konut projeleriyle sektörde markalaşan şirketler, İstanbul’da denizi yeniden keşfetti. Sirkeci–Beylikdüzü sahilinde yer alan semtlerde yükselen yeni projelerde deniz gören daireler artık milyon dolarlarla satılıyor.


Birçok projede sosyal donatılar birbirine benzerken, deniz ve göl gibi doğal olan güzellikler hem projeye değer katıyor hem de alıcılarını cezbediyor. Özellikle İstanbul Boğazı’na nazır paha biçilemeyen dairelerin yer aldığı yalı projelerden ev sahibi olamayanlar deniz manzaralı yüksek katlı projeleri tercih etmeye başladı. İşte inşaatı devam eden ya da teslim sürecine giren deniz manzaralı 10 konut projesi:


Denize sıfır, metrekaresi 8 bin dolar

1)SeaPearl Ataköy


Kuzu Grup imzasıyla İstanbul Ataköy’de 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle denize sıfır olarak inşa edilen SeaPearl Ataköy’de dairelerin tüm odaları deniz manzarasına görüyor. Metrekare satış fiyatları 8 bin ile 10 bin dolar...