09 / 05 / 2024

Deniz Kızık mimarlık

Deniz Kızık mimarlık

Mimar Deniz Kızık kimdir? Mimar Deniz Kızık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Deniz Kızık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Deniz Kızık...

Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener, Antalya ve Alanya için tsunami uyarısı yaptı!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Antalya ve Alanya bölgesi için tsunami uyarısı yaptı. Prof. Dr. Özener, “Bir deprem olduğu zaman kesinlikle deniz kıyısından uzaklaşarak yüksek bölgelere çıkmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

Afetzede aileler için dönüşebilir barınma üniteleri tasarlanacak

Bursa’nın mimari tasarım sektöründe tek tasarım merkezi unvanına olan Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Biruni Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü ile protokol imzaladı. İşte haberin ayrıntıları...

Deva Deniz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deva Deniz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Deva Deniz Köylü tarafından kuruldu.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Öz Emka Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Öz Emka Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Bülent Varis tarafından kuruldu.

Eyüpsultan Çiftalan Plajı açıldı! Çiftalan Plajı giriş ücreti ne kadar? 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, göreve geldiği günden bugüne sporda, eğitimde, sağlıkta, sanatta ve sosyal yaşamda birbirinden güzel projeler hayata geçirdi.

Acd Karlıdağ İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acd Karlıdağ İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Yağız Karlıdağ  tarafından kuruldu.

Dilan Çiçek Deniz 50 bin TL'ye kütük ev kiraladı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kütük ev kiraladı. Güzel oyuncu kütük ev için 50 bin TL ödedi.

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Erturan, Yiğit Alp Karapanca tarafından kuruldu.

Sahilde oturanların evleri sular altında kalacak!

İklim değişikliğinin olumsuz etkileri şimdiden görülmeye başlandı. Tedbir alınmazsa 2060’a kadar ortalama sıcaklığın 3 derece yükseleceği öngörülüyor. Bu, deniz kıyısındaki birçok şehrin sulara gömülmesi demek. İstanbul ve İzmir için de risk büyük.

Akyüz Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta  2 milyon  TL sermaye bedeli ile Turgut Akyüz tarafından kuruldu.

Denize sıfır araziler satışa çıktı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan deniz kıyısında yer alan arsalar satışa çıktı. Taşınmazların özelleştirmeleri için duyurular yapıldı...

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Paçacı ve Doğukan Paçacı ortaklığında kuruldu.

Deniz Kızık mimarlık Haberi

Deniz Kızık mimarlık

Deniz Kızık kimdir?

Deniz Kızık, Bursa'da doğdu. 2011 yılında Karacabey Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde lisans eğitimine başladı. 


Halen lisans eğitimine devam etmekte ve kısmi zamanlı olarak PAB Mimari Tasarım'da kariyerine devam etmektedir.


PAB mimarlık..

PAB, mimari ve kentsel potansiyelleri esnek araştırma ve tasarım biçimleri aracılığıyla keşfetmeyi ve üretime dökmeyi hedefleyen bir mimarlık oluşumudur.


PAB, 2007 yılında Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım tarafından İstanbul’da kuruldu. Farklı deneyimlerini bir araya getiren ofis ortakları, kısa sürede mimari tasarım projelerinden şantiye uygulamalarına, çeşitli araştırma projelerinden mimari yayıncılığa kadar, merkezine mimarlığı alacak şekilde pek çok alanda üretim yaptı. 


Ofisin temel ilkesi olan çokdisiplinliliği, geçmiş deneyimleri ve farklı ilgi alanlarıyla destekleyen ekip, dünyadaki gelişmeleri takip eden, daima sorgulayan, araştıran yenilikçi bir...