02 / 05 / 2024

denizban ve martı gyo

denizban ve martı gyo

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Denizbank ile Kredi Yapılandırılması hakkındaki görüşlerini yayımlamıştır. İşte Mart GYO'nun Kredi Yapılanması..

Milli Emlak'tan 3 şehirde büyük fırsat! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Manisa ve Antalya'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 3 şehirde 2 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi! KDV'siz ödeme fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Ankara ve Konya'da yer alan 3 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri Şubat ve Mart ayı içerisinde yapılacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'da 4 yeni kampanya! Dar gelirliye 1.318 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 4 yeni proje inşa edecek. 1.318 konutun yer aldığı projelerin ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya 2 yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projeleri için resmen start verdi. TOKİ'nin Ankara projelerinin ihaleleri Şubat ve Mart aylarında yapılacak.

Kredi borçluları sayısı gün geçtikçe artıyor! Verilere göre tam 272 milyon kişinin kredi borcu var! 

Türkiye Bankalar Birliği tarafından paylaşılan verilere göre, kredi borçlularının sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Ocak ve mart ayları arasında kredi kullanan kişi sayısı 7 milyon 116 bin olarak kaydedilmiştir. Artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle bankalardan kredi alma gereksinimi artıyor.

16 milyon emekli bayram edecek! Temmuz maaşları için ilk rakamlar belli oldu! Hemen öğrenin! 

Milyonlarca emekli temmuz ayında yapılacak olan zammı merak ediyor. 6 aylık enflasyon oranın belli olması ile rakamlar netleşmiş olacak. Ocak, Şubat ve Mart ayı enflasyon rakamlarına göre temmuz maaşları hesaplandı ilk rakamlar belli oldu. 16 milyon emekli bayram edecek!

Temmuz zammıyla emekli ve memur maaşı ne kadar olacak? Bir bir hesaplandı!

Emekli ve memur maaş zammı için belirleyici olan enflasyon oranları konusunda ayrıntılar belli olurken; ocak, şubat ve mart ayı enflasyon oranlarının belirlenmesi ile 3 aylık zam oranı netleşti. Sosyal refah düzenlemesi ile ayrıntılar kesinleşecek.

Kariyer.net verilerine göre istihdam piyasasında hareketlilik başladı

Yılın ilk 3 ayında en fazla iş ilanı yayınlayan sektörler sırasıyla yapı, üretim ve bilişim oldu. Açıklanan istihdam verilerine göre 2023’ün ocak, şubat ve mart aylarında istihdam piyasasında büyük hareketlilik yaşandı.

22 ülkeye satılan Türk somonu 50 milyon dolara ulaştı!

Türkiye'den 2023 ocak ve mart döneminde başta Rusya Federasyonu olmak üzere 22 ülkeye yapılan Türk somonu dış satımı, yüzde 77 artışla 44,9 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Bu bankada hesabınız varsa yaşadınız! Bu şartı sağlayana bakın ne verilecek?

Banka, müşterilerini mutlu etmeyi sürdürüyor ve mart ayı boyunca yapacakları akaryakıt harcamalarından avantaj sağlamalarını amaçlıyor. Banka, müşterilerine özel olarak hazırladığı "yakıt harcamalarına 75 TL bank kart lirası" kampanyasıyla, müşterilerinin yakıt alışverişlerinde ekstra kazanç elde et

Çiftçiler dikkat... Ulusal Süt Konseyi peş peşe açıkladı… Şubat ve Mart ayları çiğ süt üretim maliyeti kaç TL oldu?

Ulusal Süt Konseyi, Şubat ve Mart ayları için çiğ süt üretim maliyeti fiyatlarını açıkladı. Peki çiğ süt üretim maliyeti kaç TL oldu?

Hesaplara her ay 1250 TL peş peşe yatacak! Şubat ve Mart ödemeleri aynı gün mü hesaplara aktarılacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara maddi destek sağlıyor. Hesaplara her ay 1250 TL peş peşe yatacak! Şubat ve Mart ödemeleri aynı gün mü hesaplara aktarılacak? 2023 Aile Destek ödemeleri...

İŞKUR üzerinden 18 bin personel alımı yapılacak! İşte o meslekler

İŞKUR üzerinden kamu ve özel kurumlar personel alımı yapılıyor. Birçok kişinin istihdam edilmesine yardımcı olan İŞKUR'da açılan ilanlar her gün güncelleniyor. 2023 Şubat ve Mart ayları itibarıyla İŞKUR 18 bin 208 personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

denizban ve martı gyo Haberi

denizban ve martı gyo

Mart Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hem döviz bazında faiz oranında %1'in üzerinde, hem de itfa planında vade uzatarak Şirket'e ve yatırımcılarına fayda sağlamıştır.



Martı GYO Açıklama:


Şirketimizin 24.03.2016 tarih 922 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda;  


Son dönemde ülkemizde ve dünyada meydana gelen terör olaylarının, Ortadoğu'daki istikrarsızlığın hızla çevre ülkelere yansıması neticesinde Turizm sektörünü zorlu bir sürece ittiği, Ülkemizde de turizm sektöründe yaşanan bu büyük kriz karşısında Devlet yetkilileri tarafından sektörün desteklenmesi ve zorlu sürecin atlatılması için tedbirler alındığı konuları görüşülmüş, şirketimiz portföyünün çoğunluğunu turizm yatırımlarının oluşturduğu göz önüne alınarak  bu doğrultuda Denizbank ile görüşmeler yapılarak, ek bir ipotek sunmadan, kullanılmış olunan kredilerin yapılandırılması için aşağıdaki şekilde mutabakata varılmıştır. 


Böylelikle Şirketimiz, hem döviz bazında faiz oranında %1'in üzerinde, hem de itfa planında vade uzatarak Şirket'e...