06 / 05 / 2024

DenizBank yılın bankası mı seçildi

DenizBank yılın bankası mı seçildi

DenizBank Financial Times Grubu bünyesinde bulunan The Banke r'ın, bankacı ve analistlerin görüşlerine dayanarak yaptığı değerlendirme sonucunda 2014 yılında "Türkiye'de Yılın Bankası" ödülüne layık görüldü.

Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesinde!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın uyguladığı sıkı para politikaları faizleri yukarı yönlü etkilemeye devam ediyor. Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesine ulaştı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yılın en yüksek seviyesine ulaşan Ağustos enflasyonunu değerlendirdi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yılın en yüksek seviyesine ulaşan Ağustos enflasyonununa ilişkin değerlendirmelerini yayımladı.

Merkez Bankası beklenen tarihi açıkladı! Yılın ilk çeyreğinde pilot uygulamalar başlıyor!

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu bugün yılın ilk Enflasyon Raporu’nu açıkladı. Ardından uzun zamandır beklenen ve merak edilen konular ile ilgili son gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yok böyle para! ABD Merkez Bankası yılın son günü 2,5 trilyon doları nasıl çekti?

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) kısa vadeli faiz oranlarını kontrol edebilmek amacıyla kullandığı önemli araçlarından biri ters repo yöntemi ile yılın son işlem gününde rekor kırdığı bildirildi.

Dünya Altın Konseyi verilerine göre yılın üçüncü çeyreğinde en çok altını TCMB aldı

TCMB altın talebinde yılın üçüncü çeyreğinde küresel merkez bankalarını geride bırakarak en çok altın alan merkez bankası oldu. Analistler merkez bankalarının bir takım riskleri bertaraf etmek için altın talebini artırdıklarını belirtiyor.

Dünya Bankası açıkladı! 50 yılın en kötü senaryosu! Altını olanlar derin nefes alın! Kritik seviye resmen belli oldu

Altın fiyatları son 7 aydır düşüş eğiliminde hareket ediyor. Analistlere göre altının ''50 yılın en kötü senaryosu'' yorumları yapılmaya başlarken Dünya Bankası'ndan altın için derin nefes aldıracak kritik seviye açıklandı. 

Yuan güçlü dolar karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi

Çin Merkez Bankası`nın bu sabah yuanın günlük hareket bandı için orta noktayı belirlemedikten sonra Çin yuanı, ABD doları karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi.

TCMB, bu yılın en fazla altın alımı yapan bankası oldu

Bu yılın en çok altın alımı yapan merkez bankası Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası oldu. Açıklama Dünya Altın Konseyi'nden geldi. Dünya genelinde ise bankaların altın aktivitelerinde düşüş görüldü.

Sterlin dolar karşısında son 37 yılın en düşüğünde

İngiltere’de piyasa aktörleri daha fazla mali destek beklentileri nedeniyle İngiltere Merkez Bankası’nın (BOE) hızla artan enflasyonla mücadele etme hedefine şüpheyle yaklaşırken, tahviller düştü ve sterlin de 37 yılın yeni en düşük seviyesini gördü.

Son Dakika: Merkez Bankası'ndan 27 yılın en sert faiz artışı!

İngiltere Merkez Bankası politika faizini 50 baz puan artırarak yüzde 1,75'e yükseldi. Banka enflasyon beklentilerini de artırırken, yılın dördüncü çeyreğinde ülke ekonomisinin resesyona gireceğini tahmin etti.

Merkez Bankası'nın elindeki rezervler son 20 yılın en düşük seviyesinde

Türkiye 2001 kriziyle kıyaslanamayacak bir ekonomik türbülansın içine girdi. Eski Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Özatay, krizin derinliğini önceki gün yaptığı açıklamada dikkat çekmişti. Ortaya çıkan veriler bankanın elindeki rezervlerin son 20 yılın en düşük seviyesinde olduğunu o

İzmir Üçyol-Buca Metro Hattı'nın inşaatı yılın 2. yarısında başlayacak!

İzmir tarihinin en büyük yatırımı olması planlanan Üçyol - Buca Metro projesinin genel ihale ilanı Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın internet sitesinde yayımlandı. Projenin inşaatının bu yılın ikinci yarısında inşaatın başlaması planlanıyor.

Konut kredisi faizleri son 1.5 yılın en düşük seviyesinde!

Dengelenme sürecinin olumlu yansımaları ve Merkez Bankası’nın hamleleri ile kredi kanallarını açıldı. Konutta kredi faizleri 1.5 yıl sonra yüzde 13’ün altına indi. Ticari kredide ise faizi yüzde 12.87 ile 3 yılın en düşük oranını gördü...

DenizBank yılın bankası mı seçildi Haberi

DenizBank yılın bankası mı seçildi



DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre banka, Financial Times Grubu bünyesinde bulunan The Banker'ın, bankacı ve analistlerin görüşlerine dayanarak yaptığı değerlendirme sonucunda 2014 yılında "Türkiye'de Yılın Bankası" ödülüne layık görüldü. 


The Banker, yılın bankasını belirlerken, kurumların büyüme ve performans ölçütleri, yüksek karlılığı sağlamaya yönelik stratejiler, sektörde avantaj sağlayan yenilikçi uygulamalar, farklı kanallardan müşteriye götürülen hizmetler ve bankacılık hizmet ve ürünlerinin toplumun daha geniş kesimlerine ulaştırılması kriterlerindeki performansını göz önünde bulundurdu. 


Londra'da düzenlenen "The Bank of the Year Awards" töreninde ödülü DenizBank adına DenizBank Mali İşler Grubu Genel Müdür Yardımcısı (CFO) Suavi Demircioğlu aldı. 


Ödüle ilişkin değerlendirmelerde bulunan Demircioğlu, şunları kaydetti: 


"Kurum kültürümüzün DNA'sına işlediğimiz yenilikçilik anlayışımız, ortak aklımız ve takım ruhumuz öncülüğünde sektörümüze örnek olacak adımlar atmaya devam ediyoruz. Kısa süre önce Bank Administration Institute...