28 / 05 / 2024

denizli biyoçeşitliliği

denizli biyoçeşitliliği

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)’nde, “Denizli Biyoçeşitliliği ve Önemi Çalıştayı” yapıldı. Çalıştaya, sekiz üniversiteden 150 bilimadamı katıldı. Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çiçek, “Denizli’nin Florasına Genel Bakış” konulu bir sunum yaptı....

Türk çelik sektörü pazar çeşitliliğiyle yatırımcılara avantaj sağlıyor!

Türk çelik sektörü, gerek pazar çeşitliliği gerekse artan üretim talepleriyle yatırımcılarına avantajlar sağlıyor.

Cendere etrafındaki dokuyu değiştiriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane, Sarıyer ve Eyüp ilçelerinden geçen Cendere ve çevresinde biyoçeşitliliğin, su kalitesinin artırılması için çalışıyor.

Tabiatı ve Biyolojik Çeşitliliği Koruma Kanun Tasarısı Meclis'te!

Gezi Parkı protestoları sırasında geri çekilen ve doğal alanlarda,tesis yapımına ve mevcut tesislerin de kiralanmasını sağlayan Tabiatı ve Biyolojik Çeşitliliği Koruma Kanun Tasarısı’, yeniden Meclis’e taşındı.

Keçiören Göçmen Merkezi açıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Göçmenlerin topluma entegre olma süreçlerini hızlandırmak, kültürel farklılık ve dil çeşitliliği nedeniyle oluşan iletişim engellerini aşmak, toplumsal uyum sürecinde karar alma mekanizmalarına katılımlarını artırmak amacıyla bugün bir adım atıyoruz" dedi.

İzale-i şuyu davası dilekçe örneği 2016!

İzale-i şuyu, davaya konu olan taşınmaz malın değerine bakılmaksızın o yerin sulh hukuk mahkemesinde görülüyor. Dava için bir dilekçe ile mahkemeye müracaat edilebiliyor. İşte izale-i şuyu davası dilekçe örneği 2016..

Konut kredisi dosya masrafı iade dilekçe örneği 2016!

Bankalardan konut kredisi kullanan tüketiciler ne için talep edildiğini bilmeden ödedikleri dosya masrafının iadesini isteyebiliyor. İşte konut kredisi dosya masrafı iadesi için tüketici hakem heyetine verilecek dilekçe örneği 2016..

Aile konutu şerhi için dilekçe örneği 2016!

Aile konutu tapuya şerh edilebiliyor. Aile konutu şerhi için tapu dairesine gerekli belgeler ve bir dilekçe ile müracaat ediliyor. İşte aile konutu şerhi için dilekçe örneği 2016..

Balance Güneşli: Kurumsal kimliği en iyi yansıtan ofis projesi!

Stratejik konumu, ofis çeşitliliği, şık ofis tasarımları, zengin teknik donanımı ve çalışma hayatına artı değer katan sosyal imkanları ile Balance Güneşli İstanbul'da özel sektörün çekim merkezi haline geldi...

Mirasçılık belgesi dilekçe örneği 2016!

Bir kimsenin vefatının ardından mirasçıları tarafından çıkarılan mirasçılık belgesinde kimlerin hangi oranda mirasçı olduğu görülebiliyor. Bu belge bir dilekçe ile müracaat ederek alınabiliyor. İşte mirasçılık belgesi dilekçe örneği 2016..

İnşaat ruhsatı dilekçe örneği 2016!

İnşaat çalışmalarına başlanılacak bir bina için belediyeden ruhsatın alınmış olması gerekiyor. İnşaat ruhsatı taşınmazın bağlı olduğu belediyeden alınıyor. İşte inşaat ruhsatı dilekçe örneği 2016..

Tüketici hakem heyeti dilekçe örneği!

Tüketici hakem heyetlerine yapılacak başvurularda para değeri, belli bir sınıra kadar yapılıyor. Tüketici hakem heyetine bir dilekçe ile müracaat edilebiliyor. İşte tüketici hakem heyeti dilekçe örneği..

Tüketici mahkemesi dilekçe örneği!

Tüketiciler, Tüketicilerin Korunması Hakkında Kanun esasları gereğince hak kaybı yaşamaları durumunda tüketici mahkemesine bir dilekçe ile başvurabiliyor. İşte tüketici mahkemesi dilekçe örneği..

Tapu cins değişikliği dilekçe örneği!

Tapu üzerinde cins değişikliği işleminin yapılabilmesi işlemin yapılmasında sakınca olmadığına dair Belediye/Valilik yazısı alınıyor. İşte belediye ya da valiliğe verilecek tapu cins değişikliği dilekçe örneği...

denizli biyoçeşitliliği Haberi

denizli biyoçeşitliliği


Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)’nde, “Denizli Biyoçeşitliliği ve Önemi Çalıştayı” yapıldı. Çalıştaya, sekiz üniversiteden 150 bilimadamı katıldı. Denizli Valiliği, PAÜ, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile Denizli Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği çalıştay, Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda yapıldı. Denizli Vali Vekili Ekrem Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Başyiğit, Denizli Şube Müdürü Hamdi Akan, 150’ye yakın öğretim elemanı, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle öğrenciler katıldı.


Denizli’de biyolojik çeşitlilik, bitki ve hayvan türlerinin ortaya çıkarılması için bölüm öğretim üyeleri ve çevre üniversitelerin akademisyenleriyle biraraya geldiklerini belirten PAÜ Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı ve Çalıştay Düzenleme...