25 / 07 / 2024

Denizli Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Arslan

Denizli Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Arslan

Denizli Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Arslan, şehir merkezinde konut yapacak arsa kalmadığını dile getirdi. Kentsel dönüşümle eski evlerin yıkılarak yenisinin yapılmasının talebi karşılamıyor dedi...

Konutta vergi oyunu! Emlakçılar; gayrimenkul, emlak ve arsa işlerinden zengin olmanın yolunu böyle buluyor...

Kredi ile emlak, gayrimenkul ve arsa almak isteyenlere emlakçıların yaptığı vergi oyunu ortaya çıktı.. Bazı emlakçılar, vergiden dolayı, gayrimenkullerin fiyatlarını yükseltiyor ya da kredi ile çekilecek tutarın miktarını azaltıyor. İşte detaylar..

Emlakçılar neden ağlıyor? 

Profesör Dr. Soner Gökten Para Medya'da kaleme aldığı yazısında son dönemde en çok ağlayan emlakçıları ve galericileri yazdı. İşte Prof. Dr. Soner Gökten'in o yazısı...

Konut satışlarının durması emlakçıları işsiz bıraktı! Emlakçılar isyanda! Her ay 85 emlak dükkanı kapanıyor!

Konut kredi faizlerinin yüksek olmasıyla konut satışları durma noktasına geldi. Satışlardaki bu düşüş en çok emlakçıları etkiledi. İstanbul'da her ay 85 emlak dükkanın kapandığını söyleyen emlakçılar isyan etti. 

Yüzde 25 kira sınırlaması bitti, fırsatçılar harekete geçti!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, yüzde 25 kira sınırlaması bittikten sonra, emlak kiralamak ve satmak isteyen fırsatçıların hemen harekete geçtiğini söyledi. 

ATEM'den Ticaret Bakanlığı'na çağrı: Yetki verin sekiz ay da kaçak emlakçıları bitirelim!

Ticaret Bakanlığı'nın gayrimenkul sektöründeki çalışmaları ve denetimleri devam ediyor. Bakanlık, sahte ilan dolandırıcılığının önüne geçebilmek için yeni kararını duyurmasının ardından Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Bakanlıktan yetki istedi.

Kaçak emlakçılar tarih oluyor! Yetki belgesi olmayan ilan veremeyecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ticaret Bakanlığı'nın yetki belgesi olmadan faaliyet gösterilemeyeceğini açıklaması üzerine kaçak emlakçıların artık tarihe karışacağını söyledi. 

ATEM Başkanı Akçam: İlan portalları emlak danışmanlarını mağdur ediyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, İlan portallarının emlak danışmanlarını mağdur ettiğini belirterek, tüm Türkiye’de ilan portallarına tepki gösterileceğini açıkladı.

Konutta satışlar durdu, emlakçılar da işsiz kaldı: Sektörde yeni kredi kampanyası bekleniyor!

Konut satışlarının durmasının ardından emlakçılar da işsiz kaldı. Yılbaşından beri İzmir'de 700 emlak ofisinin kapandığı belirtilirken; sektörden yeni kredi kampanyası çağrısı geldi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Emlakçılar neden satılmayan evlerin fiyatını düşürmez? 

Bazı emlakçıların ilandaki fiyatları, ev sahibi istese de düşürmediği gündeme geldi. Peki emlakçılar neden satılmayan evin fiyatını düşürmez? İşte o paylaşıma gelen yorumlar...

Konutta yeni vergi sistemi yatırımcıları yurt dışına yöneltecek!

TBMM’ye gelmesi beklenen vergi reformuna göre konutu yatırım aracı olarak kullananlardan daha fazla vergi alınması planlanıyor. Vergi reformunun detayları netleşmese de  taslağa ilişkin bilgileri Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, değerlendirdi.

Yüksek tapu harçları konut almak isteyenleri yanıltıyor! Kimse konutun gerçek değerini bilmiyor...

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, konut satın alırken ya da devir işlemi yapılırken ödenen tapu harçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Konut alım, satım ve kiralama durdu! Emlakçılar isyanda! Boş boş oturuyoruz...

Konut kredilerinin artması ve konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşması ile konut satışları neredeyse durdu. Emlakçılar ise bu durgunluktan oldukça şikayetçi.

Yabancıların evlerini fahiş rakamlara satmasına ATEM Başkanı'ndan tepki! Döviz gelsin derken döviz gidiyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, yabancılara satılan evlere yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akçam,  yabancıların Türkiye’de aldığı evleri piyasada daha yüksek rakamlara satmaya çalıştıklarını açıklayarak tepki gösterdi. 

Denizli Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Arslan Haberi

Denizli Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Arslan

Denizli Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Arslan, şehir merkezinde konut yapacak arsa kalmadığını dile getirdi. Kentsel dönüşümle eski evlerin yıkılarak yenisinin yapılmasının talebi karşılamadığını söyleyen Arslan, belediyelerin arsa üretecek çalışmalar yapması gerektiğini belirtti. Sanayi, ticaret ve üretim şehri, tekstil ve konfeksiyonun başkenti Denizli'nin göç alan bir il olduğunu dile getiren Arslan, "Denizli'de kiralık ev sıkıntısı yaşanıyor. Ev kiraları 400 liradan başlıyor. Arsa sıkıntısı giderilmez yeni yerler imara açılmaz, konutlar yapılmazsa, arz talep dengesi bozulacak. Kiralar yükselebilir" dedi. 



Yeni...