04 / 05 / 2024

Denizli Teleferiğinde son durum ne

Denizli Teleferiğinde son durum ne

Denizlilileri bin 400 metre yüksekliğe 6 dakikada taşıyacak teleferikle ilk deneme seferini yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 38 milyon liralık yatırımla kurulan kompleks projeyi inceledi.

Yeni asgari ücret desteğinde son dakika! SGK resmen açıkladı! Hemen bu detaylara bakın!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), işçi başına aylık 700 Türk Lirası şeklinde belirlenen yeni asgari ücret desteğinin nasıl uygulanacağına ilişkin bir genelge yayımladı. İşte Yeni asgari ücret desteği son dakika detayları...

2023 son çeyreğinde yabancılara konut satışı yüzde 61,3 azaldı

Gayrimenkul piyasasında yaşanan durgunluk yabancılara konut satışlarını da etkiledi. 2023 yılının son çeyreğinde yabancılara yapılan konut satışı yüzde 61.3 azalarak,  6 bin 968’e  düştü.

Yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü 2023'ün son çeyreğinde yüzde 7.9 arttı!

2023'ün son çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreği ile kıyaslandığında yapı ruhsatı verilen yapıların bina sayısı yüzde 7,9, daire sayısı yüzde 16,0 ve yüzölçümü yüzde 8,8 yükseldi. İşte son dakika rakamlar...

Son dakika: Evlenecek çiftlere 2 yıl ödemesiz kredi Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu! 

Evlenecek çiftlere sağlanacak 2 yıl ödemesiz faizsiz kredi desteğinde son dakika gelişmesi.... Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu! 

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

Japon deprem uzmanları Denizli'de! Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın!

Denizli'ye gelen Japon deprem koordinasyon uzmanları, incelemeler yaptı ve deneyimlerini paylaştı. Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın...

TOKİ Denizli Pamukkale projesinde son dakika! 497 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale projesi için beklenen tarih geldi. Proje kapsamında tam 497 konut inşa edilecek.

Gram altın 50 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! İslam Memiş yatırımcıları son kez uyardı! Hazır olun!

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş yatırımcıları son kez uyararak 50 gün içinde gram altının ne kadar olacağını açıkladı. Yatırımcılar dikkat bu rakama herkes hazır olsun. İşte gram altının geleceği yeni rekor....

TOKİ Denizli Pamukkale projesinde son dakika! 393 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Kaçırmayın!

TOKİ Denizli Pamukkale projesinde son dakika... 393 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Kaçırmayın...

TOKİ Denizli Pamukkale 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 439 yeni konut için son dakika müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Pamukkale 2023 projesi için yeni tarih belli oldu... 439 yeni konut için son dakika müjdesi...

Çiftçiler şimdi mazot gübre desteği ödemesine bakın! Mazot ve gübre desteğinde son dakika! İl il resmen hesaplarda! 

Merakla beklenen mazot ve gübre desteğinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Çiftçilerin merak ettiği ödemeler il il hesaplara yattı mı? 

Altında son 6 yılın en iyi performansı! Uzmanlar: Ons altın 3 bin dolara kadar yükselecek!

Altın 2023 yılının ilk çeyreğinde son 6 yılın en iyi performansını gösterdi. Ons altın ilk üç ayda yüzde 8 değer kazandı. Uzmanlar, 20 Mart’ta tarihi zirvesini yapan ons altının seyrine ilişkin önümüzdeki aylarda getiri potansiyelinin yüksek olduğunu belirtiyor.

Denizli Teleferiğinde son durum ne Haberi

Denizli Teleferiğinde son durum ne

Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile hayata geçirilen teleferik projesinin tanıtımını gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilk deneme seferini basın mensupları ile birlikte yaptı.


Sabah saatlerinde 300 metre rakımdan bin 400 metre rakıma teleferik ile çıkan Başkan Zolan ve basın mensupları daha sonra 1500 metre rakımdaki tesislere çıktı. Denizli'yi yayla turizminde marka yapacak kompleks projede yer alan bungalov evler, restoran, çadır ve diğer tesisleri gezen Başkan Zolan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Denizli'yi en büyük zenginliği olan yaylalarıyla buluşturmak için teleferik projesini ortaya koyduklarını hatırlattı.


Başkan Zolan, "Burada yazın serinleyecek, kışın ise kar görmeye geleceğiz. Yaz kış burası hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. İnşallah güzellikler içinde mutlu bir şekilde Denizlimiz bu tesisleri...