29 / 04 / 2024

denizlide teleferik varmı

denizlide teleferik varmı

Denizli Belediyesi´nin teleferik projesinde geri sayıma başlandı. Bağbaşı Mahallesi'nden Zeytinli Yaylası'na çıkacak olan kentin ilk teleferik sistemi ile yerli ve yabancı turistin bölgeye çekilmesi hedefleniyor...

Eskişehir kent içi teleferik projesi 2016'da açılacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kentte ulaşımı rahatlatacak aynı zamanda turizmi de olumlu etkileyecek teleferik projesini hayata geçiriyor.

Balçova Teleferik Tesisleri güvenlik testlerini tamamladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden kurduğu Balçova Teleferik Tesisleri’ndeki güvenlik testleri başarıyla tamamlandı ve uluslararası bağımsız sertifikasyon kuruluşundan gerekli onay alındı.

İzmir Balçova Teleferik Tesisleri açılıyor!

Balçova Teleferik Tesisleri, güvenlik testlerini aştı. Önümüzdeki ay seferlerin başlayacağını duyuran yetkililer, uluslararası sertifikasyon belgesinin gelmesinin ardından seferlere başlanacağını duyurdu.

Ordu'yu 'Yaylalara Teleferik' projesi gelişitirecek!

Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, Ordu yaylalarını birbirine bağlayacak olan "Yaylalara teleferik" projesinin Ordu'ya ekonomik anlamda getirileri olacağını belirterek, Ordu'nun artık teleferik kenti haline geleceğini söyledi.

2002 yılında Haliç'e teleferik gelecekmiş!

2002 yılında Eyüp ile Piyer Loti arasında yapılacak teleferik projesini Anıtlar Kurulu'nun onaylamasıyla, proje ihaleye çıkacakmış. 670 metre uzunluğunda olacak teleferik ile Haliç manzarası kuşbakışı izlenilecekmiş.

Orhangazi Kalesi'ne teleferik geliyor!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, seyir terasıyla (kale) ilgili projenin tamamlandığını açıkladı. Çağlayan, "Eğer, vatandaşın ilgisi yoğun olursa kale ile Marmarabirlik meydanı arasına teleferik de yapabiliriz” dedi.

Ortahisar Boztepe Teleferik imar planı askıya çıktı!

Trabzon Ortahisar Boztepe Mahallesi Teleferik Tesisi (Üst İstasyon) ve güzergahının bir kısmı ile Kanuni Bulvarı I. Etabına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı.

2000 yılında Haliç'ten Piyer Loti'ye teleferik!

2000 yılında Eyüp Belediyesi, Haliç kıyısından Piyer Loti tepesine yolcu taşıyacak teleferik için kolları sıvamış. Eyüp Cami'nin arkasından Piyer Loti'ye yerleştirilecek teleferik 145 milyar liraya mal olacakmış.

Manisa Teleferik projesi turizmi canlandıracak!

Manisa'da teleferik ihalesini alan firmaya yer teslimi yapılması kentte heyecan yarattı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Teleferik, Manisa turizmine önemli katkı sağlayacak" dedi.

Ankara Altındağ'a metro ve teleferik geliyor!

Ankara'da bir gün içinde 6 ilçedeki binlerce kişiye miting yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu Altındağ'daki Siteler esnafına metro, teleferik, showroom ve AR-GE merkezi müjdesi verdi.

Spil Dağı teleferik ve otel projesinde son durum ne?

Manisa’da Spil Dağı’na yapılacak olan 100 Milyon Liralık teleferik ve oteller projesinin yer teslimi yapıldı. Proje kapsamında Spil Dağı’na 5 buçuk kilometre uzunluğunda teleferik, iki adet otel ve spor kompleksi yapılacak.

Manisa'da teleferik için yer teslimi yapıldı!

Manisa Spil Dağı Milli Parkı'na yapılacak olan 5,5 kilometre uzunluğundaki teleferik hattı ve diğer tesisler için yüklenici firmaya törenle yer teslimi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Balçova Teleferik Tesisleri hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Balçova Teleferik Tesisleri’nin hizmete açılması için son işlemleri de tamamlamak üzere. İzmir’in yeni teleferiği, uluslararası sertifikasyon kuruluşlarının incelemelerinden sonra yeniden hizmet vermeye başlayacak.

denizlide teleferik varmı Haberi

denizlide teleferik varmı


DENİZLİ´de Bağbaşı Mahallesi ile Zeytinli Yaylası arasına teleferik yapılacak.


Denizli Belediyesi´nin teleferik projesinde geri sayıma başlandı. Geçen eylül ayında ihalesi gerçekleştirilen projede yer teslimi yapıldı. Bağbaşı Mahallesi'nden Zeytinli Yaylası'na çıkacak olan kentin ilk teleferik sistemi ile yerli ve yabancı turistin bölgeye çekilmesi hedefleniyor. AK Parti´li Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ilgili firmayla sözleşme imzalayıp yer teslimini gerçekleştirdiklerini bildirdi. Bu projenin Denizli'nin sosyal yaşantısına renk katacağını ifade eden Başkan Zolan, kent merkezindeki turizmin hareketleneceğini belirtti. Başkan Osman Zolan, "Bağbaşı Mahallesi'nden bindiğimiz teleferik ile Denizli'yi seyrederek Zeytinli Yaylası'na kadar çıkabileceğiz. Bin 300 metre uzunluğundaki bu sistemle Zeytinli Yaylası'nın o güzel ve muhteşem doğasına ulaşacağız. Böylece Denizli'mizde yaşamak daha da ayrıcalıklı bir hale gelecek'' dedi.


ALTERNATİF TURİZME KATKI SAĞLANACAK

Kurulacak sistemde 24 kabin bulunacağını ve...