19 / 05 / 2024

denizlinin florasına genel bakış

denizlinin florasına genel bakış

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)’nde, “Denizli Biyoçeşitliliği ve Önemi Çalıştayı” yapıldı. Çalıştaya, sekiz üniversiteden 150 bilimadamı katıldı. Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çiçek, “Denizli’nin Florasına Genel Bakış” konulu bir sunum yaptı....

Aile ve Gençlik Fonu kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’na geldi!

Meclis Genel Kurulu’nda, Aile ve Gençlik Fonu Kurulmasına İlişkin Kanun Teklifi'nin tümü üzerinde görüşmeler sona erdi.

Sobına Group İnşaat İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sobına Group İnşaat İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Mokrane, Nassıra Inchekel ve Sofıane Hanı ortaklığında kuruldu.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi genel kurulda yasalaştı! Yasada 100 gün detayı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yasa teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Bir kerede 100 günden fazla süreli gerçekleşen kiralamalar kapsam dışında tutuldu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Karayolları Genel Müdürlüğü tam tamına 3 bin personel alacak! Resmen açıklanan bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü tam tamına 3 bin personel alacağını duyurdu. 18-40 yaş arası vatandaşlar aman dikkat! Resmen açıklanan bu tarihleri sakın kaçırmayın...

Orman Genel Müdürlüğü tam tamına 54 ilde personel alımı için düğmeye bastı! Bu son dakika fırsatını aman kaçırmayın!

Orman Genel Müdürlüğü tam tamına 54 ilde personel alımı için düğmeye bastı... Bu son dakika fırsatını aman kaçırmayın...İşte Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2023 detayları...

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği (Sıra No: 459)'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Sıra No: 540!

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği (Sıra No: 459)'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Sıra No: 540 bugünkü 31901 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kurumlar Vergisi Genel Tebliği (Seri No: 1)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri No: 20) 2022! 

Kurumlar Vergisi Genel Tebliği (Seri No: 1)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri No: 20) bugünkü 31825 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Jandarma Genel Komutanlığına personel alınacak! Başvuru şartları ve kadro sayısı belli oldu

Jandarma Genel Komutanlığına personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Jandarmaya personel alımı için başvuru şartları ve alınacak personel sayısı belli oldu.

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31574 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  100 bin  TL sermaye bedeli Ayman Alhadı aA Bıleıd  ve  Sedeq Elhadı A.Belaıd  tarafından kuruldu.

Kamu İhale Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Kamu İhale Kurumu tarafından, Kamu İhale Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ 31517 sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31397 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

denizlinin florasına genel bakış Haberi

denizlinin florasına genel bakış


Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)’nde, “Denizli Biyoçeşitliliği ve Önemi Çalıştayı” yapıldı. Çalıştaya, sekiz üniversiteden 150 bilimadamı katıldı. Denizli Valiliği, PAÜ, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile Denizli Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği çalıştay, Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda yapıldı. Denizli Vali Vekili Ekrem Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Başyiğit, Denizli Şube Müdürü Hamdi Akan, 150’ye yakın öğretim elemanı, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle öğrenciler katıldı.


Denizli’de biyolojik çeşitlilik, bitki ve hayvan türlerinin ortaya çıkarılması için bölüm öğretim üyeleri ve çevre üniversitelerin akademisyenleriyle biraraya geldiklerini belirten PAÜ Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı ve Çalıştay Düzenleme...