15 / 05 / 2024

denizlizli ev çökme

denizlizli ev çökme

Denizli'de Bozkurt ilçesinde 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde "çatı çökmesi" ihbarına giden itfaiye eri, depremde zarar gören evinden eşini ve iki çocuğunu kurtardı.

Çukurova'daki riskli iki katlı ev yıkıldı!

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde çökme riski bulunan iki katlı ev, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Sarıyer'de istinat duvarı çöktü! 5 ev tahliye edildi!

Sarıyer’de toprağın kayması sonucunda istinat duvarı bir evin üzerine çöktü. Çökme tehlikesi bulunan 5 ev tahliye edildi.

Rize Çayeli'nde çökme tehlikesi olan 4 ev boşaltıldı!

Rize'nin Çayeli ilçesinde 3 hafta önce etkili olan şiddetli yağış sonrası heyelanlar meydana geldi. Yolu ulaşıma kapan 110 haneli köyde 4 ev boşaltıldı, 60'a yakın ev de yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

1974 yılında Yıldıztabya'da 50 ev her an yıkılabilirmiş!

1974 yılında Yıldıztabya'da 50 ev her an yıkılabilirmiş. Taş ocaklarının kanunsuz işletilmesi yüzünden çökme tehlikesi ile karşı karşıya kalan ev sakinleri, her gece ölüm tehlikesi içinde yataklarına giriyorlarmış.

Güzelburç Mahallesi'nde 40'a yakın ev çökme tehlikesi yaşıyor!

Antakya'da bulunan Güzelburç Mahallesinde 40'a yakın ev çökme tehlikesi yaşıyor. Yaklaşık 4 yıldır devam eden ve son günlerde iyice artan zemin çökmesi nedeniyle evlerde meydana gelen çatlaklar vatandaşları tedirgin ediyor.

Antakya Güzelburç'ta 40'a yakın ev çökme tehlikesi yaşıyor!

Antakya'da bulunan Güzelburç Mahallesinde 40'a yakın ev çökme tehlikesi yaşıyor. Yaklaşık 4 yıldır devam eden ve son günlerde iyice artan zemin çökmesi nedeniyle evlerde meydana gelen çatlaklar vatandaşları tedirgin ediyor.

Hatay'da Güzelburç Mahallesi'nde 40 ev, zemindeki çökme nedeniyle zarar gördü!

Mahallede 3-4 kilometrelik hatta son 10-15 yılda yaşanan çökme nedeniyle hat üzerindeki evlerde hasar oluşuyor.Yaklaşık 40 ev, duvarlarındaki derin çatlak yüzünden oturulamaz hale geldi...

Kars'ta sağanak nedeniyle bir ev çöktü!

Kağızman ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bir ev çöktü. İlçede etkili olan sağanak yüzünden Aşağıdere Mahallesi'ndeki Cevdet Gündüz'ün eşi ve 7 çocuğu ile yaşadığı evde çökme meydana geldi...

MOL Ev'den mobilya alana kıyafetler bedava

Mol Mağazacılık İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, "MOL Ev'e gelen herkes mobilya alırken, aynı anda kıyafetlerini de ücretsiz alacak" şeklinde konuştu

Ev sahipleri kiracıları el üstünde tutuyor

TOKİ ve toplu konut yapı kooperatifleri eliyle son yıllarda konut sayısının önemli ölçüde artmasıyla seçmeşansları artan kiracılar, ev sahipleri tarafından el üstünde tutulmaya başlandı.

Türk Telekom binası çökme tehlikesiyle karşı karşıya

Küçükyalı Türk Telekom'un arkasına kazılan temel, binayı çökme tehlikesiyle karşı karşıya getirdi

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

denizlizli ev çökme Haberi

denizlizli ev çökme

Denizki Bozkurt merkezli 6 büyüklüğündeki depremde 112 Acil Servis'e bir evin çatısının çöktüğü ihbar edildi. İhbar Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Bozkurt şubesine bildirildi.

CNN Türk'te yer alan habere göre; ekip arkadaşları ile göreve çıkan itfaiye eri Özgür Bektaş, gittikleri adresin kendi evi olduğunu gördü.

Evine giren Bektaş, çatısında çökme riski bulunan odadan eşini ve iki çocuğunu dışarı çıkardı. Bektaş, evinin diğer odalarını büyük bir üzüntü ile dolaşıp çökme olan yerleri inceledi.

Meydana gelen olay sonucunda Bektaş'ın eşyalarının da zarar gördüğü ve evde büyük hasar oluştu.

Denizli'deki depremde 59 binada ağır hasar meydana...