07 / 05 / 2024

Depolamasaklama girişimcileri

Depolamasaklama girişimcileri

Depolamasaklama alanına yatırım artıyor. Ev fîyatlarının yüksekliği ile daha küçük evlere yöneliş olduğunu ve evlere sığmayan fazla eşyaları depolamasaklama ihtiyacının arttığını gören girişimciler bu alana yatırım yapıyor.

Devletin 200.000 TL'lik hibe desteği için son başvuru tarihi yaklaşıyor! Hibe desteği ile kendi işinizi kurabilirsiniz

Devletten gelen 200.000 TL'lik hibe ile hayallerinizdeki işi kurma şansı! İŞKUR bu mükemmel destekle girişimcileri bekliyor. Fırsat kapınızda iken başvuru şartlarını inceleyin ve iş dünyasına ilk adımınızı atabilirsiniz. İŞKUR tarafından sunulan hibe desteği belirli kişilere verilecektir.

Genç girişimciler müjde! Bakanlık duyurdu: 250 bin TL'ye kadar, yüzde 100 hibe desteği sağlanacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, genç girişimcileri kırsala çekmeyi amaçlayan "Uzman Eller Projesi" kapsamında depremlerden etkilenen iller için 75 milyon TL'lik ek bütçe ayırdı.

CarrefourSA'dan girişimcilere patron olma fırsatı

Çeşitli konseptler altında bayilik sistemini genişletmeyi hedefleyen CarrefourSA, özellikle kadın girişimcileri destekleyerek 3 yıl içinde 1000 bayi hedefine ulaşmayı planlıyor. İşte yatırım maliyeti...

Kripto para milyarderleri belli oldu!

Bloomberg Milyarderler Endeksi'nin sonuçlarına göre, en zengin kripto para girişimcilerinin isimleri belli oldu. Peki en zengin kripto para girişimcileri kimler oldu? İşte ayrıntılar...

CarrefourSA bayi sayısını bir yılda 100’e çıkaracak!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, belirlediği kriterlere uyan girişimcileri bünyesine katmak için Süper ve Mini formatlarında ‘Franchise’ vermeye başladı ve sistemin detaylarını Bayim Olur Musun Fuarı’nda duyurdu.

Koronavirüs inşaat sektöründeki mülteci girişimcileri daha çok etkiledi!

İmalat, perakende satış, toptan satış, hizmet ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren 206 mülteci ve 177 yerli girişimci ile gerçekleştirilen araştırmaya göre, mülteci girişimciler pandemiden yerli girişimcilere göre daha fazla etkilendi.

Tavuk restoranları yıl sonuna kadar 155 franchise şube açacak! 

Yüksek kar marjı veren tavuk restoranları, 2020'de de yeni girişimcileri sektöre kazandıracak. 6 tavuk restoranı yıl sonuna kadar155 franchise şube açacak... 

Mobilyacılar 2020'ye kadar 233 bayilik verecek!

Özellikle bayilik sistemiyle hızla büyüyen yatak ve mobilya markaları, bu sayede yeni girişimcileri de ekosisteme kazandırıyor. Sektörde faaliyet gösteren dokuz marka, 2020 sonuna kadar 233 bayilik verecek.

İstanbul Havalimanı'nın alan adı için 13 bin TL'lik teklif!

Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak olan İstanbul Havalimanı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan isim internette söz konusu ada yatırım yapan girişimcileri de hareketlendirdi.

Kastamonu İŞGEM binası hizmete girdi!

KOSGEB tarafından yürütülen proje kapsamında kurulan 3 İŞGEM'den birisi olan Kastamonu İŞGEM binası halkın hizmetine sunuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, girişimcileri veya istihdam sağlamak isteyenleri mutlaka İŞGEM binasına beklediklerini söyledi.

Bodrum Ottoman Nights Disko açıldı!

Antalya Bodrum'da bulunan Ottoman Nights eğlence kulübü yaza merhaba partileri ile kapılarını açmaya başladı. Mekânın işletmeciliğini yapan genç girişimcileri Bodrum gecelerine yeni bir renk katacaklarını belirtti.

Windowist Tower girişimcileri zirveye taşıyacak!

Windowist Tower, en üst kalitede sunduğu hazır ofis ve toplantı salonu hizmetleri ile kısa zamanda iş hayatının prestij ve buluşma noktası haline geldi. Kule, şimdi de girişimcileri zirveye taşımaya hazırlanıyor.

Atak'tan kalkınma seferberliği!

Atak AŞ, ilk 5 projesi ile turizmi canlandırmayı, sanayiye nitelikli işgücü yaratmayı, tarımsal işsizliğe dur demeyi, girişimcileri desteklemeyi ve kente yatırımcı çekmeyi hedefliyor

Depolamasaklama girişimcileri Haberi

Depolamasaklama girişimcileri


Ev fîyatlarınınn yüksekliği ile daha küçük evlere yöneliş olduğunu ve evlere sığmayan fazla eşyaları depolamasaklama ihtiyacının arttığını gören girişimciler bu alana yatırım yapıyor. Kişisel eşya depolama dünyada İngiltere, Kanada ve Amerika'da yoğun kullanılıyor. Buralarda yatırımcılar bina yapıyor ve bu binaları oda oda bölüyor. Müşteriler bu binalara giderek eşyalarını depoluyor. Türkiye'de sistem biraz daha farklı işliyor. Kişisel eşya depolama şirketleri, kendi kutularıyla evlere gidip depolanacak, saklanacak eşyayı müşteriden alıyor. 

Sektörün ilk oyunculardan olan biri de Kolay Depo. Kişisel eşya depolama şirketi. Reysaş Grubu'na bağlı olarak kurulmuş. Kurucuları Egemen Döven, Berk Çağlar ve Hakan Bilgütay. Fanchise yöntemi ile büyümeyi hedefliyor. Şu anda 400'ün üzerinde kutu ve 9 farklı ilde 11 depoda olduklarını belirten Kolay Depo'nun kurucusu ve Reysaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı...