03 / 05 / 2024

dere yatağına konut inşası

dere yatağına konut inşası

Çankaya Köşkü'nde ulusal kanalların ortak yayında gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dere yatağına inşa edilen konutlara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Antalya'da 106 dönümlük tarım alanına konut inşa edileceği iddia edildi! 

Antalya’nın Alanya ilçesi Kargıcak-Karagedik mevkisinde yer alan 106 dönümlük tarım alanının konut alanına çevrilmek üzere yapılaşmaya açılacağı kaydedildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

PASHA Bank,Türkiye’de ev almak isteyen Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi veriyor!

2015 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Azerbaycan menşeeli PASHA Bank, Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi vereceğini belirtti.

Fay hattına ve dere yataklarına artık bina yapılmayacak!

Kentsel dönüşüm uzmanı mimar Dr. Nihat Şen, ülkemizin fay hattı üzerinde olması nedeniyle olası deprem riskleri nedeniyle fay hattına ve dere yataklarına bina yapılmaması kararını desteklediğini ve olumlu bulduğunu açıkladı.

11 soruda TOKİ Ankara Çamlıdere 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Çamlıdere ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Çamlıdere'de de yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Çamlıdere projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Çamlıdere 2022 ucuz konut projesi...

Rize İyidere'de dere yatağındaki binalar yıkılıyor!

Rize'nin İyidere ilçesinde dere yatağındak hayata geçirilen binaların kontrollü olarak yıkım çalışmaları başladı.

Konut kredisi faiz oranları Aralık ayına nasıl başladı? 

Konut fiyatlarının her geçen gün artmasından vatandaşlar endişe duysa da konuta olan talep azalmadı. Sektörün hareketlendiği bu dönemde vatandaşların imdadına konut kredisi faiz oranları yetişiyor. Peki, konut kredisi faiz oranları yeni aya nasıl başladı?

Giresun Dereli'deki afet konutları dere yatağına yakın inşa edildi!

Giresun’da geçtiğimiz sene meydana gelen sel felaketinden sonra Dereli'de başlatılan afet konutları da dere yatağının yakınında inşa edildi.

TOKİ Elazığ'da dere yatağına konut inşa etti iddiası!

TOKİ'nin Elazığ'da dere yatağına deprem konutu inşa ettiği iddia edildi. Elazığ İl Özel İdaresinde ismini vermek istemeyen bir yetkili konuya ilişkin iddiaları gündeme getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dere yatağına konut yapılmamalı!

Çankaya Köşkü'nde ulusal kanalların ortak yayında gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dere yatağına inşa edilen konutlara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Dere yatağına bina inşaatı yasaklansın talebi!

Kastamonu'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle çok sayıda ev enkaz oldu. Kent sakinlerin dere yataklarına inşa edilen evler nedeniyle imar yasağı için çağrıda bulundu. 

Dere yatağına imar izni verilmeli mi?

Son bir haftada özellikle Kastamonu'da meydana gelen sel felaketlerinin ardından yıkılan evler tartışma konusu oldu. Bölgede inceleme yapan uzmanlar bu alanlara imar izni verilmemesi gerektiğini söylüyor. 

Dere yatağındaki konutlar güvenli yerlere transfer edilmeli!

Son dönemde meydana gelen sel felaketleri, dere yataklarına yapılan konutların yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Dere yatağında inşa edilen birçok konutun yer aldığı Türkiye'de yeni felaketlerin meydana gelmemesi için bu konutların güvenli bölgelere transfer edilmeli.  

İzmir Narlıdere Metro Hattı konut satışlarını artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere metro hattı uzatma çalışmaları bölgedeki konut fiyatlarını şimdiden artırdı. Öyle ki bazı konut satışlarında yüzde 100 artış yaşandı. 

dere yatağına konut inşası Haberi

dere yatağına konut inşası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde ulusal kanalların ortak yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erdoğan, son zamanlarda meydana gelen sel felaketleri nedeniyle dere yataklarında yıkılan evlere yönelik açıklamalarda bulundu.

Karadeniz'de meydana gelen sel felaketine yönelik açıklama yapan Erdoğan şunları söyledi:

"Biz ne zaman bir ve beraber olacağız? Hangi şartlarda bir ve beraber olacağız? Her zaman karalamak için bir şeyler mi bulmak lazım, bir şeyler mi söylemek lazım? Yani yapılması gerektiği halde yapılmayan bir şey mi vardı da bu tür karalama kampanyasını sürdürüyorlar. Antalya'da, Rize'de bunu gördüm, burada yine bunu gördüm. Muhalefetin bu karalama dili bu ülkede ne zaman acaba yok olacak? Gerçekten bunlar çok üzücü. Onlar bunu yapsa da yapmasa da biz görevimizi yaptık, yapmaya...