06 / 05 / 2024

dereli darp edilen kepçe operatörleri

dereli darp edilen kepçe operatörleri

Giresun Dereli'deki sel felaketinden sonra bölgede yıkım yaparken saldırıya uğrayan kepçe operatörleri ifadelerinde yaşadıklarını anlattı

Dereli ilçesindeki sel felaketinin ardından yeniden inşa edilen TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi!

Giresun'da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından tekrar inşa edilen konut, iş yerleri ve kamu binalarıyla Dereli ilçesi modern bir görünüme kavuştu. İnşa edilen konut ve iş yerleri sahiplerine teslim edildi.

Giresun Dereli'deki sel konutlarının kurası çekildi!

Giresun Dereli'de Ağustos 2020'de meydana gelen sel nedeniyle hasar gören ve sonrasında yeniden inşa edilen konut ve işyerleri için kura çekimi gerçekleşti. 

Giresun Dereli'deki konutlar Ağustos'ta teslim edilecek!

Önceki yıl sel felaketi nedeniyle hasar gören evlerin yerine inşa edilen Giresun Dereli konutlarının ilk teslimi Ağustos'ta teslim edilecek. 

Giresun Dereli'deki iş yeri ve konut inşaatlarında son durum ne?

Giresun Dereli ve Doğankent'te inşa edilen konutlar hakkında bilgi veren AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk inşaatların 14 Haziran 2021'de bitirilmesinin planlandığını belirtti. 

Giresun Dereli'de inşa edilen konutlar Haziran'da teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 22 Ağustos'ta selden etkilenen Dereli vatandaşları için inşa edilen evlerin Haziran ayında hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı. 

Dereli'de darp edilen kepçe operatörleri: 'Bizden izinsiz yıkım yapılamaz' diyerek saldırdılar!

Giresun Dereli'deki sel felaketinden sonra bölgede yıkım yaparken saldırıya uğrayan kepçe operatörleri ifadelerinde yaşadıklarını anlattı

Giresun Dereli'de inşa edilen TOKİ konutları 7 ay içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Giresun'un Dereli ilçesinde inşa edilen yeni konutlar, depremzede vatandaşlara 7 ay içinde teslim edilecek.

Erol İşbilen'e tahsis edilen lojmanda akraba yapılanması ortaya çıktı!

Muratpaşa Belediyesi'nde akraba yapılanmasının ortaya çıkmasının ardından şimdi de Başkan Yardımcısı İşbilen'in kendisine tahsis edilen lojmanı oğluna verdiği ortaya çıktı.

TOKİ kendine tahsis edilen arsayı ihale ile satışa çıkardı!

İhale bedelleri yükseldikçe bölgede ev fiyatları da tırmandı. Dar gelirli vatandaşa konut üretme hedefi olan TOKİ kendine tahsis edilen arsayı ihale ile satışa çıkardı.

Giresun Dereli'de kentsel dönüşüm çalışmaları yapılıyor!

Gerekli başvurularını yapıp Çevre ve Şehircilik Bakanlığından olumlu yanıt alan Bayram, Dereli Belediyesi ve Çoruh EDAŞ Dereli İşletme Şefliği'nin hafta sonu yaptığı çalışmalarla binasının kentsel dönüşümüne başlandı.

Çin'de inşa edilen binanın merdiveni görenleri şaşırttı!

Çin'in Liaocheng şehrinde inşa edilen bir bina grubunun sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları şaşkınlık yarattı. Binaların 10.katında iki uçtaki penceleri birbirine bağlayan güvenlik bariyersiz merdivenleri görenler, bu yapıya bir anlam veremedi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın karşısına inşa edilen ofisler değerlendi!

1 milyar 370 milyon liraya mal olan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın tam karşısında inşa edilen lüks ofisler “Adresin değere dönüştüğü an” sloganıyla satışa sunuluyor. Her bir ofisin metrekare değeri 7 bin 700 lira olarak belirlendi.

New York'ta Hz. İsa için inşa edilen ev satışta!

Hıristiyanlık inancına göre mahşer gününde tekrar dirileceğine inanılan Hz. İsa’nın, kehanet gerçekleştiği zaman ABD’nin New York eyaletindeki Bronx’a yerleşmesi için 1928 yılında inşa edilen 17 odalı bir ev satışa çıktı.

dereli darp edilen kepçe operatörleri Haberi

dereli darp edilen kepçe operatörleri

Giresun'da 22 Ağustos tarihinde yaşanan selde büyük zarar gören Dereli ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın belirlediği binaların yıkımına başlandı. Bakanlığın belirlediği 2 firma, yıkımları sürdürüyordu.

Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, firmalardan birinin çalışanları 19 Eylül tarihinde akşam saatlerinde yıkım yaparken saldırıya uğradı. Aralarında operatör ve firma sahiplerinin de yer aldığı 7 kişi öldüresiye dövüldü. Bazılarının kafatasları çatladı, yoğun bakıma alındılar.

Giresun Emniyet Müdürlüğü, saldırıyı yapan ve Dereli'de 'Lazlar' veya 'Tonyalılar' olarak bilinen 9 kişiyi gözaltına aldı, savcının 'suç örgütü kurmak' suçlaması da yönelttiği zanlılar 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

'Bize lazlar derler, yıktırmayız buraları, yakarız makinelerinizi’ diye tehdit ve hakaretler ettiler'


YIkımları gerçekleştiren firmanın sahibi Kadir Karadoğan, olayı şu şekilde anlattı:

"Ekipler yıkım yaparken ben de başlarında bekliyordum. 4-5 kişinin küfrederek bize doğru geldiğini gördüm....