17 / 06 / 2024

Derince İshakçılar altyapı projesi ne zaman bitecek

Derince İshakçılar altyapı projesi ne zaman bitecek

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Derince ilçesine bağlı ve bölgenin tarım ve hayvancılık merkezi İshakçılar bölgesindeki içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını yenileme ve atıksuların arıtma tesisine bağlama projesini sürdürüyor.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığın'dan müjde! Bakanlık Samsun'a 10 tramvay alacağını duyurdu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının alacağı on tramvayla yolcu kapasitelerinin yüzde otuz beş fazlalaşacağını belirttti. İşte ayrıntılar...

Teknik altyapı nedir? Teknik altyapının önemi nedir?

İnşaat sektöründe sıklıkla kullanılan bir terim olan teknik altyapı birçok işlemi kapsayan sürecin bütünselliğini ifade ediyor. Teknik altyapı, sadece inşaat sektörü ile ilişkili olmayıp çeşitli sektörlerin gereksinimlerini karşılar. Peki teknik altyapı nedir ve neden önemlidir?

Fahiş fiyatlı bilet satışları mercek altında! Kurallara uymayanlara ceza kesilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında fahiş fiyatlı bilet satışlarına izin verilmeyeceğini kaydetti. Kurallara uymayanlara ceza kesileceği belirtildi.

Mk Altyapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mk Altyapı İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koçali tarafından kuruldu.

Aksel Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksel Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Aksu tarafından kuruldu.

Depremlerden etkilenen illerde konut ve altyapının yeniden yapım maliyeti 45 milyar dolar! 

Şu ana kadar depremde yıkılanlar dahil, ağır hasırlı olan ve yıkılması gereken toplam konut sayısı 384 bine ulaştı. Depremlerden etkilenen illerde konut ve altyapının yeniden yapım maliyeti 45 milyar dolar olarak tahmin ediliyor. İşte ayrıntılar...

Bakan Karaismailoğlu açıkladı! İşte 91 milyona ulaşan mobil kullanıcıların tercihi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 91 milyona ulaşan mobil kullanıcıların tercihini açıkladı. Karaismailoğlu, mobil abone sayısı, kullanılan internet miktarı ve fiber altyapı hakkında da bilgi verdi.

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı o ilde 2 adet gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Ardeşen'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı işlerini Serra Mühendislik üstlenecek! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı, sanat yapıları ve yol işleri işini yer teslimi Serra Müh. Taah. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.'ne gerçekleştirildi. İşte projeyle ilgili detaylar...

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Derince İshakçılar altyapı projesi ne zaman bitecek Haberi

Derince İshakçılar altyapı projesi ne zaman bitecek

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (ISU) Genel Müdürlüğü, Derince ilçesine bağlı ve bölgenin tarım ve hayvancılık merkezi İshakçılar bölgesindeki içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını yenileme ve atıksuların arıtma tesisine bağlama projesini sürdürüyor. Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Derince ilçesine bağlı ve bölgenin tarım ve hayvancılık merkezi İshakçılar bölgesindeki içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını yenileme ve atıksuların arıtma tesisine bağlama projesini sürdürüyor. 


BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 

Toplam 21 km altyapı çalışmasının yüzde 90'mın tamamlandığı proje için İshakçılar da bilgilendirme toplantısı düzenlendi. İSU Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeleri Aziz Temiz ve Ahmet Ark, Planlama, Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Celal Doğan ve Derince İlçe Şube Müdürü Celal Civelek'in katıldığı toplantıda Derince Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yıldız ye Çavuşlu Mahalle Muhtarı Eyüp Özcan ile mahalle...