03 / 05 / 2024

Derince Limanına kimler teklif verdi

Derince Limanına kimler teklif verdi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından ihaleye çıkarılan Kocaeli Derince Limanı için nihai pazarlık görüşmeleri bugün yapılacak. Derince Limanı 'nın özelleştirme ihalesinde, 6 şirket teklif vermişti

Derince Limanı için 6 şirket teklif verdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca 2004 yılından bu yana özelleştirilmesi planlanan Derince Limanının işletme haklarının 36 yıllığına devriyle ilgili ihalesinde teklif verme süresi sona erdi. Derince Limanı için 6 şirketin teklif verdiği öğrenildi.

Kocaeli Derince Limanı için yeni bir özelleştirme hamlesi başlıyor!

Aralık ayında ertelenen teklif alma süreci dün akşam saatlerinde sona erdi. Teklif veren gruplar arasında Sabancı Holding, Esas Holding, Akfen, Limak gibi büyük grupların yer aldığı öğrenildi.

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!

Son günlerde sık sık gündem olan arsa satışı ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. 44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Bu arsaların avantajları neler? İşte ayrıntılar...

Otomotivcilerden lojistik sorununa ilginç çözüm! Tarihi Haydarpaşa limanına çadır kurdular!

Otomotivde teslimatları geciktiren lojistik sorunlarına Türkiye’de farklı bir çözüm getirildi. Firmalar lojistik sorununu limana çadır kurarak çözüyor.

İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşsizlik maaşı nasıl hesaplanır?

Sigortalı çalışanların işsiz kaldıklarında aldığı işsizlik ödeneği (maaşı) belirli şartlar sağlandığında ödenir. İşsiz kalanlar işsizlik maaşına kimler başvurabilir, işsiz maaşına başvuru nasıl yapılır ve işsizlik maaşı nasıl hesaplanır sorularının cevabını araştırıyor.

TOKİ orta sınıf konut kampanyası nedir, ne demektir? TOKİ orta sınıf konut kampanyasına kimler başvurabilir?

TOKİ orta sınıf konut kampanyasına dair sorular sorulmaktadır. İşte TOKİ orta sınıf konut kampanyasına dair bilinmesi gerekenler!

Ukrayna Limanı'ndan yola çıkan ilk Türk yük gemisi Zonguldak'a ulaştı

Rusya'nın limanlarını abluka altına almasının ardından Ukrayna'da bekleyen gemilere izin çıktı. Türkiye, Ukrayna ve Rusya arasında son dönemde yapılan diplomasi trafiği sonuç verdi. Mariupol'den yola çıkan ilk Türk kuru yük gemisi Zonguldak Limanı'na yanaştı.

TOGG yeni iş pozisyonu açtı! TOGG personel alımı ilanına kimler başvurabilir?

TOGG bir an önce yollara çıkabilmek için çalışmalarına devam ediyor. Bunun için TOGG yeni iş ilanları açmaya devam ediyor. İşte TOGG yeni iş ilanına dair detaylar!

Alman firmaları, Beyrut Limanı yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı!

Alman firmaları 4 Ağustos 2020 tarihindeki patlamada zarar gören Beyrut Limanı'na yönelik yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'na itirazlar Anayasa Mahkemesi’nde!

Yıllardır tartışmalara neden olan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın özelleştirilmesine ve kıyı alanının yapılaşmaya açılmasına karşı açılan davalarda hukuk yolları bitti. 32 Kadıköylü vatandaş da bireysel başvuru hakkını kullandı ve Türkiye’de ilk defa bir “kent suçu” Anayasa Mahkemesi’ne taşındı.

Saros limanına ikinci rapor: Kesinlikle deprem bölgesinde!

Sazlıdere Köyü Sahili’nde, BOTAŞ tarafından yapımına başlanan Saros FSRU Liman ve Boru Hattı Projesi’yle ilgili olarak, bilirkişi heyeti tarafından ikinci kez hazırlanan ÇED rapor da 'olumsuz' oldu. 

Macron'dan Beyrut Limanı'na imar malzemesi yardımı açıklaması!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Beyrut Limanı'na tıbbi yardım ve itfaiyecilerin bulunduğu 3 uçağın Lübnan'a ulaştığını ve yeniden imar malzemelerinden oluşan yardımlar göndermeye devam edeceklerini belirtti...

Büyükçekmece Yat Limanı'na Alman sermayesi!

Yeditepe Marina Teknik Danışmanı Nusret Bayraktar, Büyükçekmece'de yapımı devam eden yat limanının tamamının Alman sermayesi ile yapıldığını söyledi. Bayraktar, proje tamamlandığında ülke ve bölge için büyük menfaat sağlayacağını belirtti.

Kuzey Ege Çandarlı Limanı'na ilişkin 6 soru mecliste!

Kuzey Ege Çandarlı Limanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, limana ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na dünyanın en prestijli ödülü!

Türkmenistan devleti tarafından Gap İnşaat'a yaptırılan Hazar Denizi kıyısındaki Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na, Amerika'dan dünyanın en prestijli ödülü geldi..

Derince Limanına kimler teklif verdi Haberi

Derince Limanına kimler teklif verdi


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından ihaleye çıkarılan Derince Limanı için nihai pazarlık görüşmeleri bugün yapılacak. Derince Limanı'nın özelleştirme ihalesinde, 6 şirket teklif vermişti. Teklif veren şirketler şöyle: Yılport Holding AŞ, The Peninsular and Oriental Steam Navigation Company, Safi Katı Yakıt Sanayi ve Ticaret AŞ, Kumport Liman Hizmetleri ve Lojistik Sanayi ve Ticaret AŞ, Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Ceynak Lojistik ve Ticaret...