17 / 05 / 2024

Design Index kaleseramik

Design Index kaleseramik

Türk seramik sektörünün lideri Kaleseramik, ışığın farklı açılarıyla hayat bulan Light+ koleksiyonu ile, İtalya Endüstri Ürünleri Tasarımı Birliği’nin (ADI) her yıl en başarılı tasarıma sahip ürünleri seçtiği “ADI Design Index 2013”e girdi...

Homs Design İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homs Design İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Güven ve Batuhan Gülşen ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Brandium Rezidance'de kuruldu.

Dama Design Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dama Design Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, kuruldu...

Tuna Ofis'e German Design’den üç ödül!

Tuna Ofis, dünyanın en seçkin tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen German Design Awards’te “Mükemmel Ürün Tasarımı” kategorisinde kategorisinde Dama oturma grubu, Origa kanepe ve Metis koleksiyonuyla 3 ödüle layık görüldü.

SAMET, IF Design’da bu yıl üçüncü kez ödüllendirildi!

İnovasyon odaklı ürünleriyle sektörünün lideri olan SAMET, tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan IF Design’da bu yıl üçüncü kez ödüllendirildi.

Kaleseramik, Oculus'la banyoya yeni boyut kazandıracak!

Türk seramik sektörünün köklü kuruluşu Kaleseramik sanal gerçeklik gözlüğü Oculus'la tüketiciye hayalindeki banyoyu satın almadan önce yaşatacak. Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı H. Derya Ercan ise tüketicilere seslendi.

Ideal Standard, Metex Design Group'la buluştu!

Ideal Standard "Happy Hours 2016” etkinliğinde Metex Design Group'la buluştu. Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerin yanı sıra tasarımıyla göz dolduran yeni ürünleri de tanıtıldı.

Hotel Design Show etkinliğine sektörden büyük ilgi!

Anfaş Hotel Equipment Fuarı kapsamında bu yıl ilki yapılan Hotel Design Show etkinliğine turizmciler ve sektör profesyonelleri büyük ilgi gösterdi.

VitrA ürünleri Good Design 2015 ödülünü aldı!

Yenilikçi trendleri ve özgün çizgileri seramiklere yansıtan VitrA’nın tasarımdaki yetkinliği, dünyanın saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan “Good Design” tarafından bir kez daha onaylandı.

Kaleseramik tasarım odaklı ürünleriyle UNICERA'da!

Kaleseramik, 23-27 Şubat 2016 tarihlerinde düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda, teknoloji ve tasarım odaklı yeni ürünlerini görkemli bir stantta tüketiciyle buluşturuyor.

Filli Boya’nın Design Soul Dijital Dergisi kış sayısı yayında!

Bugüne kadar 750.000 bini aşkın indirilme rakamına ulaşarak dijital mecralarda öncülüğünü sürdüren, A’ Design Award ödüllü Design Soul dijital dergisi, 2016’da da renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarmaya devam ediyor.

Kaleseramik yılın ilk ihracatını yaptı!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde faaliyet gösteren Kaleseramik, yılın ilk ihracatını Kanada, İngiltere ve Suudi Arabistan'a gerçekleştirdi. Kale Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Sert, fabrikada düzenlenen törende yaptı.

Kaf Design yeni ofisini tanıttı!

Kaf Design'ın sahibi Evci yeni ofisini tanıttı. Grafik tasarım master eğitimini İtalya'da alan Evci ofis mobilyalarını da kendisi tasarladı.

VitrA German Design Awards'tan ödül aldı!

German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA'nın banyo serisi Memoria Black "Mobilya ve Seramik" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Design Index kaleseramik Haberi

Design Index kaleseramik

Türk seramik sektörünün lideri Kaleseramik, ışığın farklı açılarıyla hayat bulan Light+ koleksiyonu ile, İtalya Endüstri Ürünleri Tasarımı Birliği’nin (ADI) her yıl en başarılı tasarıma sahip ürünleri seçtiği “ADI Design Index 2013”e girdi. 


Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarıyla banyolar ve yaşam alanlarında  farklı ve konforlu mekanlar yaratan Kaleseramik; İtalya Endüstriyel Tasarım Birliği - The Italian Association for Industrial Design (ADI) tarafından, her yıl aday gösterilen İtalyan tasarımcı ve tasarım ofislerine ait en başarılı ürünlerin alındığı ADI Design Index’e, Kalebodur markasıyla ürettiği Light+ seramik karo koleksiyonu ile seçildi.  


Light+ ürünü, Triennale di Milano’da sergileniyor Japon bakış açısı ile İtalyan tasarımının birleşiminden doğan Isao Hosoe Design tarafından, tasarlanan Light+ koleksiyonu, ilk seçimlerin ardından kentin önemli modern sanat ve tasarım müzesi olan Triennale...