02 / 05 / 2024

design turkey 2012

design turkey 2012

VitrA’nın; duş keyfini yatak odasının içine taşıyan kompakt duş ünitesi Notte, “Design Turkey 2012” kapsamında, Yapı Gereçleri kategorisinde “İyi Tasarım” ödülüne layık görüldü...

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Kalebodur Hexagon ile İyi Tasarım Ödülü kazandı!

Kalebodur, Türkiye’nin en prestijli tasarım ve inovasyon organizasyonlarından ‘Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde, ‘ Hexagon ’ serisi ile ‘ İyi Tasarım Ödülü ’ ne layık görüldü.

Arçelik, Design Turkey'de 3 ödül aldı!

esign Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri, Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu iş birliğiyle İstanbul'da gerçekleştirildi. Arçelik, Design Turkey'de 3 ödül aldı.

Silverline Ankastre İyi Tasarım ödülü aldı!

Ankastre sektörü markası Silverline Ankastre, ulusal ve uluslararası birçok kuruluştan ödül almaya devam ediyor. Silverline en son, Lift-Up davlumbaz modeli ile Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'nden "İyi Tasarım" ödülü aldı.

Design Turkey'den ilk davlumbaz ödülü Silverline'ın!

Çevreci, teknolojik ve de yenilikçi tasarımları ile ankastre sektörünün takip edilen markası Silverline Ankastre, ulusal ve uluslararası bir çok kuruluştan aldığı ödüller ile başarılarını tescilliyor.

Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'ne başvurular başladı!

urquality programı etkinliği olarak Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) işbirliğiyled üzenlenen "Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri"nin lansman toplantısı yapıldı...

Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri lansmanı 27 Mayıs'ta!

TURQUALITY® programı dahilinde iki yılda bir düzenlenen Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri lansmanı, 27 Mayıs Çarşamba günü yapılacak. Lansmana Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi de katılacak...

Steelife, 37'nci Yapı Fuarı'nda Modül Ev'i sergileyecek!

Vefa Holding'in markası Steelife, modül konut sistemleriyle tüketicinin beğendiği evi bir günde kuruyor. Bu uygulama ile Design Turkey Ödülü'nü de alan Steelife, Modül Ev'i 37'nci Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da sergileyecek

Akfen GYO 2012 Faaliyet Raporu’na 4 ödül!

Faaliyet Raporlarının Oscar’ı olarak bilinen Amerika merkezli bağımsız Mercomm kuruluşu tarafından düzenlenen ARC Awards yarışmasının sonuçları açıklandı. Akfen GYO 2012 Faaliyet Raporu “Best of Turkey” dahil olmak üzere toplam 4 ödül kazandı...

Vestel, Good Design Award'dan 9 tasarım ödülü aldı!

Vestel, Good Design Award'dan aldığı 9 ödülle 2012'yi toplam 92 tasarım ödülüyle kapattı

VitrA’nın kompakt duş ünitesi Notte'ye iyi tasarım ödülü verildi!

VitrA’nın; duş keyfini yatak odasının içine taşıyan kompakt duş ünitesi Notte, “Design Turkey 2012” kapsamında, Yapı Gereçleri kategorisinde “İyi Tasarım” ödülüne layık görüldü...

design turkey 2012 Haberi

design turkey 2012

Nexus Product Design ekibi tarafından tasarlanan Notte; duş, armatür, aydınlatma, müzik sistemi, masaj gibi fonksiyonları bir arada sunuyor. VitrA’nın ürünleri, bugüne kadar EDIDA, Good Design, Red Dot, Wallpaper, iF, PlusX gibi dünyaca ünlü tasarım ödüllerine layık görüldü.


Notte kompakt duş ünitesi, odanın büyüklüğüne göre tercih edilebilecek 160x90, yeni tasarlanan 120x90 ve 90x90 cm'lik boyutlarıyla, ferah ve rahat bir duş mekanı yaratıyor. Masaj jetleri, banyo bataryası, el duşu takımı, su aktıkça otomatik olarak yanan LED aydınlatma, Notte’nin üstün özelliklerini oluşturuyor. Dileyenler, Bluetooth bağlantılı müzik sistemine de sahip olabiliyor. Şık ve yalın tasarımıyla dikkat çeken, parlak beyaz ve mat siyah alüminyum çerçeve alternatifiyle sunulan Notte; kapılı ve kapısız seçenekleriyle farklı zevklere hitap ediyor.


Türkiye’nin tasarımla markalaşmasına katkı sağlamak amacıyla bu yıl 3.sü düzenlenen...