28 / 04 / 2024

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Osman Savaş

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Osman Savaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yapılan değişikliklere göre Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na atanan Osman Savaş kimdir? Osman Savaş bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Savaş..

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.

Belgesiyle başvuran hemen yararlanıyor! En az 550 TL yardım ödemesinin detayları çıktı! Devlet peş peşe destek veriyor..

Aile ve Sosyal Hizmetleri Bakanlığı dar gelirli milyonlarca vatandaşa destek ödemesi yapıyor. Bakanlık tarafından sağlanan ödemeler 550 TL ile 5 bin 98 TL arasında değişiyor. İşte destek ödemelerine ilişkin tüm detaylar...

Deprem Destek Sigortası ile depreme hazırlanın!

Sigortambir tarafından sektörde ilk olarak hizmete sokulan sigorta ile, depreme hazırlık, ilk yardım, acil destek hizmetleri, eşyaların sabitlenmesi, riskli yapı analizinde indirim gibi yirmiyi aşkın hizmetten yararlanmak mümkün olacak.

Dh Destek Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Dh Destek Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Şahin tarafından kuruldu.

Turizm devi halka arz edildi!

Albayrak Grubu şirketlerinden, personel ve yolcu taşımacılığı, filo kiralama, seyahat acentesi işletmeciliği, gıda nakliye ve dağıtımı, personel destek hizmetleri gibi hizmetler sağlayan Platform Turizm, 8-9 Aralık 2022 tarihlerinde halka arz edildi.

Css Tesis Yönetim Ve Destek Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Css Tesis Yönetim Ve Destek Hizmetleri Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Metin Çamur tarafından kuruldu.

Younetim Danışmanlık Ve Destek Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Younetim Danışmanlık Ve Destek Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de kuruldu.

Ardes Araştırma Teknoloji Ve Teknik Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ardes Araştırma Teknoloji Ve Teknik Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Ali Mantar tarafından kuruldu.

KOBİ'lere müjde! İş kurana 65.000 lira destek!

Spor hizmetleri alanında faaliyet gösteren KOBİ’ler de KOSGEB desteklerinden faydalanabilecek. Kendi işini kurmak isteyen KOBİ'ye 65 bin liraya varan hibe destek imkanı sağlanacak.

Time Destek Acil Yapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Time Destek Acil Yapı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Can, Melda Esmer ve Ümit Saldere ortaklığında kuruldu.

PTT'de müdür için kiralanan daire vergiden muaf tutuldu iddiası!

PTT iştiraki Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş’nin, 2019'da genel müdürün kullanması için İstanbul’da daire kiraladığı, şirket kasasından ödenen kiranın vergiye tabi tutulmadığı iddia edildi. Ataşehir’den kiralanan konutun aylık ücretinin 4 bin 200 TL olduğu ortaya çıktı. 

Azerbaycan inşaat ihalelerine Türkiye modeli!

Azerbaycan Bakanlar Kurulu İnşaat, Şehircilik ve Kamu Hizmetleri Daire Başkanı Feyruz Mustafayev, ülkede yapılacak olan inşaat ihalelerinde Türkiye'ye öncelik tanınacağını söyledi. 

Helpfix Hasar Destek Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Helpfix Hasar Destek Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Burak Çetin tarafından kuruldu. 

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Osman Savaş Haberi

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Osman Savaş

Osman Savaş kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yapılan değişiklikler yapıldı. Yapılan değişiklilere göre İstanbul Büyükşehir Başkanlığı'nda Genel Sekreter Yardımcılığı’na getirilen Mevlüt Bulut’tan boşalan Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na Osman Savaş atandı.


Osman Savaş, 1968 yılında Tokat’da doğdu. Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Programları Muhasebe Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdi.