27 / 04 / 2024

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres 

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres 

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Yakut tarafından kuruldu.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dombay tarafından kuruldu.

Detay Yapısal Sistemler İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Yapısal Sistemler İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yusuf Kayabaşı tarafından kuruldu. 

Detay Yapısal Sistemler İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Yapısal Sistemler İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün KAdıköy'de Yusuf Kayabaşı tarafından kuruldu.

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Mavi Detay Tasarım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Detay Tasarım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Bayrak ve Ensar İlhan ortaklığında kuruldu.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Detay Altyapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Altyapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Polat tarafından kuruldu.

Detay Art Mimari Taahhüt İnşaat Ajans Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Art Mimari Taahhüt İnşaat Ajans Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Okan tarafından kuruldu.

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres 

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Yakut tarafından kuruldu.

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat ,zemin kaplama işleri yapmak. Her türlü inşaat malzemesi üretmek, almak, satmak,ithalatını ve ihracatını toptan ve perakende satışını yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri.İkamet amaçlı binaların inşaatı, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Hertürlü nalburiye işleri yapmak. Her türlü zemin kaplama maddeleri üretmek, almak, satmak, ithalat ve ihracat yapmak, Yurt...