25 / 07 / 2024

detroiot iflas son durum

detroiot iflas son durum

ABD'nin ve dünyanın otomotiv başkentlerinden 2008'de krizden ağır darbe alan Detroit, iflas bayrağını çekmemek için yeni bir planı devreye sokuyor. Detroit'i iflastan çıkarmak için hazırlanan plan onaylandı.

İnşaat şirketleri tek tek iflas bayrağını çekiyor! Bir inşaat şirketi daha iflas etti!

Konut sektöründe yaşanan kriz sektörü vurmaya devam ediyor. Krizin etkileri hem vatandaş hem de inşaat firmaları tarafından ağır şekilde hissediliyor. Son zamanlarda inşaat şirketlerinden iflas haberleri artmaya başladı. 

Çin hükümeti emlak sektöründe son noktayı koydu: Gerekirse iflas edin!

Çin Konut Bakanı Ni Hong gerçekleştirdiği basın toplantısında yaptığı açıklamada gayrimenkul geliştiricilerinin gerekirse iflas etmesi gerektiğini söyledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Bir emlak devi daha iflasın eşiğine geldi! Alacaklılar sırada!

Çin'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründeki sorunlar devam ediyor. Evergrande'den önce, Zhongzhi Enterprise Group gibi bir başka büyük emlak devi de adeta iflasın eşiğine geldi.

Çeşme, turizmde resmen iflas etti! Son 20 yılın en kötü sezonu!

Çeşme Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir, turizmde yaşanan durgunluğu şu ifadelerle anlattı: “Böyle bir durgunluğu son 20 senede yaşamadık. Pandemi sürecinde bile daha iyi bir sezon geçirmiştik.”

Bu ülkede gelecek yıl içerisinde 28 bin şirketin iflas etmesi bekleniyor!

Son üç ayda 6 bin 342 şirketin iflas ettiği ülkede yaşanan yüksek faiz oranları ve artan borçlanma maliyetleri nedeniyle gelecek yıl içerisinde toplam 28 bin şirketin daha iflas edebileceği belirtildi.

Milyonlarca kişinin hayatına etki eden dev şirket iflasın eşiğinde

15 milyon kişiye hizmet veren ancak son yıllarda 14 milyar sterlinlik borç biriktiren Thames Water iflas etmek üzere. Su ve kanalizasyon sektöründe hizmet veren şirketin CEO'su da istifasını sundu.

Almanya'da iflas dalgası! Şirket iflasları Mayıs 2020'den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı!

Almanya'da Halle Ekonomik Araştırma Enstitüsü (IWH), iyileşen ekonomik beklentilere rağmen ülkede iflas eden şirket sayısının Mart ayında yaklaşık olarak son 3 yılın en yüksek seviyesine ulaştığını açıkladı.

Petrolde iflas alarmı akaryakıtta tabelayı değiştirdi! Mazota indirim! İşte 15 Mart 2023 benzin ve motorin fiyatları

Son dakika haberine göre mazot ve benzin fiyatı başta olmak üzere akaryakıt pazarına indirim getiren haber Amerika'dan geldi. Ülkede peş peşe iflas açıklayan dev bankalar petrol fiyatlarını alarma geçirdi. Yaşanan sert kayıpların ardından motorin fiyatları düştü.  İşte detaylar...

Bitcoin'de yeni tehlike! İflas ihtimali dengeleri bozdu

Yeni iflas korkusuyla kripto paralarda yeni bir satış dalgası gelirken Bitcoin sabah saatlerinde 15.599 dolarla 26 ayın en düşük seviyesine düştü. FTX skandalının etkisiyle son 2 haftada kripto para piyasasından 239 milyar dolar silinmiş oldu.

Kriz derinleşiyor! Şirketler bir bir iflas ediyor! Bir ayda 762 şirket...

Almanya’da açıklanan son verilere göre, eylülde şirketlerin ve ortaklıkların iflas başvuruları Eylül 2021’ye göre yüzde 34 artarak 762’ye yükseldi.

Kripto darbesi devam ediyor! Bir şirket daha iflas etti!

Bir aydır ödeme sorunları ile mücadele eden kripto şirketi Celsius iflas etti. Celsius son iki hafta içinde  iflas başvurusunda bulunan üçüncü şirket oldu. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin kriz notunda son dakika gelişmesi: Yeniden rekor kırdı 'İflas demek kaos demek' uyarısı

Türkiye ekonomisi adım adım çöküyor mu? Açıklanan son dakika verisine göre kredi iflas riskini gösteren CDS puanları yeni bir rekor kırdı. Son açıklanan veriyle birlikte kredi iflas riski 900'ü aştı. Verilerin açıklanmasından sonra DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bu işin şakası yok" dedi.

Bir kripto şirketi daha iflas ediyor! Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? İşte dijital paralarda son dakika

Kripto para şirketlerinde yıkım devam ediyor. Bir kripto şirketi daha iflas başvurusu yaptı. Peki,  Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? İşte ayrıntılar...

detroiot iflas son durum Haberi

detroiot iflas son durum

ABD'nin ve dünyanın otomotiv başkentlerinden 2008'de krizden ağır darbe alan Detroit, iflas bayrağını çekmemek için yeni bir planı devreye sokuyor. Detroit'i iflastan çıkarmak için hazırlanan plan onaylandı. Plana göre emeklilerden yüzde 4.5 kesinti olacak ve terk edilmiş binaların yıkımına 1.7 milyar dolar harcanacak. Plan çerçevesinde 7 milyar dolarlık borç da silinecek. Gelirin de azalmasıyla şehirde nüfus oldukça azaldı. Detroit'in nüfusu 80'li yıllarda 1.2 milyonken şu an 688 bin. Kredi sağlayan kuruluşlara daha cazip gelmesi için şehrin hokey takımının stadyumu bile...