03 / 05 / 2024

dev projeler dolar

dev projeler dolar

Dolardaki yükseliş devleri de vuruyor. Otoyol ihalesini 2 kez erteleten kur farkı, 3 dev projeye de 12,5 milyar TL'lik ek yük bindiriyor. Dolardaki yükseliş sadece ihracatçı firmaları sevindiriyor.

ABD'li banka açıkladı: Dolar 30 TL’nin altına inecek! İşte o tarih

ABD'nin önde gelen bankalarından Well Fargo, dolar/TL kuruyla ilgili seçimlerin ardından sürpriz bir rakam açıkladı. Dev Banka doların en üst seviyede olduğunu söyleyerek 30 TL’nin altına ineceği tarihi verdi.

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

Dev kurumdan 2024 yılı petrol için 90 dolar tahmini! Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? 

Dev kurum,Goldman Sachs, 2024 yılı brent ham petrolü için 90 dolar tahmininde bulundu. Açıklamanın ardından akıllara hemen 'akaryakıta indirim mi gelecek?' sorusu geldi. Peki yeni yılda akaryakıt fiyatları ne olur, indirim gelecek mi?

İngiliz dev bankadan dolar tahmini: Dolar o tarihte 39 TL olacak!

İngiliz banka Barclays tarafından enflasyon ve dolar tahmini geldi. Dev banka yüksek enflasyon ve yüksek cari açıktan dolayı hem kur hem de faiz tarafındaki beklentisini açıkladı.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt geldi! Doların geleceği seviyeyi görenler gözlerine inanamayacak

Dolar/TL kurundaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda sakin seyreden dolar kuru için, yatırımcılar ''dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunu araşıtırıyor. Dev banka doların geleceği seviyeyi açıkladı. Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak.

Dünyaca ünlü dev bankadan dolar açıklaması!

ABD merkezli Citi Bankası, Türk Lirası'nın dolar karşısında daha da zayıflayacağı tahminini güncelleyerek, dolar/TL kurunda uzun pozisyon aldığını duyurdu. Banka, Merkez Bankası'nın faiz artırımına yönelik tutumunda da temkinli olabileceğini vurguladı. Dolar kuru ise son haftalarda yükseliş eğilimin

Dev bankalar dolar tahminlerini peş peşe açıkladı! Bu rakamları gören dövizciye koşacak

Dolar/TL kurunun  26,99 TL seviyesinde sabit kaldığı şu günlerde dev bankalardan dolar tahminleri gelmeye başladı. Bu rakamları gören dövizciye koşacak.

Dev banka doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı! Doların kaderi resmen belli oldu!

Dev Bank MUFG Bank'ın analistlerinden dolarla ilgili öenmli açıklama geldi. Dev banka doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı! Doların kaderi resmen belşi oldu!

Dolar yıl sonunda tam bu kadar olacak! Dev banka resmen o rakamı açıkladı! Hemen peş peşe açıklanan bu rakama bakın!

Dolar yıl sonunda tam bu kadar olacak... Dev banka resmen o rakamı açıkladı... Hemen peş peşe açıklanan bu rakama bakın...

3 dev bankadan dolar tahmini: Seçim sonrası dolar resmen fırlayacak!

Bloomberg, bugün yapılan seçimlerden çıkan sonuçtan bağımsız olarak Türk Lirası’nın (TL) yarın değer kaybetmesini beklediğini belirtti. Aynı zamanda, Bank Of America ve Morgan Stanley de seçim sonrası dolar tahminlerini paylaştı.

Dolar yarın tam tamına bu kadar olacak! Dev Banka iki farklı rakam açıkladı! Hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın

Dolar yarın tam tamına bu kadar olacak... Dev Banka iki farklı rakam açıkladı... Hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın...

Pazartesi günü dolar bu kadar olacak! Son nokta! Dev Banka iki farklı rakam açıkladı! Gören dondu kaldı!

ABD merkezli banka Wells Fargo doların pazartesi günü doların ne kadar olacağını açıkladı. Dev Banka iki farklı rakam açıkladı! Gören dondu kaldı!

Seçim sonrası dolar 25 TL olacak! Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!

JPMorgan Türkiye'de 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçim sonrası doların 25 TL olacağını söyledi. Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!

dev projeler dolar Haberi

dev projeler dolar

Dolardaki yükseliş devleri de vuruyor. Otoyol ihalesini 2 kez erteleten kur farkı, 3 dev projeye de 12,5 milyar TL'lik ek yük bindiriyor. Dolardaki yükseliş sadece ihracatçı firmaları sevindiriyor. Öte yandan ciddi anlamda döviz borcu olan ve ithalat ağırlık çalışan firmaları ise hem üzüyor hem de derinden sarsıyor.


Ancak işin başka bir boyutu daha ortaya çıktı. dolarda yaşanan tarihi yükseliş sanayicilerin yanı sıra dev projeleri de vurdu. Geçtiğimiz aylarda kazandığı Kalamış Marina İhalesinden çekilen Koç Grubu ile gündeme gelen kur farkı daha sonra Milli Piyango ihalesi ile dün ise ikinci kez ertelenen 3. Köprü Bağlantı Yolları ihalesi ile bir kez daha gündeme geldi.


ARKA PLANDA KUR FARKI YATIYOR




Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki bağlantı yolları ihalesinin dün ikinci kez ertelendiği açıklandı. Daha önce...