18 / 07 / 2024

devlet büyüklerini ağırlayan tarihi otel

devlet büyüklerini ağırlayan tarihi otel

Vangölü Feribot işletme Müdürlüğünce 1947 yılında Bitlis'in Tatvan ilçesinde yaptırılan ve dönemin birçok devlet büyüğünü ağırlayan işletme Oteli, turizme kazandırılacak. Tarihi otel bakanlar konuk evi olarak kullanılacak.

BES'in 20. yılında fon büyüklüğü açıklandı! BES'te rekor seviye 700 milyar lirayı geçti...

Türkiye Sigorta Birliğinden yapılan açıklama kapsamında, BES'te sektör olarak gerçekleştirilen toplam fon büyüklüğü hedefi 2024 yılının ilk yarısı için 1 trilyon lira, 2024 yılının sonunda da 1,3 trilyon lira olması hedefleniyor.

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü 20,3 trilyon liraya yükseldi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından açıklanan ve merakla beklenen verilere göre, Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü, Ağustos 2023 döneminde 2022 sonuna kıyasla yüzde 41,7 artış göstererek, 20 trilyon 331,9 milyar liraya yükseldi.

Halkbank’tan Büyük Fırsat! Bankanın açıklaması ortalığı çalkaladı

Devlet bankası Halkbank'tan krediler konusunda büyük bir fırsat geldi. Halkbank'ın yaptığı faizsiz kredi açıklaması büyük bir yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı açıkladı… Torununa bakan büyükannelere devlet para yardımı yapıyor!  Nasıl başvurulur?

Torunlarına bakan büyükannelere müjdeli haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan geldi.  Torunlarının bakımını üstlenen anneanne ve babaannelere devlet para yardımında bulunuyor.  Peki Torun destek ödemesi için nasıl başvurulur?

TOKİ Bursa Büyükorhan'a ucuz konut müjdesi! 2 bin 280 TL'den başlayan taksitlerle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Büyükorhan 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Büyükorhan projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Büyükorhan 2022 ucuz konut projesi...

Samsung'dan büyük ağustos kampanyası! Beyaz eşya almak isteyenler dikkat! Bu fırsatı sakın kaçırmayın

Samsung, beyaz eşya ürünlerinde 31 Ağustos saat 23:59'a  kadar geçerli olacak şekilde  büyük bir kampanya başlattı. Beyaz eşya almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın! İşte detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin’den 3600 ek gösterge ve büyüme açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin herkesi ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, 2021 sonunda Türk ekonomisinin yüzde 10 büyüyeceğini öngördüğünü aktardı.

Bankacılık sektörünün aktif toplamı 8 ayda yüzde 10,4 büyüdü!

BDDK verilerine göre, Türk bankacılık sektörünün toplam aktif büyüklüğü ağustos sonu itibarıyla 4 trilyon 270 milyar 409 milyon liraya ulaştı. Sektörün net karı, 8 ayda 32 milyar 838 milyon lira oldu.

Asya, gayrimenkulle büyüyecek!

Knight Frank’in 2019 Servet Raporu’na göre gelecek 5 yıl içinde kişi başı geliri net 30 milyon ABD dolarından fazla olan nüfusun oransal büyümesi açısından en büyük artış oranına sahip 10 ülkeden 8’i Asya’da yer alacak.

Mersin Büyükşehir'den 1 milyar 814 milyonluk açılış!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçirdiği proje ve hizmetlerin toplu açılışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapıldı.

İGA'nın reklam filmine büyük ilgi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda açılış için geri sayım başladı. İGA, büyük açılış için ‘Zafer Anıtı’ temalı reklam filmini yayına aldı. Film büyük ilgi gördü.

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesini dün hizmete açtı.

devlet büyüklerini ağırlayan tarihi otel Haberi

devlet büyüklerini ağırlayan tarihi otel

Bitlis Valiliği ve Tatvan Belediyesinin girişimleri sonucu Selçuklu Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığınca restorasyona alınan tarihi otel, aslına uygun şekilde restore edilecek.Cumhurbaşkanlarından ismet inönü, Celal Bayar, Cemal Gürsel, Cevdet Sunay ile dönemin başbakan, bakan ve birçok devlet büyüğünün misafir edildiği otel, yapılacak restorasyonla turizme kazandırılacak. 


Türkiye'de...