23 / 05 / 2024

devlet fabrika yap kirala

devlet fabrika yap kirala

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Akdeniz, Ege - Marmara ve Karadeniz'e 3 büyük üretim - yatırım bölgesi kurulacağını söyledi. Bu bölgelerde sanayici binaya para bağlamayacak. Fabrikayı devlet yapacak, sanayici kira ödeyecek" dedi.

Ev sahipleri dikkat! Bölgesel değerleme geliyor!

Ekonomi Yazarı Remzi Özdemir yaptığı açıklamada kontratların e-devlet üzerinden yapılacağını ve yapay zeka ile takip edileceğini dile getirdi.

2 ayda 420 bin ev sahibi denetlendi! Kira sözleşmeleri artık E-devlet üzerinden yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada vergi kaçıran ev sahiplerinin takibini sıkılaştırdıklarını belirterek, 2 ayda 420 bin denetim yapıldığını, kira sözleşmelerinin de artık e-devlet üzerinden yapılacağını dile getirdi.

Çift sözleşmeye, fahiş kiralara son! Her şey E-devlet’ten olacak!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründe yeni yıl itibarıyla yeni bir uygulamaya geçilecek. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre her şey E-devlet üzerinden yapılacak.

Şehir hastanelerinin kira bedeli 2024’te yüzde 108 artacak! Bir günlük kira bedeli 229 milyon TL!

Şehir hastanelerinin kira bedellerinin 2024 yılında yüzde 108 artacağı açıklandı. Ayrıca, 17 şehir hastanesine 25 senede aktarılacak parayla her biri 600 yataklı 875 adet devlet hastanesinin yapılabileceği belirtildi.

Ev sahibi olanlar dikkat! Konut satışında yeni dönem! 'e-Devlet üzerinden yapılacak'

Gayrimenkul ticareti hakkında gerçekleşen yönetmelik değişikliği ile beraber 1 Kasım tarihi itibarıyla taşınmaz ilanlarının yayınlanmasında yeni bir düzenleme yapılacak.

SON DAKİKA: Kentsel dönüşüm anlaşmazlıklarını da arabulucular çözecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan, artık kentsel dönüşümde tebligatların e-Devlet'ten yapılacağını ve anlaşmazlıklar için arabuluculuk geleceğini belirtti. İşte detaylar...

Kiralık konut fiyatları nasıl düşer? Uzman isim tek tek açıkladı: Kontratlar e-Devlet'ten yapılsın!

Uzman isimlerden sık sık kira fiyatlarının düşürülmesi ile ilgili öneriler geliyor. Peki kiralık konut fiyatları nasıl düşer? İşte ayrıntılar...

Milyonlarca çalışana müjde! e-Devlet üzerinden yapılacak kontrolle birikmiş toplu paralar geri ödenecek!

Özel sektörde çalışanlar için önemli bir hatırlatma: e-Devlet üzerinden kontrol edin, birikmiş paranız olabilir! Detaylar haberimizde...

O yaştaki vatandaşlara 2 bin 60 TL para verilecek! Hemen e-devletten başvurun!

Devlet, ihtiyaç sahibi 65 yaş ve üzeri vatandaşlara destek oluyor! E-devlet üzerinden yapılan başvurularla her üç ayda bir 2.604 TL ödeme sağlanıyor. Dar gelirli yaşlılar için ekonomik rahatlama sağlayan bu destek, toplumsal refahı artırmayı hedefliyor.

Defne Devlet Hastanesi 10 güne tamamlanacak!

Asrın olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da 24 Mart 2023 tarihinde temeli atılan ve 60 günde bitirilmesi hedeflenen 300 yataklı Defne Devlet Hastanesinin yapımının 10 gün sonra tamamlanması hedefleniyor.

Göç İdaresi Başkanlığı 231 sözleşmeli personel alıyor! Başvurular e-Devlet'ten yapılacak! Başvuru şartları neler?

Göç İdaresi Başkanlığı, 231 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirileceğini açıkladı. Peki Göç İdaresi Başkanlığı personel alımı başvuru şartları neler? İşte merak edilen o ayrıntılar...

Bayram harçlığı kimlere verilecek 2023? öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı başvurusu e devlet üzerinden yapılabilir mi?

Bayram yaklaşırken, bayram harçlığı gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Bayram harçlığı kimlere verilecek 2023? İşte detaylar!

Ev sahibi ve kiracılar için açıklandı! Eski uygulamalar tarih oldu! Artık e-devlet üzerinden yapılacak!

Ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. İşte detaylar!

devlet fabrika yap kirala Haberi

devlet fabrika yap kirala

B ilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri .Işık, içten yanmalı motor üretiminde Türkiye'nin artık treni kaçırdığını belirtirken, bunun yerine elektrikli otomobilde yoğunlaşılacağını söyledi. Teşvik mekanizmasının yüksek teknolojili ürünler yönüyle değiştirileceğini kaydeden Işık, hangi ile yapılırsa yapılsın yüksek teknolojili tüm yatırımların 5'inci bölge kapsamında destekleneceğini anlattı. 


YERLİ OTOMOBİL KONUSU

 İçten yanmalı motorlarda treni kaçırdık. Sektörde çok büyük rekabet var. Hyundai fabrikasını gezdim, yıllık 1 milyon 700 bin araç üretiyor. Bu ölçeğe ulaşmak ve verimliliği yakalamak kolay değil. Sektörde dönüşüm başladı ve 8-10 sene içinde çok şeyin değişeceği öngörülüyor. Burada elektrikli araç gibi bir fırsat penceresi var ve biz bunu yakalamalıyız. Aksi takdirde mutlaka trenin son vagonuna bineceğim diye lokomotife kadar her vagondan yürüyerek geçmenin mantığı yok. Fırsat penceresini yakalamamız lazım. 


FİNANSMANA ERİŞİM

 Yatırımda finansmana...