13 / 05 / 2024

Devlet hastaneleri kapanıyor mu

Devlet hastaneleri kapanıyor mu

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, devlet hastaneleri kapatılıyor mu? sorusuna açıklık getirdi. İşte, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın açıklamaları... 

Sahil Güvenlik Komutanlığı devlet memuru alıyor! KPSS'den en az 60 puan alanlar şimdi bakın! 1 Kasım'da başlıyor! 

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı, devlet memuru alımı yapılacağını duyurdu. Peki Sahil Güvenlik Komutanlığı hangi kadrolarda alım yapacak? İşte merak edilenler ve başvuru şartları...

Okullar ne zaman kapanıyor? 2023 karneler ne zaman verilecek, yaz tatili iptal mi? 2023 MEB okulların kapanış tarihi!

2022-2023 öğretim yılında, Milli Eğitim Bakanlığı'nın akademik takvimine göre, okulların kapanacağı tarih ve karnelerin öğrencilerle buluşacağı zaman dilimi merak ediliyor. Peki, 2022-2023 okullar ne zaman kapanıyor?

Kendi evini yapana devlet destek çıkıyor! 300 bin TL karşılıksız kredi desteği için ne yapılmalı?

Devlet destekleri açıklanmaya devam ediyor. Bir destek haberi de kendi evine yapacak olan vatandaşlar için geldi. Kendi evini yapacak vatandaşlara devlet düşük faiz imkanıyla kredi verecek. Krediler 300.000 TL’ye kadar karşılıksız olarak verilecek. İşte tüm detaylar…

Belediyede iş arayanların fırsat ayağına geldi! Büyükşehir Belediyesi 100 devlet personel alıyor! İşte şartlar!

Belediye iş arayanların fırsat ayağına geldi. Büyükşehir Belediyesi 100 devlet personeli alacağını duyurdu. İşte detaylar!

Artık  20-30 katlı bina devri kapanıyor! Açıklama ilk ağızdan geldi... İşte imarda yeni dönem!

Kahramanmaraş’ta 10 ili birden vuran deprem, bir an önce önlem alınması gerektiğini tekrar yüzlere çarparken,  hükümet kanadından da yeni önlemler geliyor.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, alınacak önlemleri tek tek açıkladı. Bundan sonra bir devir kapanıyor. İşte detaylar…

Ortak Netflix devri resmen kapanıyor! Tek tek açıklandı!

ABD Netflix resmi internet sitesinde yayınlanan yeni bilgiler, şifre paylaşımını engellemeye yönelik yeni özelliğin nasıl çalıştığına dair bazı bilgiler paylaşıyor.

Elektrik gaz un derken fırınlar bir bir kapanıyor

Belçika'da son süreçte hızla artan elektrik ve doğalgaz fiyatları fırınları zor durumda bırakırken, bazı işletmeler de ortaya çıkan zor koşullar altında maliyetlerini karşılayamadıkları için bir bir kapanmak zorunda kalıyor.

Dışişleri Bakanlığı 18-41 yaş aralığında devlet memuru alıyor! İşte Memur alımı başvuru şartları...

Dışişleri Bakanlığı Büyükelçilik tarafından yayınlanan ilana göre 18 ile 41 yaşları arasında devlet memuru alımı ilanı yayınladı. Peki memur alımı şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? KPSS puanı gerekiyor mu? İşte tüm merak edilenler...

AVM'ler kapanıyor! Son dakika haberi geldi!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yoğun kar yağışı sebebiyle İstanbul'daki alışveriş merkezlerinin saat 19.30'da kapatılacağının bilgisini paylaştı.

İşsiz inşaat mühendisi sayısı arttı mı?

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, “Bu süreçte işini kaybeden meslektaşlarımızın sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. Tasarım yapan bürolar yavaş yavaş kapanıyor, okulunu yeni bitiren meslektaşlarımızın iş bulmaları giderek imkânsızlaşıyor." dedi.

Kripto paralarda Çin depremi: Hesaplar kapanıyor!

Çin'in en büyük kripto para borsası Huobi, Çin kullanıcılarının hesaplarını yıl sonuna kadar kapatma kararı aldı.

Bankaya gidecekler dikkat! O saate kapanıyor!

Normalleşme ile birlikte bankaların çalışma saatlerinde de değişiklikler yapıldı. Haftanın son işlem gününde bankaya gitmek isteyen binlerce insan bankaların kaçta kapandığını merak ediyor...

İzmir'de kafe ve barlar kapanıyor: Kiralık ilanları arttı!

İçişleri Bakanlığı’nın “kontrollü normalleşme” genelgesi kapsamına alınmayan, ekonomik desteklerden de faydalanamayan bar esnafı, bir bir kepenklerine kilit vuruyor. 

Devlet hastaneleri kapanıyor mu Haberi

Devlet hastaneleri kapanıyor mu


Sağlık Bakanı Ahmet Demircan devlet hastaneleri hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Sağlık Bakanı Demircan, devlet hastaneleri kapatılıyor mu? sorusuna açıklık getirdi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere görre; Sağlık Bakanı Ahmet Demircan şunları söyledi;  "Ekonomik ömrünü veya fiziki ömrünü doldurmuş, yenilenmesi gereken hastaneleri kapatıyoruz. Hastane deprem açısından sıkıntılıysa, eskimişse, Türkiye'de yaklaşık 100 bin kişinin yatak ihtiyacını da belirleyerek, onları kaldırıyoruz, bir kısmını da yenileyeceğiz" dedi. 

Bakan Demircan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Daha önceki yatak sistemimiz koğuş sistemiydi; şimdi tek yatak, en fazla iki yataklı oda sistemine geçiyoruz. Yoksa işlerliği olan, fiziki yeterliliği olan hastaneleri kapatma diye bir şey yok."

Şişli Etfal ve Okmeydanı hastaneleri...