17 / 05 / 2024

Devrim Kök

Devrim Kök

Ümit Uysal, "Öncelikle Muratpaşa halkının denizle buluşmasını engelleyen falez sorununu çözmek istiyoruz. Yani Muratpaşalılar özel bir proje İle denizle buluşacak. Yine falezlerin aydınlatılması konusunu da gündemimize aldık. " dedi.

Kadıköy'de devrim niteliğinde bir adım: Dijital kentsel dönüşüm başlayacak!

CHP Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Mesut Kösedağı, Mikro-mobilite gibi akıllı şehir uygulamalarından dijital demokrasi uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede bilimin, verinin bizi yönlendireceği bir yönetim sunarak, dijital devrimi Kadıköy’den başlatacağız” dedi.

Kiralık konutta devrim yaratacak gelişme! Fiyat politikası sil baştan değişti!

Satılık ve kiralık ev fiyatındaki artış alınan önlemlerden sonra durdu. Uzmanlar, bazı satılık evlerde indirim yapılırken, kiralık evlerde de fiyat artışlarının durduğunu söylüyor.

Uzman isim uyardı: Altında çok büyük patlama olacak! O seviyeye dikkat

FED tarafından açıklanan faiz kararı sonrasında, altın piyasasında neler olabileceği merak edilmeye başlandı. 32 yıllık borsacı Devrim Akyıl, katıldığı bir televizyon programında altınla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kiralık ev ve tatil konaklamalarında devrim niteliğinde uygulama: Missafir.com!

Kısa dönem ev kiralama yönetim platformu olarak kurulan Missafir yerli girişim, ev sahiplerine teknolojik altyapılı uçtan uca gayrimenkul yönetimi desteği sunuyor.

Yapay zekâ destekli ve ikili pişirme özellikli Samsung NV7B7997AAA fırında son zamanların en düşük fiyatı!

Yapay zekânın artık hemen her alana nüfuz ettiği bugünlerde Samsung da hem yapay zekâ destekli ve hem de ikili pişirme özellikli fırının tanıttı. Resmen devrim niteliğinde görülen ve piyasaya damgasını vuran bu ürüne yönelik tüm detaylar ve teknik özellikleri de belli oldu.

Araç sahipleri acilen baksın! Bakanlık resmi açıklama yaptı, e-rapor dönemi başlıyor!

Araç muayenelerinde dijital devrim! TÜVTÜRK'ün yeni projesiyle muayene raporları artık kısa mesaj, e-posta ve e-Devlet üzerinden erişilebilir hale geliyor. İşte ayrıntılar...

EYT’de devrim niteliğinde kolaylık! EYT’liler derin bir oh çekti! Artık SGK’da saatlerce sıra beklemenize gerek kalmadı!

EYT’ye başvuru e-Devlet’ten de yapılabilecek. Artık SGK’da saatlerce sıra beklemenize gerek kalmadı! EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından EYT başvuruları e-Devlet üzerinden erişime açılacak.

Samsung'tan devrim gibi hamle! Rakipleri çok kıskanacak

 Bu yıl Tüketici Elektroniği Fuarı veya kısaca CES 2023 etkinliklerinde sırasında ortaya çıkan en ilgi çekici yeniliklerden biri, ekran teknolojisinin önde gelen taraflarından  biri olan Samsung Display tarafından sergilenen, katlanabilir telefonlar için geliştirilmiş bir ekrandı

Tapuda adeta devrim gibi değişiklik! Artık e-Devlet'ten yapılacak! Hemen bakın!

Tapuda adeta devrim gibi değişiklik... Artık e-Devlet'ten yapılacak... Hemen siz de bakın...

Türk lirasında büyük devrim! Artık yeni döneme geçilecek, herkesin öğrenmesi gerekiyor

Türk lirasında yeni adımlar atılmaya devam ediyor. Hükümet tarafından Türk lirasına ilişkin yeni bir adım daha atıldı. İşte o adımın detayları...

Dolar borcu olanlara kırmızı alarm! Köprüden önce son çıkış

Türkiye’nin ünlü ekonomistleri Remzi Özdemir ve Evren Devrim Zelyut, YouTube kanalında yapmış olduğu açıklamalar ile dolar borcu olanlara kötü haberi verdi. İşte detaylar…

Bulaşık makinesinde devrim… 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Son dönemlerde elektrik ve su fiyatlarına ardarda gelen zamlar tüketiciyi daha çok tasarruf yapmaya yöneltirken Bilim insanlarından bulaşıkları 25 saniyede tertemiz yapan bulaşık makinesi! Elektrikten de sudan da tasarruf sağlayacak bulaşık makinesi haberi geldi... İşte ultra tasarruflu bulaşık maki

Ayçiçek yağı, zeytin yağı, şeker ve kırmızı ete büyük indirim! İşte yeni fiyatlar

Migros’tan çıldırtan indirim! Ayçiçek yağı, toz şeker, un, kırmızı et fiyatlarında devrim gibi indirim başlamış durumda. İşte fiyatlar...

Devrim Kök Haberi

Devrim Kök

"Süleyman Evcilmen'e haksızlık yapılmadı. Belki süreç daha şık yönetilebilirdi. Ancak Evcilmen'e kesinlikle haksızlık yapılmadı kendisi hizmet süresini tamamladı." 


BAŞKANLAR OLMALI 

Gençlik bizim geleceğimiz. Artık paten kayan, bisiklete binen insanlar meclis üyesi belediye başkanı olmalı. Biz bu arkadaşlarımızı hep destekleyeceğiz. sizi bu noktaya çekti? 

Partimiz bir karar verdi biz de bu karara heyecanla karşılık verdik. Siyaseti topluma hizmet etmek amacı ile yaparsınız. Bana da böyle bir şans verildi. Ben bu görevden dolayı onur duyuyorum. 


ADAYLIĞIMI KESKİN DEN ÖĞRENDİM 

¦ Adaylığınızı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan mı öğrendiniz? 

Hayır. Bana süreci ilk aktaran Adnan Keskin Bey oldu 


¦ Sultan Yeğen'in adaylığı ile başlayıp Devrim Kök, Ömer Melli gibi isimleri içine çeken tartışma sizi rahatsız etmedi mi? 

Biz hiç tartışma yaşanmayan partilerden olmak istemeyiz. 

CHP demokratik, özgürlüklere önem veren bir parti. Böyle bir yapı...