29 / 04 / 2024

dgs

dgs

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) 2022 başvuru kılavuzu yayımlandı. Meslek Yüksekokulları ile açıköğretim ön lisans programlarından mezun olanların gireceği DGS 2022 sınav tarihi ve başvuru ücreti belli oldu. Sınav için başvurular, 13 - 23 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Dikey Geçiş Sınavı ek yerleştirme sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 2 yıllık meslek yüksekokulu eğitimleri ve 4 yıllık lisans programlarına devam etmek isteyenler için yapılan 2023 Dikey Geçiş Sınavı (2023-DGS) ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM tarafından 29 Eylül 2023 tarihinde alınmaya başlayan DGS ek tercih işlemleri 4 Ekim'den itibaren gerçekleşerek, DGS ek tercih sonuçları gündemdeki yerini çoktan aldı.

VGM bursu için başvuru tarihi belli oldu! VGM bursu için gerekli koşullar nelerdir?

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün (VGM) burs başvuru tarihleri konusu gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Ortaöğrenim yardımları için tarihler netleşirken, yükseköğrenim bursları için ise YKS ve DGS ek yerleştirme takvimine uygun bir şekilde belirleneceği duyuruldu. VGM bursu hakkındaki detaylar...

Dikey Geçiş Sınavı başvuru işlemleri başladı mı? DGS 2023 başvuru ücreti ne kadar?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tarihi belli oldu. Sınava girecek adaylar, Dikey Geçiş Sınavı başvuru işlemleri başladı mı? DGS 2023 başvuru ücreti ne kadar? diye sorguluyor. İşte detaylar...

DGS başvuru ücreti açıklandı mı? DGS sınav parası ne kadar? DGS 2023 sınavı hangi ay yapılacak?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuruları için araştırmalar gün geçtikçe hızlanıyor. Peki, DGS başvuru ücreti açıklandı mı? DGS 2023 sınavı hangi ay yapılacak? İşte detaylar...

2022 DGS başvuru ücreti ne kadar? Harç ödemeleri hangi banka üzerinden yapılacak?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) 2022 başvuru kılavuzu yayımlandı. Meslek Yüksekokulları ile açıköğretim ön lisans programlarından mezun olanların gireceği DGS 2022 sınav tarihi ve başvuru ücreti belli oldu. Sınav için başvurular, 13 - 23 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek.

3. Havalimanı'nda yine isyan! İnşaat işçileri iş bıraktı!

3. Havalimanı şantiyesinde İGA bünyesinde faaliyet gösteren DGS firmasında çalışan inşaat işçileri, maaşlarını alamadıklarını iddia ederek iş bıraktı.

DGS Dış Cephe Giydirme Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DGS Dış Cephe Giydirme Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsum Atiş tarafından 40 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Sancaktepe'de kuruldu.

DGS Teknik Danışmanlık Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DGS Teknik Danışmanlık Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Doğuşhan Okur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta Tuzla, Aydıntepe Mahallesi, Sahil Bulvarı'nda kuruldu.

DGS Yapı Malzemeleri ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DGS Yapı Malzemeleri ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rüstem Seven tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Dinç Sokak'ta kuruldu.

DGS Zemin Yapı Sanayi şirketi kuruldu!

DGS Zemin Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

Süleyman Karakan, DGS Doğuş Grup Turizm İnşaat A.şž.'yi kurdu!

DGS Doğuş Grup Turizm İnşaat Taahhüt Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Süleyman Karakan, Başkan Yardımcısı olarak Cemal Alpaslan Karakan, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Harika Batallı görev yapacak

dgs Haberi

dgs

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sınav başvuruları 13 Mayıs itibariyle başladı. 2022 DGS sınavı ise 3 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Sınava girecek adaylar için DGS 2022 başvuru ücreti yayına giren kılavuz ile birlikte netleşmiş oldu. Peki DGS 2022 başvuru ücreti ne kadar, ödemeler nereye hangi bankaya yapılacak? İşte başvuru detayları ve ücreti...

DGS her yıl ÖSYM tarafından 4 yıllık bir lisans programında devam etmek isteyen ön lisans öğrenciler için uygulanan bir sınavdır. Meslek yüksekokulları ile açıköğretim ön lisans programlarından mezun olan öğrenciler DGS sınavlarında alacakları puanlara göre  4 yıllık bir lisans programına geçebilecek.

DGS BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

DGS sınavına girecek adaylar için başvurular başladı. Elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak 13 Mayıs saat 11.45'ten itibaren 23 Mayıs 2022 tarihine...