18 / 05 / 2024

Dıamoil Petrol adres 

Dıamoil Petrol adres 

Dıamoil Petrol Limited Şirketi Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Elmehdi Rajab A Algaoud tarafından kuruldu.

Akaryakıta indirim gelecek mi? Benzin, motorin, LPG fiyatlarında flaş gelişme! Sürücüler dikkat! 

Savaşla beraber artan Brent petrol fiyatlarında geri çekilme başladı. Düşen petrol fiyatının ardından, şimdi akaryakıtta indirim beklentisi oluştu. Peki 1 litre benzin, motorin, LPG fiyatları bugün hangi ilde kaç lira oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 13 Ekim 2023 fiyat listesi...

İsrail-Filistin gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti! 9 Ekim 2023 brent petrol ne kadar oldu? 

İsrail-Filistin arasındaki gerilim, petrol fiyatlarına da yansıdı. Brent petrolün varil fiyatı haftanın ilk gününe yükselişle başladı. Peki bugün brent petrol ne kadar? 9 EKim 2023 brent petrol varil fiyatı...

Petrolde zam furyası! Fiyatlar neden artıyor? Sebepleri bir bir sıralandı!

Petrol fiyatlarındaki artış ile beraber akaryakıt fiyatları zamlandı ve enflasyon korkusu büyüdü. Peki, petrol fiyatları neden zamlanıyor? Artık nereye kadar devam edecek ve ekonomiye etkileri ne olacak? İşte detaylar...

Son dakika! Petrol fiyatlarında artış bekleniyor!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), gelecek senenin son çeyreğine kadar küresel petrol stoklarında beklenen düşüşün petrol fiyatları üzerinde yukarı yönlü baskı oluşturduğunu kaydetti.

Bakan Dönmez açıkladı! Müjde yolda

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, petrol keşiflerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Doğu Karadeniz'de petrol müjdesi gelebilir.

Aramco'nun karı yüzde 19 azaldı!

Suudi Arabistan milli petrol şirketi Saudi Aramco'nun 2023 yılının ilk çeyreğinde net karı, düşük petrol fiyatları sebebiyle 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 19 azaldı.

Brent petrolün varil fiyatı 85,47 dolardan işlem görmeye başladı!

Dünya petrol piyasasına yön veren petrollerden biri olan Brent petrolün varili 85,47 dolardan işlem görmeye başladı. 

Dev banka petrol fiyat tahminini düşürdü! Petrol fiyatları 12 ay sonra bu kadar olacak! 

Bankacılık devi Goldman Sachs'tan yeni petrol tahmini geldi. Banka, petrol fiyatının gelecek 12 ay içinde 100 dolar olacağını söylerken beklentisinden vazgeçti. Dev banka petrol fiyat tahminini düşürdü! Petrol fiyatları 12 ay sonra bu kadar olacak! 

Petrol piyasasında ‘şok’ gelişmeler! Benzinde yeni zamlara hazırlıklı olun! Deposunu bugünden dolduran kazanır!

AB’nin Rusya’ya yönelik yeni yaptırımları bugün devreye girerken, bunun özellikle gelecek dönemde petrol fiyatları üzerinde sarsıcı etkileri olacağı belirtiliyor. Uygulanacak yaptırımlar kapsamında en çok dizelin etkilenmesi bekleniyor.

Sene başında canımızı çok yakan petrol fiyatları 2023’te düşecek mi, artacak mı?

Senenin başlarında yükselişe geçen ve araç sahiplerinden, üreticilere kadar hemen her kesimin cebini yakan petrol fiyatları 2023 yılında düşecek mi, artacak mı?..

Akaryakıt fiyatları yeni yılda ne kadar olacak? Dünyaca ünlü iki bankadan kritik petrol tahminleri! İşte detaylar!

Benzin ve motorin fiyatları ülkemizde düşüş eğilimi içerisinde bulunurken akaryakıt fiyatlarına dair iki önemli tahminde bulundu. ABD’nin iki büyük bankasında kritik petrol tahminleri geldi. İşte 2023 petrol tahminleri…

Petrol 11 ayın en düşüğünde! Akaryakıt fiyatlarına dev indirim geliyor

Brent petrolün varil fiyatının düşmesiyle birlikte çarşamba gecesi benzine 2.15, motorine 1.90 lira indirim geleceği tahmin ediliyor. Benzin Nisan 2022'den bu yana ilk kez 20 liranın altına inecek.

Petrol fiyatlarında düşüş sürecek mi? AB'nin Rus petrolüne getireceği sınır ne olacak?

Avrupa'da Rus petrolüne getirilecek tavan fiyatın petrol fiyatları üzerinde düşüş baskısı yaratmaya devam etmesi beklenirken Rusya-Ukrayna arasındaki olası bir barışın da fiyatları olumlu etkilemesi bekleniyor.

Dıamoil Petrol adres  Haberi

Dıamoil Petrol adres 

Dıamoil Petrol Limited Şirketi Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Elmehdi Rajab A Algaoud tarafından kuruldu.

Dıamoil Petrol Limited Şirketi konusu:
1- Yetkili Kurumlardan İzin almak suretiyle. Petrol boru hattı döşenmesi ve Boru hatları Bakım hizmetleri ,Bakım Hizmetleri ile ilgili Gerekli Mühendis Şahıs ve şirketleri ile sözleşmeler ,anlaşmalar düzenlemek. Bakım Hizmetleri ile ilgili Araç gereç makine teçhizatlarını alınması kiralanması, Bakım hizmetleri ile ilgili ulusal ve uluslar arası sözleşmeler yapmak ve hizmetleri bedel karşılığı ifa edilmesi. 2- Yetkili kurumlardan izin almak kaydıyla; Ham petrol ve gaz boru hatları oluşturulması ile ilgili ulusal ve uluslar arası malzemelerin üretimi ve tedariki ithalatı ihracatı pazarlaması. Her türlü şebeke, iletişim ağı ve hat sistemleri inşa etmek ve işletmek; 3- Yurtiçinde ve yurtdışında petrol ve...