29 / 04 / 2024

Dicle haberleri

Dicle haberleri

Bugün Dicle'de elektrik kesintisi yaşanacak. DİCLE Edaş İl Müdürlüğü' nden yapılan açıklamada, Batmanın mahalle ve köylerinde çalışmalar nedeniyle Cumartesi günü kısmi elektrik kesintisine gidileceği bildirildi...

Dicle Bir İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dicle Bir İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şükriye Komut tarafından kuruldu.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Dicle Üniversitesi lise mezunu personel alımı yapıyor! İşte aranan şartlar ve kontenjanlar!

Dicle Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu. İşte merak edilen şartlar ve kontenjanlar!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sözleşmeli Personel alım ilanını yayımladı!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Dicle Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanını yayınladı! Tam 194 kişilik alım için kadro detayları!

Dicle Üniversitesi, 194 sözleşmeli personel alımı yapacak. Son başvuru tarihi 7 Nisan 2023 olarak belirlendi.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacak!

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) geleneksel olarak düzenlenen Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda konuşma yapanDiyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacağının müjdesini verdi...

Dicle Vadisi Projesi’nin ilk etabı iptal edildi! 

Dicle Vadisi'nde yer alan Hevsel Bahçeleri, UNESCO Dünya Kültürel ve Doğal Mirası listesinde yer alıyordu. Daha sonra rezerv yapı alanı ilan edilen bölgede başlatılan Rekreasyon Projesi’nin ilk etabı iptal edildi.

Mimar Dicle Hökenek şirket kurdu!    

Mimar Dicle Hökenek, bugün yeni bir şirket kurdu. Dicle Hökenek Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Dicle Elektrik’in hizmet binası yıkıldı!

5 yıldır ödenmeyen borçları nedeniyle elektrikleri kesilen Batman Beşeri Belediyesi, Dicle Elektrik’e ait hizmet binasını iş makineleri ile yıktı.

Dicle'nin iki yakası 327 metrelik köprüyle bağlanacak!

Şırnak'ın Cizle İlçesi'nden geçen Dicle Nehri'nin iki yakası 327 metre uzunluğundaki  taş yaya köprüsü ile bağlanacak. 11 gözlü taş köprü, 25 milyon liraya mal olacak.

Dicle Nehri etrafındaki çalışmalar sona erdi!

Dicle Nehri'nin ıslah edilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplu makineli çalışmaların tamamlanmasıyla ilçe olası taşkınlara karşı korumaya alınmış oldu. 

Mehmet Özhaseki Dicle Vadisi rekreasyon alanını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki teröristlerden temizlenen Sur ilçesinde inşa edilen konutlarda ve Dicle Vadisi rekreasyon alanında incelemelerde bulundu...

Dicle haberleri Haberi

Dicle haberleri

Bugün Dicle'de elektrik kesintisi yaşanacak. Yapılan açıklamada "Meydan Mah. 2000 iş Merkezinin Özel trafo ayırıcısı değişimi nedeniyle DM-47 Gazi lisesi çıkışından beslenen Meydan ve Çarşı Mahallelerinde 8 Şubat Cumartesi günü 06.0009.00 saatleri arasında ektrik kesintisi yaşanacaktır. Bayındırlık Mahallesi Cizre Bulvarı Körük Kavşağında bulunan direklerin deplase işi nedeniyle Fider 6 hattından enerji alan Çamlıtepe ve Memursen TOKİ Mahalleleri ile Bıçakçı, Demirlipınar, Yeşilöz, Çarıklı, Uğrak, Yağmurlu, Bayraklı, Yolağzı, Şerbetli, Doluca, Esentepe, Yaylıca, Oluklu, Güneşli, Aydınkonak, Demiryolu, Kanatlı, Yediyol Köyleri ve Bağlı Mezralarda 8 Şubat Cumartesi günü 08.00-12.00 saatleri arasında kısmi elektrik kesintisi yaşanacaktır" denildi.


Batman...