03 / 05 / 2024

Didem Güven tasarımları

Didem Güven tasarımları

RSG İç Mimarlık Yönetici Ortağı İç Mimar Didem Güven İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’nde düzenlenen “Forum Interior 2016 İç Mekân Buluşması”nda iç mimari alanında başarının sırlarını anlattı.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Taputakas ile gayrimenkul alım satımlarında güven problemleri ortadan kalkıyor!

Gayrimenkul alıcı ve satıcısı, Takasbank ‘TAPUTAKAS' sistemini kullanarak gayrimenkul alım satımlarında söz konusu güven sorunlarını en aza indirgiyor.

Ekonomiye güven normalleşme süreciyle yükseldi!

Kovid-19 ile mücadelede normalleşme adımlarının atıldığı haziran ayında, ekonomiye güven yüzde 19,1 artışla 73,5'e çıktı.

Yeni ofis tasarımlarında 'yaratıcılık' faktörü!

Capıtal Dergisi yazarlarından Ali Özgenç bu ayki yazısında, gün geçtikçe artan tüketim çağında, yoğunlaşan iş hayatının ofis tasarımlarına etkisini kaleme aldı. İşte Ali Özgenç'in o yazısı...

Burak Güven Yapı Tasarım Dekorasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Güven Yapı Tasarım Dekorasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mennan Güven tarafından kuruldu. 

Türk mobilya sektörünün en güzel tasarımları ödüllendirildi!

Sektörün en büyük üretici ve ihracatçı firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen Furniture İstanbul Fuarı’nda en güzel mobilya tasarımları ödüllendirildi. 

İşte dünyadaki en ilginç mimari tasarımlar!

Güney Koreli fotoğrafçı Anh Nguyen'in mimari ve insan temalı fotoğraflar çekti. Nguyen'in çektiği mimari tasarımlar ilgi çekiyor...

New York'ta gökdelen tasarımları sıra dışı!

New York'ta gökdelen tasarımları sıra dışı tasarlanıyor. BD’de bir mimarlık şirketinin projesi gökdelenlerin ‘dikine inşa’ özelliğini değiştirdi.

Bİ­EN yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı!

Bİ­EN, en son teknoloji ile ürettiği ve 2017 yılının en yeni tasarımlarını 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenen UNICERA’da görücüye çıkardı.

Teknoloji firmalarından akıllı ev tasarımları!

Gün geçtikçe yeni bir türü çıkan akıllı cihazların yanında büyük teknoloji firmaları akıllı ev tasarımlarıyla da büyülüyor.

Bien en yeni tasarımları ile Bologna'da!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası , dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Bien, Cersaie Fuarı'na en gözde tasarımlarıyla katılacak!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Silverline Ankastre, inovatif tasarımlarıyla göz dolduruyor!

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen To the Point fuarında Silverline'da yer alacak. Silverline'nın inovatif tasarımları ve teknolojik özelliklere sahip ürünleriyle fuarda adından sıkça bahsettireceği düşünülüyor.

Didem Güven tasarımları Haberi

Didem Güven tasarımları

RSG İç Mimarlık Yönetici Ortağı İç Mimar Didem Güven İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’nde düzenlenen “Forum Interior 2016 İç Mekân Buluşması”nda iç mimari alanında başarının sırlarını anlattı. Güven, konuşmasında, müşteriyi tanımanın, tasarımın hayat damarlarından biri olduğuna dikkat çekti ve “Tasarıma başlamadan önce müşteriye soru sormaktan çekinmeyin” diyerek irdelemenin önemine değindi. 


Interiors: Let There Be Light! sloganıyla düzenlenen Forum Interior’da bu yıl “Tasarımcı Kullanıcı Ekseninde Mekân Konuşmaları” teması ile ünlü iç mimarlar fikirlerini paylaştı. Ulusal ve uluslararası buluşmalara ev sahipliği yapan, Forum Interior İç Mimarlık Konferansı ve Fuarı’nda, gerçekleşen etkinlikte, RSG İç Mimarlık Yönetici Ortağı İç Mimar Didem Güven de küresel ile yerel arasındaki kullanıcı odaklı iç mekân deneyimlerini, katılımcılara aktardı. 


Didem Güven RSG İç Mimarlık olarak tasarım ve uygulama alanlarında farklı ölçek...