09 / 05 / 2024

diebold atm

diebold atm

10 yılda 3 kat büyüyen ATM sayısı, dünya devi Diebold'un ilgisini çekti. 2009'da Türkiye'ye şube açarak giren dünyanın en büyük ATM üreticisi Diebold, Türk şirketi Altus'u almak için masaya oturdu

ATM'lerde yeni dönem başlıyor! Artık 10 TL ve 20 TL çekilemeyecek! 

ATM'lerde yeni dönem bayram sonrası başlıyor. Bankaların aldığı yeni karar doğrultusunda artık ATM'lerden 10 TL ve  20 TL'lik  banknotlar çekilemeyecek. İşte ayrıntılar...

ATM'den para çekecekler dikkat! Para çekme limiti yükseltildi!

Bankalar ATM'lerden nakit çekim ücretlerinin limitlerini değiştirdi. Bankaların gönderdiği bildirimlere göre ATM'lerden 5 bin lira olan nakit çekim limitinde yükselişe geçti. 

Ataşehir'deki 87 ATM 10 yıllığına kiraya verilecek!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'deki 87 ATM alanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bankalarda saatlerce sıra beklemeye son! Artık ATM'den çekebilirsiniz! Limitler artırıldı...

Bankalarda yaşanan yoğunluğun önüne geçebilmek için yeni bir karar alındı. Bankalarda saatlerce sıra bekleyen vatandaşın yüzü nihayet gülecek. ATM'lerden para çekme limiti yükseltildi. Peki ATM'den en üst para çekme limiti ne kadar oldu? ATM'den en fazla kaç lira çekilebilir? İşte ATM para çekme üst

ATM'de işi olan herkes hemen işini halletsin. Pazar günü o ATM'ler duracak, hiçbir işlem yapılamayacak

Ünlü bir bankadan kendi ATM'leri hakkında flaş bir açıklama geldi. Pazar günü o ATM'ler kullanılamatacak. Vatandaşlar şimdiden ATM'lerdeki işlerini bitirmeli.

Banka müşterileri şaşkına döndü! ATM'lerden artık o miktardaki para çekilemeyecek. Bulursanız sahip çıkın

ATM'lerle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre bankaların ATM'lere artık 10 ila 20 TL gibi paraları koymadığı ve daha yüksek rakamlar yerleştirildiği iddia edildi. Konuyla ilgili şu ana kadar bankalardan herhangi bir açıklama gelmedi.

ATM'den para çekmek yasaklandı. Son dakika olarak duyuruldu. Dünya şaşkına döndü. Banka müşterileri dondu

Bir ülkede ATM'den para çekmek yasaklandı. Bu flaş gelişme "Son dakika" olarak duyuruldu. Tüm dünya bu haberle birlikte büyük bir şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

ATM’den işlem yapanlar sakın bu gaflete düşmeyin! Dolandırıcılar kol geziyor!

Bankaların ATM’lerinden gün aşırı milyonlarca kişi işlemler gerçekleştiriyor. Bundan dolayı da ATM'ler, dolandırıcıların en uğrak noktası oldu. İşte, dikkat edilmesi gerekenler!

ATM'den maaş çekenler dikkat! Tüm paranızı kaybedebilirsiniz

1980'lerin bitiminde geliştirilen ATM teknolojisi, bankaların vazgeçilmezi durumuna geldi. İnsanların çok uygulamasını basitleştiren bu sistem artık çağımızda çok dikkat edilmesi gereken bir teknoloji haline geldi. İşte ayrıntılar.

ATM'den para çekenler bu tuzağa dikkat edin! Şifrenizi tuşlarken sakın bunu yapmayın!

Dolandırıcılar, ATM'yi kullananları hedef alıyor. İşte ATM kullanırken dikkat edilmesi gerekenler...

ATM'den para çekenler dikkat! Bu yenilik en zor anınızda işinize yarayacak

Bankalar kredi kartlarıyla sağlanan peşin avans çekim işlemlerini durdururken, kimi bankalar ise ATM'den para çekmeyle alakalı yeni karar aldı. Günlük limit çekim ücreti yükseltildi. Yapı Kredi, müşterilerine SMS göndererek bu kararı ilan etti.

ATM'den para çekerken nelere dikkat edilmeli? Bunu yaparsanız paranız bloke oluyor!

Her gün milyonlarca insan, bankaların ATM cihazlarından para çekmek veya para yatırmak için işlem yapmaktadır. Ancak, bazı durumlarda ATM, çeşitli nedenlerle kartı yutabilmektedir. Kartın ATM'de kalması durumunda, yapılabilecek bazı şeyler vardır.

ATM’den maaş çekenler aman dikkat! Bunu bilmeyenlerin parası yok olacak!

ATM’den para çekenlerin dikkatli olması için bankalar belli başlı hususlarda uyarıda bulundu. İşte detaylar!

diebold atm Haberi

diebold atm

Dünya finans çevrelerini kıskandıran Türk bankacılık sektöründeki büyüme şimdi de ATM firmalarını harekete geçirdi. Son dönemde özellikle Asya menşeli bankalar, Türkiye'ye girmek için fırsat ararken, kredi kartında yaşanan gelişmeler de ATM sektörünün ilgisini çekiyor. Kredi kartı teknolojisinde ilklere imza atan Türkiye pazarına 2009'da giren Diebold, sektörün önde gelen markalarından Altus Bilişim ile masaya oturdu. 


10 yılda 3 kat arttı 

Dünya genelinde 2 milyon ATM'si bulunan Diebold, en büyük firmalarından Altus Bilişim'i almak istiyor. Türkiye'de ATM sayısı son 10 yılda bankacılıkta yaşanan gelişmeler ile hızlı bir büyüme gösterdi. 2002'de 11 bin olan ATM sayısı şu anda 34 bin adedin üzerine çıktı. Altus Bilişim ise bu sayının 6 bin 500'üne hizmet veriyor. TEB'den Ziraat'e, Vakıf'tan ING'ye kadar birçok bankayla çalışan Altus, ATM'lerle ilgili...