02 / 05 / 2024

Digital Network Alkaş DNA

Digital Network Alkaş DNA

Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan DNA platformunu anlattı. İşte platforma ilişkin bilgiler...

Kumtel Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Kumtel, son dönemlerin en moda küçük ev aletlerinden airfyer (yağsız fritöz) konusunda sevindirecek bir adım attı. Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer’ı üreterek görücüye çıkaran Kumtel, ürünü farklı online alışveriş siteleri üzerinden oldukça uygun fiyatla satışa çıkardı.

Binance, Bitcoin'i Lightning Network ile Entegre Etti: Kullanıcılar İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor mu

Binance, Bitcoin (BTC) entegrasyonunu tamamladığını duyurarak Lightning Network üzerinden yeni bir döneme adım attı. Haftaya Bitcoin duyurusuyla başlayan Binance, pek çok Bitcoin yatırımcısını ilgilendiren bir açıklama yaptı. İşte yeni döneme adım atan Binance ile ilgili detaylar…

Alka Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alka Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 350 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Albayrak tarafından kuruldu.

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fares Alfares tarafından kuruldu.

Kumtel Digital Fastfryer Haf-02  işte en ucuza burada satılıyor! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Kumtel Digital Fastfryer Yağsız Fritöz Airfryer, bir çok farklı gıdayı, istenilen şekilde ve minumum yağ ile pişirmeye yardımcı oluyor.

Network’te 2 ürün ve üzerine yüzde 20 indirim kampanyası! 1 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Hazır giyimin tanınmış markalarından Network,  erkek ve kadın giyim dahil tüm ürün gruplarında yüzde 20 indirim kampanyası yapıyor.

Network Global Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Network Global Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Söyü tarafından kuruldu.

NetWork outlet ayakkabılarda indirim zamanı! İşte 29 Eylül 2022 NetWork Fiyat Listesi!

Ofis giyim tarzına yönelik ürünleriyle dikkat çeken NetWork, yazlık, kışlık bir çok ayakkabı ve çizme modelinde indirime girdi. İşte NetWork’un indirimli fiyat listesi

NetWork ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim! Geç kalmadan tıkla! İşte 20 Eylül 2022 Network fiyat listesi

Seçtiği isimle öncelikle içinde bulunduğumuz bilgi ve teknoloji çağını simgeleyen Network, online satış mağazası üzerinden outlet ürünlerde yüzde 50 yakın indirim uyguluyor. İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi

THY’den bir başarı daha! Ağustos ayında dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu

THY ağustos ayında gösterdiği performans ile havayolu şirketlerinin üretim miktarı olarak konuşulan toplam Arz Edilen Koltuk Kilometre (AKK) açısından rakiplerini geride bırakarak dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu. İşte detaylar…

Voyager Digital iflas başvurusunda bulundu! Kripto paralardaki düşüş aracı kurumu vurdu

Kripto para piyasasındaki sert düşüşler sektörde faaliyet gösteren firmaları peşe peşe iflas ettirmeye başladı. Singapur merkezli Three Arrows Capital, ABD’de mahkemeye iflas başvurusu yapmasının ardından Voyager Digital de iflas başvurusu yaptı.

Celsius Network para çekme işlemlerini durdurdu! İşte nedeni!

En büyük kripto para borç verenleri arasında yer alan Celsius Network yaptığı açıklamada “sıra dışı pazar koşulları” sebebiyle tüm işlemlerini durdurduğunu duyurdu.

Alka Miros Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Alka Miros Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Altuntaş tarafından kuruldu.

Digital Network Alkaş DNA Haberi

Digital Network Alkaş DNA

Dünya Gazetesi köşe yazarı Fatoş Karahasan bugünkü köşesinde Avi Alkaş'ın hayata geçirdiği Digital Network Alkaş DNA’yı kaleme aldı. 

İşte Fatoş Karahasan'ın 'DNA uluslararası bir etkinlik platformu olma yolunda ilerliyor' başlıklı yazısı...

Çok uzun zamandır küresel platformlarda Türkiye’nin gayrimenkul piyasasını temsil etmek ve yatırımcı almak amacıyla çalışmalar yapan Avi Alkaş, son dönemde dijital dünyada büyük bir girişim hayata geçirdi. 

Çalışma sisteminde üyelik bulunan bir ortak alan platformu olarak belirlenen Digital Network Alkaş DNA kuruldu. 

Sektörel içerik hazırlamaya ve iş birliği yapılmasına fırsat sağlayacak olan DNA'ya ilişkin Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, açıklamalarda bulundu. 

DNA nasıl doğdu?

Alkaş olarak uzun yıllardır fuarcılık, sponsorluk, etkinlik ve danışmanlık çalışmalarıyla özellikle perakende ve gayrimenkul sektörüne hizmet veriyorduk. Bu network gücümüzü Digital Network Alkaş (DNA) çatısı...