02 / 05 / 2024

Digital Tile teknolojisi

Digital Tile teknolojisi

Ege Seramik teknoloji yatırımlarını sürdürüyor. Ege Seramik, 2009 yılında Türkiye ile tanıştırdığı ve çok detaylı görüntülerin seramik yüzeyine aktarılabildiği Digital Tile teknolojisini yeni yatırımlarla geliştiriyor.

Honda açıkladı! Honda CR-V, hibrit teknolojisi ile Türkiye’de görücüye çıkıyor...

Geliştirilmiş hibrit sistem teknolojisi ile tasarlanan Honda'nın en çok satan modelleri arasındaki CR-V, Türkiye'de 3 milyon Türk Lirası fiyat ile satışa sunulduğu kaydedildi. Markanın tek donanım ve tek motor seçeneğine sahip CR-V'in yaklaşık 750 adet satılması beklendiği açıklandı. İşte ayrıntılar

Fiat 500X gelişmiş teknolojisi Cross Plus ile yenilendi

Fiat 500X, gelişmiş hibrit teknolojisi ile ekonomik ve çevre dostu olarak sürüş deneyimi yaşatıyor. 500X’in, Cross Plus modeli 1 milyon 464 bin 900 Türk Lirası, Soft Top versiyonuda 1 milyon 514 bin 900 Türk Lirası’dan başlayan rakamlarla yeni sahiplerine sunuldu.

Kumtel Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Kumtel, son dönemlerin en moda küçük ev aletlerinden airfyer (yağsız fritöz) konusunda sevindirecek bir adım attı. Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer’ı üreterek görücüye çıkaran Kumtel, ürünü farklı online alışveriş siteleri üzerinden oldukça uygun fiyatla satışa çıkardı.

Golden Tile Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Tile Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Yıldız ve Nurhak Demir ortaklığında kuruldu.

Yapay zeka teknolojisi ile deprem sonrası İstanbul’daki yıkım görüntülendi!

Yapay zeka teknolojisi, olası Marmara depreminin ardından İstanbul’da yaşanacak yıkımı resmetti. Deprem sonrası yıkılması beklenen 45 bin konutun bilgilerinin sisteme yüklenmesi ile daha gerçeğe yakın görüntü almak da mümkün olacak.

Kumtel Digital Fastfryer Haf-02  işte en ucuza burada satılıyor! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Kumtel Digital Fastfryer Yağsız Fritöz Airfryer, bir çok farklı gıdayı, istenilen şekilde ve minumum yağ ile pişirmeye yardımcı oluyor.

Grundig 43 GGU 7900 B LED TV ne kadar, en uygun nereden alınır? 25 Şubat 2023 fiyat listesi...

Android işletim sistemine sahip Grundig 43 GGU 7900 B LED TV, 4K Ultra HD teknolojisi ile mükemmel renk ve görüntü kalitesi sağlar. Dolby digital ile sesi ideal bir şekilde yansıtır. Peki, Grundig 43 inç android TV fiyatı kaç TL? İşte detaylar... 

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Damla Toprakçı ve Özlem Mecit ortaklığında kuruldu.

3D Pişirme Teknolojisi ile karşınızda Arçelik ocaklı fırınlar! Arçelik ocaklı fırın fiyatları ne kadar?

Arçelik şık tasarımları, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatlarıyla her zaman en çok tercih edilenler arasında. Arçelik'ten 3D pişirme teknolojisi ile karşımıza çıkan ocaklı fırınlar her evin olmazsa olmazı arasında yer alıyor. Peki, Arçelik Ocaklı Fırın fiyatları ne kadar?

Voyager Digital iflas başvurusunda bulundu! Kripto paralardaki düşüş aracı kurumu vurdu

Kripto para piyasasındaki sert düşüşler sektörde faaliyet gösteren firmaları peşe peşe iflas ettirmeye başladı. Singapur merkezli Three Arrows Capital, ABD’de mahkemeye iflas başvurusu yapmasının ardından Voyager Digital de iflas başvurusu yaptı.

Pukka Tile Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pukka Tile Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Onur Okutur tarafından kuruldu.

Ada Group Digital Marketing Turizm Otelcilik İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Group Digital Marketing Turizm Otelcilik İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akbar Bana Motaghed ve Mahdı Hassanzadeh Konbad ortaklığında kuruldu.

3D Beton Yazıcı Teknolojisi ile konut devri başladı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında 3D teknolojisi ile inşa edilen konutları kaleme aldı.

Digital Tile teknolojisi Haberi

Digital Tile teknolojisi

Ege Seramik'ten yapılan açıklamaya göre, İzmir Kemalpaşa tesislerinde 325 bin metre alanda üretimine devam eden Ege Seramik, 2009 yılında Türkiye ile tanıştırdığı ve çok detaylı görüntülerin seramik yüzeyine aktarılabildiği Digital Tile teknolojisini yeni yatırımlarla geliştiriyor.


Ege Seramik, Digital Tile markalı ürünlerin üretimini yaptığı dijital baskı teknolojisine 2 yeni baskı makinesi ekledi. Yeni makineler teknolojinin gelişmesine paralel, seramik yüzeyde daha detaylı aplikasyonlar yapılmasına imkan sağlıyor.


Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, yeni yatırımları hakkında "Sektörde teknolojimiz ile ön plana çıkmaya devam ediyoruz. Satın aldığımız makinelerle Digital Tile teknolojimizi geliştirmek adına önemli adım attık. Ege Seramik olarak teknolojiye yatırımlarımız devam edecek" değerlendirmesinde...