02 / 05 / 2024

Dijital Reklam Ajansı CRM Medya

Dijital Reklam Ajansı CRM Medya

Dijital Reklam Ajansı CRM Medya'nın, Çırağan Sarayı'nda düzenlediği "Gayrimenkul Sektöründe Dijital Çözümler" konulu etkinliğe sektörün önde gelen firmaları yoğun ilgi gösterdi. Davetin ev sahipliğini, CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer yaptı.

Gayrimenkul sektöründe kurallar değişti: 'Feragat Çağı' başlıyor!

Alaaddin Reklam Ajansı tarafından hazırlanan “2024 Gayrimenkul Trendleri” raporunda 2024 yılı gayrimenkul sektörü için yeni bir dönemin başlangıcı ile ilgili mesaj verildi. 

Gayrimenkul sektörüne dijital reklam etkisi: Rekabette avantaj sağlıyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO)Kurumsal İletişim Direktörü Caner Öner, emlak sektöründe doğru sosyal medya kullanımının rekabette önemli avantaj sağladığını söyledi.

Marune Gayrimenkul Ve Dijital Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marune Gayrimenkul Ve Dijital Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aramsal Kım tarafından kuruldu.

Tezka Yapı Malzemeleri Medikal Reklam Ajansı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezka Yapı Malzemeleri Medikal Reklam Ajansı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çay tarafından kuruldu.

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL'lik  nakit destek sağlanacak!

Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. Ayrıca, Finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmeyi amaçlayan kadın kooperatifleri, bankadan 250 bin TL destek.

Seçim sürecinde dijital reklamlar için harcanan tutar adeta dudak uçuklattı!

14 Mayıs’ta yapılan seçim kapsamında dijital reklam için toplamda ne kadar para harcandığı belli oldu. Meta ve Google’ın açıkladığı verilere göre, seçim sürecinde yaklaşık 150 milyon TL’nin üzerinde dijital reklam harcaması yapıldığı görüldü.

 Snap hisseleri zayıf gelir nedeniyle düşüyor! Bütün umudu reklamlar

Snap, dördüncü çeyrek için geliri kaçırdı ancak kazançları geride bıraktı. Yavaşlayan bir ekonomi çok sayıda şirketin dijital reklam bütçelerini kısmasına yol açtığı için Snap zor bir 2022 geçirdi.

Kira göçü emlak sektörünü dönüştürüyor! İkinci kademe şehirler de hareketlenecek!

Alaaddin Reklam Ajansı tarafından hazırlanan “2023 Gayrimenkul Trendleri” raporunda, Kovid-19 salgınıyla başlayan ve barınma maliyetlerinin yükselmesiyle devam eden zorunlu kira göçünün, ikinci kademe şehirlerdeki emlak piyasasını önümüzdeki beş sene içinde geliştireceğini ileri sürüldü.

Altın Emlak'ın dijital dönüşümü DDTECH'e emanet!

Gayrimenkul sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alan Altın Emlak, Türkiye’nin “İlk Dijital Dönüşüm Ajansı” DDTECH ile iş birliği yaptı.

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Sarı  ve Erdal Sarı tarafından kuruldu.

Doğrum Elektronik Reklam Ajansı İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğrum Elektronik Reklam Ajansı İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Mermer tarafından kuruldu.

Bilen Group Reklam Ajansı Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bilen Group Reklam Ajansı Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can İşbilen tarafından kuruldu.

Karadeniz Grup Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Grup Otomotiv İnşaat Reklam Ajansı Nakliyat Orman Ürünleri Temiz. Ve San. Tic. Ltd. Şti. bugün Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alişan Demiral tarafından kuruldu.

Dijital Reklam Ajansı CRM Medya Haberi

Dijital Reklam Ajansı CRM Medya

"Gayrimenkul Sektöründe Dijital Çözümler" konulu etkinliğe inşaat sektöründen çok sayıda firma katıldı. CRM Medya ve Google İrlanda ekibi ile ortaklaşa düzenlenen etkinlik CRM Medya sahipliğinde gerçekleşti. Etkinlikte, CRM Medyan'ın gayrimenkul firmalarına sunduğu dijital çözümler anlatıldı. 


CRM Medya, gayrimenkul alanında özellikle satışa odaklanmış ve müşterilerine 360 derece dijital medya hizmeti sunan bir reklam ajansı. Ajansın 88 müşterisi, yönettiği 143 projesi, 32 kişilik profesyonel ekibi ve 6 hizmet kalite ödülü bulunuyor. 


Ramazan Becer ve Google İrlanda ekibinden Merve Yurdakul'un, Dijital Pazarlamanın günümüzde gayrimenkul pazarlama süreçlerindeki önemine değindikleri etkinlikte, CRM Medya'nın sunduğu dijital çözümlerden maksimum fayda sağladıklarını söyleyen Özyurtlar İnşaat'tan Erkan Kılıç, Dijital Çözümlerin firmalarına sağladığı pazar gücünün yararlarını katılımcılarla paylaştı. 


Katılımcılara, inşaat sektörünün Dijital Medya Dünyasındaki yeri, eksiklikleri ve sahip olması gereken pay hakkında...